Майки имат своята амбиция, а ОСМОКЛАСНИК чака пролетна ваканция

• 36 098
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Мамзелче, направи ли я, ако не си, идвам да помагам. Ама я чакай, от ша го биеш дятето, от къдя на къдя, туй да не е килим да го тупаш с тупалката, кат адно време. Да не си посмяла, аз съм неин адвокат, ако и косъм падне от главата и, ша тъ осъдя. Подготвям си пледоарията, само чакам да видя дъл ша ми съ оплаче, и действам. Joy
Шегата на страна, ха познайте сега, защо и аз не спя.
Почти цял ден валя, за капак и водата спряха, цял ден спаха, решиха вечерта да я спират. Все още няма, дано поне след около час - два да я пуснат, да може съ омием и за пиене да си налеем.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 08:08 от Тони🍀

# 631
Да, така е! Особено 19-25.05., ако се слеят им се падат 7 дни със събота и неделя.  Само 22 им е учебен ден (понеделник).
Така съм решила да направя. Синът на двайсти има рожден ден, та запазих за Велинград.

# 632
  • София
В у-то на тийна няма празно и предполагам ще си учат в "присъствените дни". Все пак ще имат сравнително "дълга" майска ваканция.
Имат само 10 и 12ти клас, не съм гледала кога точно са матурите, юни месец.

# 633
Ан, в присъствените не вярвам да учат, просто трябва да са там, да ги видят, после ай чао и до скоро виждане.

# 634
Тези дни съм ги фиксирала още в началото на годината. 😂 Изкушавахме се да си направим пътуване. Даже предложих круиз. Обаче .... То ние не сме за круиз, с малката "не мога да ходя, уморих се".
Иии сега уреждам вадене на зъб на младежа. Само чакам доктора да даде точна дата. Точно ще има седмица да се възстанови.

Иначе почивните дни бяха пълна лудница. Гости, агнешко, салати. Казах му на ММ "Догодина Великден в Египет!". Ама той си мисли, че се шегувам.

Тези дни са лежерни. Контролните идват в петък- по музика и по математика. Искала и по Немски да им направи, но те се примолили, да не е.
Благодаря на всички за идеите за инструмент. Показала съм ги където трябва. На разбира се всичко ще се случи в последния момент. Дано и аз не правя инструменти по сред нощ. Но моя младеж ще ми е трудно да го набия.😂

# 635
  • Майничка
Нищо не правя вече вместо момата. Може да ме сърбят ръчичките, защото мра да правя от нищо нещо, но сядам отгоре и стискам зъби.
Сега преглъщам на сухо една двойка по рисуване, ама си трая.😄

# 636
И аз вече нищо не правя за наборката. Ама на синковеца в 8 клас бях направила няколко рисунки, защото учителката му е много взискателна. Иначе той си рисуваше перфектно, ама не му беше важен предмета.

# 637
Аз ще правя, при условие, че тя не успее да се справи, но само за да покажа, докато правя аз, ще прави и тя.

Гериии, ма ква е таз уч - ка, има ли акъл в главата. Баш по рисуване.

Моето диване, както казах по - рано, оценка няма само по ИИ, а днес имаха час с нея. Влезнала зам. директорката, правили двете моабет, гледали нещо в телефона и се хилили. По едно време им казала да правят нещо на тема великден, но се отказала, казала им - виждам, че нищо не ви се прави, нямате желание, уморени сте явно, затова правете каквото решите. И тъй всеки правил каквото му се ще, кой дремел, кой говорил, кой в телефона зяпал. Пък аз да си чакам оценка, нъл тъй.
Иначе, получи по Философия грахче, и то за акт. участие. Активното участие е, без учебник и тетрадка, дремене на чина, зяпане на тела, ей на туй му се казва активност. От цял клас ( 26 броя ), само 3 - ма - 4 - ма имали учебник, за един се разбра, че даже не си е купил, в тетрадките почти нищо не пишат, а когато пишат, то е или само заглавието на урока или макс 3 - 4 точки. Ха сега който сака, може да завиди, за такива учители като нашите, дет ни съ паднаха таз година. По ФВС подобно, той пък е - здравейте деца, и после чао деца, понякога ги пуска по - рано, а в четвъртък тъй като е последен час и е ЧСД, понякога даже преди да почне часът, ги пуска, да си ходят.
А мойто не ще да ходи на уч - ще, да бях на нейното място, щях да хвърча до там, търпение нямаше да имам за да ида и да се забавлявам, не съ е метнало на мен туй хлапе.

# 638
  • Бургас
Привет,момичета!
Наборчето,днес ме е изправил на тръни. Сутринта му става лошо в училище,сестрата вика бърза помощ и го приемат в болница. Прилошало му,сърцебиене,пулса му бил много ускорен. Не беше спал,ял,и енергийни не е пил. На системи е,правят му изследвания.
Оставам при него в болницата,тази вечер. Сутринта ще му правят скенер. Лекарката нищо не ми казва, но една сестра се изтърва и каза,че нещо креатинина не е добре. Ще бъде тежка нощ. Ще чакам сутришната визитация и скенер и издледвания и всичко...
Хапна си добре,сега спи..
Реве ми се,едвам се сдържам

# 639
Карзче, дръж се, знам колко е тежко и те разбирам. Дано всички резултати са добре, и туй да е било нещо моментно. По принцип при тийнейджъри е нормално да имат някакви такива симптоми, но това не означава да не бъдем нащрек.
Кураж, и ще чакаме да ни съобщиш добри новини.Hug Hug

# 640
  • в очите на дъщеря ми
Карз ужасно, стискам палци за добро развитие! Дано да е нещо безобидно, ще чакаме да пишеш!

# 641
  • София
Карз, дано е нещо безобидно и бързо да мине!

# 642
  • Mars Hotel
Карз, много съжалявам. Представям си какво си изживяла. Стискам силно палци всичко да е наред и да е нещо безобидно. Пращам ти прегръдки!

# 643
  • Бургас
Благодаря ви,че ни мислите!
Ще пиша щом има новини.
Чакаме визитацията.

# 644
  • София
Карз, стискам палци. Вярвам, че всичко ще бъде наред. Кураж!

Общи условия

Активация на акаунт