Майки имат своята амбиция, а ОСМОКЛАСНИК чака пролетна ваканция

• 36 094
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • в очите на дъщеря ми
И аз...току надничам..

# 661
  • Бургас
Голямо чакане на скенера. Но вече са готови резултатите.
Скенера е чист. Всичко му е наред в главата!
До момента казаха,че е прекалил с кофеина - енергийни,протеина който пие,3в1.
Чакаме кардиограма следобед.
Сега е ред на две банки системи

# 662
  • Сф
Тъкмо щях да го копна за тук без да те питам. Достатъчно ти е притеснено.
Хайде да стиснем по едно палче и за кардиограмата!

# 663
  • Бургас
Благодаря ви за положителната енергия,момичета! ❤️
Аз тази вечер ще се прибера сигурно,че умората,напрежението , безсънието си казват думата.
А и той е много по добре, видимо

# 664
  • София
Енергийната бомба хич не е безопасна.

Като ученичка, 10ти клас може би, ще си правя нес кафе. Бъркам кафето, захарта, малко водичка... Супер кашичка. И си рекох за какво да слагам вода, я да си я хапна така. Вярвайте ми, два часа обикалях квартала, пулса ми е бил в небесата.

# 665
  • София
Карзче, дано да е малкия дявол! Доколкото имаш влияние, ограничи му енергийните напитки и този безумен протеин! Не знаеш какво има в него!!!
Разбирам напъните на младежите да изглеждат добре, мускулести и мъжествени в собствените си очи, но ако имам власт, ще набия всички вироглави фитнес инструктури, които дават добавки на подрастващи, без консултация с лекар, без нищо!!!! Ще си увреди бъбреците така!

# 666
  • София
Ей, карзче, стиснати палци и от мен - всичко бързо да минава и да заминава!

# 667
  • София
ох, Карз, рефрешвам тук да видя, че всичко е наред с детето. Благодаря, че сподели добрите новини. И от мен стиснати палци всичко да мине и премине бързо, но поуките ще останат. Ако не друго, това е положителното - каквото и да ти "дуднат възрастните", като преживееш нещо от първо лице и някак думите им добиват нов смисъл.
Ариана - много точно казано!

# 668
  • в очите на дъщеря ми
Пфууу, слава богу, сега и ЕКГ то да е наред и всичко е точно 😄....жалко, че борбата с енергийните е загубена, без усилията на всички!

# 669
Карзче,малкият дявол е било,макар,че никак не е безобидно.Поука ще си извади детето,бъди сигурна,а стресът и бизпокойствието са ..........милите.

# 670
  • Mars Hotel
Това ме подсеща да ви питам - вашите пият ли кофеинови продукти? Моята не близва и гледа с отвращение на всякакви такива неща. Аз помня, че почнах да пия кафе на около 15. Чудя се кога ли ще се открехне и тя.

# 671
Нинка, пусти фоликули, немат ли си друга работа, ама ха. Действай смело и час по - скоро,дано наистина от това да е, и повече никакви вип гостувания там, аааа, време е да си поживееш и отдъхнеш.

Карзче, всичко ще е наред. Само търпение. Прибери се, отпочини си малко, па утре дано и наборчето се прибере.

Не помня, лани ли писах за един младеж, дето от много енергийни, до такава степен се издокарал, че не само се напикавал, ами и нощем до майка си сгушен спял от страх. Известно време лежал в болницата заради тях, когато ми разказваше каза, че от тогава не ще и да чуе, не да ги види или употреби. А тогава е бил горе - долу колкото наборите. Диването и то пиеше от тия монстъри, понякога по две на ден. Доста говорих, забранявах, търпях, накрая даде резултат. Сега не е като да не и се приисква, когато ги погледне в магазина, но нали мама е до нея в тези моменти, та и казвам, че по - добре газирано или натурален сок, отколкото тоз боклук. Слуша ме, и се съгласява. Но да си признаем, опаковките доста подлъгват. Само като и кажа, че за тези пари, ще си вземи друго по - малко вредно от това, а количеството повече от него, ще го пие доста дни, и туй оказва ефект. За тези добавки пък, хич не ща и да чуя. И за тях ме е питала, дали да си вземе да пробва, тези в магазините дето са. Ми как да и кажа вземи, като и те са боклуци, добре че рядко ме е питала, има няма 3 - 4 пъти. Интересното е, че като влезна в обяснителен режим, с доза психонатиск, нещата се получават. Кафе също е пила макар и рядко и за кратко, ся и него не ще, понякога когато и замирише, чак се отвращава.
Ай после ще пиша за днешните и преживелици, че стана романа дълъг. Да съ фаля малко с маминото гардже, докът мога, по натам ша съ оплаквам, кат видъ резултата след като направи по Мат. контролното.

# 672
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Карзче, чакаме и с кардиограмата да се похвалиш и да си отдъхнеш малко и ти.

Светлица, набора рядко пие кола (1-2 пъти месечно), опитвал е и кафе и енергиини напитки, но не ги харесва. Най-обича вода и ментов чай с много лимон.

# 673
  • в страната на чудесата
Ми те ако прочетат ефекта и върху мозъка и върху мускулите, сами ще се откажат. Аз отдавна предлагам само литература и информация по въпросите с храни, напитки, дрога, цигари...
Кафето впрочем не е толкова вредно.
Стискам палци всичко да е наред и само умора да е причината. Карз, късмет!

# 674
  • София
Моето още не съм го хванала да пие енергийни напитки, но той изобщо не лизва газирано, а и е толкова стиснат, че едва ли би дал пари за това. Или поне аз така се успокоявам.
С брат му все водя такава война, ама като разбира повече от мен диването, хич не ме отразява. А и аз нямам идея колко енергийни напитки пие, но в кутията с кафето бърка с голямата лъжица. А аз така и не се научих да го пия това кафе и все ми се вижда много.

Аз например не мог да пия вино, веднага започват да ми омекват краката. С твърдия алкохол нямам никакви проблеми - не съм стигала до количества, от които да усещам изобщо някакво опиянение. На Нова година наборчето като го видях колко вино изпи, бях решила, че на гръб ще си го носим до вкъщи, а той стана и си вървеше все едно вода е пил. Бирата му е газирана, а той не харесва. Твърд алкохол не съм го виждала да пие.

Общи условия

Активация на акаунт