Майки имат своята амбиция, а ОСМОКЛАСНИК чака пролетна ваканция

• 36 101
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Ми аз до тук установих, че тази седмица предимно по Мат. ще се правят тестове. Нашия го отложи, после каза за днес, ма нали след ваканцията, реши да ги пожали, и сега ще е във вдругиден. После ще чакаме резултатите.
Гледах аз календара, и кво видях, тази седмица 4 учебни, другата цялата, после пак 4 дена само, те пък вече влизат и в др. месец, тогава пък на 11.05. щели да почиват, на 24.05. не учебен, но присъствен, спортен празник, ДЗИ - та, ей го Юни месец, там пък НВО, и незнам си кво. А забравих и 01.05., та не остана, докато се завъртим, има няма 30 - тина учебни дена. Та кат нищо ще ги подпукат с класни и контролни. Смятах на диването колко часа и остават по Мат., излезнаха 25 уч. часа, ако карат с туй темпо, се чудя какво ще ги правят последните около 5 - 6 часа. Голям преговор ще падне.
Но друго ми стана интересно, те миналата година на 01.06. почиваха ли?, а тази година ще почиват ли???

# 616
Контролното по математика мина в началото на миналата седмица преди празниците, което смятам е по-добрият вариант.

# 617
  • София
Като чета добре са си починали децата.
Не съм чувала за екскурзии в чужбина от у-ще. Само от 1 до 4ти клас ги водеха непрекъснато на екскурзии, зелени у-ща и лагери. Тийна беше на кратък лагер в Банско. Съжаляваше, че е само 5 дена. Прибра се в четвъртък.
Кака му се прибра в събота в 9 вечерта и тогава боядисвахме яйцата.

За ваканцията имаше само едно домашно по история. Май. От ЕД ще се разбере дали е имало и други Joy

# 618
  • София
И тез от вас с РС - щи, да кажете, да съ пофалите как е минало. Ай само добри новини да получите.
При нас не е обявена родителска(ако си останала с впечатлени от написаното от мен,че ще има).Просто я чакам,да си изкажа възмущението.

# 619
Натюска, по принцип душко го казах, че то навсякъде е кога доди. Инък дано и при теб има, че да си излееш мъката.

Ние пък се надяваме, тая седмица най после да им пуснат стипендиите. Заради едно от момчетата, ги забавиха доста.

Витка, и аз съм на същото мнение, само дето те още не бяха взели целия раздел, тъй чеее, по - добре тъй. Направят ли и туй контролно, им остават два раздела и край с Мат., сигур ще преговарят после. Дано да няма отсъстващи учители, та да си вземат всичко, и юни месец да имат дни на отпочиване. Тогава пък с кеф ще ходят, щот ще са часове по нищоправене.

# 620
Празниците минаха и отново на пангара...Не е пипнал нищо,но с гръм и трясък ще му се наложи.По мат.правиха контролно на геом.материал и днес светна 5ца,по бел-4ка и 6-ца по химия.
Яйца яде по 2 варени или 3 на омлет,но не всеки ден,не гони мускули,а сит тумбак:grinning:(добре се е вталил,но пусти апетит не стихва)
Козунаците са ми пълен провал,браво на вас!

# 621
Честито Възкресение Христово!
За курсовете, които пуснах в предните постове... има изискване за възраст.
Моята дъщеря е решила сериозно да се запише и ми прати снимка за документите, които се изискват

Изискванията в Софтуни са същите, но не издават сертификат на учениците. Може и ARC да процедират по същия начин.

Тони, миналата година на 01.06 учеха с нормални часове, но нямаха контролни и изпитвания.

Не правих козунаци, не правих и козуначени мъфини, останах само с желанието. Тези празници по желание на домашните любимци правих принцеси с кайма.

# 622
Бобси, екстра е дятето, само хубави оценки има. А тъй да му върви.

Нелсче, ммм нищо не каза ся, аз съ надявах да почиват, ама явно няма. Тогава защо е ден на детето, щом ша ги измъчват да одят на даскало.

Мойто пъ светна със две оценки по АЕ, едната от теста преди ваканцията, и една от днес, на устно изп., три упражнения и направила мойта, на теста допуснала само две грешки, аман от тез грешки. Все се надявам поне един да има без, ама нъл си е моено, тъ кък дъ разтури традицията която си е направила. Нема нужда дъ споменавам какви са, вие сами съ сятате. Ша ми свети там в зеленко, па по другите дъ видим. На мен ми е интересно, таз по ИИ какви ша и ги нарисува, от една нема още при нея, па и особнячка била, та да видим.

# 623
  • София
Изискванията в Софтуни са същите, но не издават сертификат на учениците. Може и ARC да процедират по същия начин.
До колкото успях да прочета медицинското (карта за предварителен мед. преглед) се изисква за сертификата.
Цитат
Съгласно чл. 14, ал. 3 от Закона за професионалното образование и обучение здравословното състояние на кандидата се удостоверява с медицински документ, доказващ, че професията, по която желае да се обучава, не му е противопоказна. В тази връзка е необходимо кандидатите за професионално обучение в ЦПО да представят документ от общопрактикуващ лекар (карта за предварителен медицински преглед), в който изрично да е посочено, че професията, по която желае да се обучава лицето, не му е противопоказна.
Дъщеря ми си е взела бележката от ЛЛ. Сега остава и да седне да учи Simple Smile

# 624
  • София
А нашите ще имат контролно по математика в сряда. Пак е по-добре от първия ден с такова контролно. А най-добре като при вас Vita, да е минало и заминало преди ваканцията. Е, разбира се и да не пишат оценки по време на ваканцията, че да няма семейни драми. Joy
Натуся, солидарна съм с теб за оплакването на РС! Както се казва - с теб сме, ама за жалост файда няма! Blush
Тони, малко си объркала датите и почивките. 24 е официален почивен ден и всички почиваме, а 25 е неучебен, но присъствен. Някои училища обаче си го карат и без присъствие .... дано и при нас е така. Joy Освен това, аз грижливо в календара на телефона съм си отбелязала и ДЗИ и НВО кога са, защото в нашето училище има 7-ми клас и 12 клас. Виждаш ли сега как сме се уредили, някои! Stuck Out Tongue Winking Eye
ДЗИ - 19 и 23 май. Идеално за почивчица някъде, стига да нямаш абитуриент, дето ще се "поти" на изпитите.
НВО - 13 и 16 юни.
Та наистина май месец, няма да е изпълнен с много желание за учене, ама дано и учителите са на същото мнение. Съмнява ме, защото то няма да има кога да им напишат достатъчно оценки.

# 625
Ехааа, Имсче, ма тъй де, браво за поправката. Инък и при нас е от 1 - 12 клас, тъй чеее, ша намажем почивка. Ми дано наистина и учителите му отпуснат малко края, да не е през просото но пък и да не ги напъват в последния момент. Така ще има възможност, детето да си поправи оценката / ите, ако има такива за поправяне.
Ми то наистина не остана много до завършването на годината.

Миии, нашето контролно, учителката го отложила чааак за другата седмица в четвъртък,диването е предоволно и щастливо от този факт. Обачеее, ся ако и кажа учи, и ще има отпор.

# 626
А нашите ще имат контролно по математика в сряда. Пак е по-добре от първия ден с такова контролно. А най-добре като при вас Vita, да е минало и заминало преди ваканцията. Е, разбира се и да не пишат оценки по време на ваканцията, че да няма семейни драми. Joy
Натуся, солидарна съм с теб за оплакването на РС! Както се казва - с теб сме, ама за жалост файда няма! Blush
Тони, малко си объркала датите и почивките. 24 е официален почивен ден и всички почиваме, а 25 е неучебен, но присъствен. Някои училища обаче си го карат и без присъствие .... дано и при нас е така. Joy Освен това, аз грижливо в календара на телефона съм си отбелязала и ДЗИ и НВО кога са, защото в нашето училище има 7-ми клас и 12 клас. Виждаш ли сега как сме се уредили, някои! Stuck Out Tongue Winking Eye
ДЗИ - 19 и 23 май. Идеално за почивчица някъде, стига да нямаш абитуриент, дето ще се "поти" на изпитите.
НВО - 13 и 16 юни.
Та наистина май месец, няма да е изпълнен с много желание за учене, ама дано и учителите са на същото мнение. Съмнява ме, защото то няма да има кога да им напишат достатъчно оценки.
Излиза, че от 19 май до поне 25 май пак са ваканция!

# 627
Ще има яко почивки, то се разбра, децата ша съ доволни и щастливи.

# 628
  • София
Да, така е! Особено 19-25.05., ако се слеят им се падат 7 дни със събота и неделя.  Само 22 им е учебен ден (понеделник).

# 629
  • в очите на дъщеря ми
Ха, познайте що не спя по туй време..... мдамммм...... правя презентация...за утре... домашно от ваканцията.... сега ще я направя, ще набия прекрасната и си лягам...

Общи условия

Активация на акаунт