Майки имат своята амбиция, а ОСМОКЛАСНИК чака пролетна ваканция

• 36 097
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Карз, стиснати палчета и от мен. Дано е нещо безобидно. На тези години и аз правих такива изпълнения както и каката . При мен се оказа нещо елементарно, а при каката така и не се разбира от какво се случва. Всичко премина и се надявам и при набора да е така.
Ще чакаме да пишеш.

# 646
Карзче, всичко ще е наред! Сигурна съм! Стискам палци!

# 647
Карз, чакаме новини и то добри. Дано е само от стрес. 

При нас най-накрая мина презентацията на английски върху Джек Лондон "Дивото зове". То беше треперене, то чудо. Справил се е за грахче.
На 25 родителска, дано не е загуба на време. Днес са имали и контролно по английски. Вчера по математика.  Ще чакаме резултати. Младежът най-трудно изкарва оценки по музика и рисуване. Особено по рисуване. Не е неговото, старае се, но не му е дадено от Бог и много, ама много трудно му се получава. Добре, че господинът тази година оценява старанието 😀😃🙂. По музика имаше похвала за "изключителна музикална култура". Така се пулих,  но явно влаченето в операта с мен има ефект.

# 648
  • Сф
Карз, стискам палци!

# 649
С физическо, рисуване и музика сме случили на учители. Нито един от трите предмети не му се отдава. По Музика остави 6 на всички, по ФВС също. По изобразително им е казал, че просто иска да се стараят. Е, и там е с 6, рисувал е някаква картина, но не съм я виждала.Satisfied

# 650
Карз,силно се надявам да сте добре,дано не е сериозно.
При моят също имаше подобна случка,става му лошо,потреперва и отива при с естрата в у-ще ,тя му мери кръвното,дала му нещо си и обратно в час.Тогава го предупредих да ми се обажда,а сестрата я търсих за да ми каже какво му е дала,оказа се валериан.ЛЛ казва,че в тази възраст са характерни разлики в кръвното,причерняване и трябва да са хапнали сутрин,да пият вода,да имат движение и спокойствие.
Забравена презентация имаме и съответно забележка🥶,еми то лежане,лежане,лежане,кога да остане време за друго😡😡😡😤😤😤

# 651
  • София
И аз помня в младежките години ми падаше кръвното често и ми ставаше лошо по улиците, даже помня в кое заведение съм сядала спешно за да хапна нещо да не припадна. Дъщеря ми и тя миналото лято на един аквапарк изведнъж пребледня и се наложи да седнем да хапне нещо и пийне, после се оправи. Но не слуша , сутрин пропуска закуската редовно.

# 652
  • Mars Hotel
Случва се в тази възраст, да. Миналата година и при моята - припадна на излизане от банята един ден. Стряскащо е, но минава бързо. Дано и при малкото Карзче да е нещо моментно.

# 653
  • София
Карз, стискам палци да е нещо безобидно и страхът да остане зад гърба ви.

Аз съм минала по пътя "викам линейка... болница". Но случката беше в Бургас. Бившият ми съдружник ме закара... Люлин - Бургас - 3 часа. Един приятел и една приятелка на смени стояха с тийна в болницата докато дойда. Момъкът ми каза "вземи му дрехи, няма никакви". Багажът му отпътува с влака за София.
Сега само от време на време се сеща, че някога е бил в болница в Бургас.
Тогава обаче каза, че не иска да идва повече в този град.

# 654
Тогедър, браво за добрите резултати, още повече пък по Ае. А дано е само разходка на 25 - ти, да съ пофалиш.

Краси, браво и на вас, значи се включваш в отбора ми за завист, с учителите на които са попаднали децата.

Бобси, тактиката в такива случаи е - питаш по няколко пъти на ден, до последния момент. Поне при мен работи, случвало се е да ми каже нямам, но като попитам вечерта или на следващия ден, да видиш как съ сеща. Понякога явно го прави, за да не я натискам да си я свърши, щот видите ли, тя е изморена, ама не от друго, а от мързелуване.

А аз забравих да съ пофалъ, завчера, в дъжда, се наложи да излезна, като се прибирах, гледам диването на другата уличка и тя се прибира, та стигнахме заедно пред входа а там момчето на съседите, по - малкият син. Взех да се бъзикам с него, а то горкото ми направи подарък, ма нема съ сетите какъв, затуй ша си кажа директно - яйца, но не кокоши, а пъдпъдъчи, беше взел две опаковки, една голяма и една малка. Подаде ми малката, а тя с цели 12 броя вътре. Предупредих ги моите да не ми ги пипат, инък ша стане лошо. Диването пък, ококори очи и се радва, като видя, че ми ги дава, ако някоя от тях и се прииска, първо ще трябва да пита, само с мое разрешение ще ядат от тях.

Иана, ( Яна или Ана, да пиша ? ).
По принцип закуската си е най - важната, но от години почти никой не го прави. Наистина е добре човек да закусва, а през другото време, ако иска да хапва.

Светлица, като го написа, се сетих, че имаше нещо при вас, тогава беше писала, даже се тревожеше да не се случи и за НВО - то.

Ан, и при вас е било стрес, нека не се отказва от посещението си до Бургас, то градът не е виновен.

Все пак, не е за подценяване, зависи при какви обстоятелства е станало.
Ми тъй ще е, ако нямаме напрежение, как ще разберем, че сме станали родители, и че ние също имаме такива. Така ни се показва, че вече влизаме в обувките на нашите родители, и тревогите които имат те, сега ги имаме и ние.

# 655
  • София
Яна съм. Simple Smile

# 656
Карз, стискам палци! Надявам се всичко да е ок и да нямате повече такива стресови ситуации.

# 657
  • Пловдив
Стискам палци да е безобидно тийнейджърско състояние!
Моята дъщеря и тя има подобни проблеми и спазва някои неща, за да не се стига до ситуации. Сутрин винаги закусва. Дори като е първа смяна, яде в 6:30 🙄 и пие чай задължително. Не трябва да имат големи интервали без храна и особено вода.

# 658

Знаех си аз, ама си викам да не объркам нещо, че току - виж, и рокла ( панталон ) ша требва да взимам, зависи какво носиш де.

Течностите също са много важни и то през цялото денонощие.
Чакаме сега, Карзчето да каже добрите вести.

Все се сещам и забравям, та ся докът съм се сетила и не съм забравила отново.
Нинка, ти как си душо, мина ли посещението? всичко наред ли е? разбрали се какъв е проблема при теб?, хай пофали съ и ти с добри новини.

# 659
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Само надниквам за новини покрай малкото Карзче.

Тонка, и според гинеколог и според кожен проблема е от фуликолите на космите. Ще се прави лазерна епилация и се надявам всичко да остане в миналото.

Общи условия

Активация на акаунт