Майки имат своята амбиция, а ОСМОКЛАСНИК чака пролетна ваканция

• 36 087
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • в страната на чудесата
На тази възраст алкохол е проблем. И за мозъка и за някои други, важни за тях “дреболии” 😂

# 676
  • София
karzz, супер новини, че скенера е ок! Дано и другите изследвания са така отлични! Сега влизам и като прочетох за премеждието ви и на мен ми прималя. Уффф .... стрес голям е бил и за него и за теб! Бързо възстановяване и да си го прибирате скоро-скоро у дома.

На младежът му е причернявало у дома, слава богу. Беше блед като платно и му се виеше свят. Имаше период с много ниско кръвно налягане 90/60. По съвет на личната лекарка приемаше повече течности и по-солен айрян. Не пият достатъчно вода децата на училище, моят специално пие малко вода . Купува си разни сокчета, ама си трябва и вода. Не е лошо и домашен компот да се пие - хем има захар /енергия/, хем и плодчетата са истински. Е, не трябва и да се прекалява. За сега не е споделял да е пиел енергийни напитки. Предполагам, че е опитвал, то в тази възраст всичко ти е любопитно! Кафето още не го влече, нито 3в1, пие все още мляко с нескуик. Grinning
За протеини ни е подпитвал за разни блокчета, беше си купил един-два пъти. Не му харесаха за мое щастие. И аз съм на мнение, че минимум до 16 години /да не кажа 18, за момчетата, че нали развитието започва по-късно при тях / трябва да се пазят от всичко изкуствено/химично. 
Ние у дома си пием ракийчица и винце всяка вечер. В последно време го гледам наборът да дегустира от всяка чаша де що види. Явно е решил да се подготвя за предстоящите купони. Joy Смея се, ама така малко изкуствено .... с идеята - дано не е скоро. Blush
А бе, да им дава Господ акъл, да мислят и премислят нещата, че да не се подвеждат лесно.

Нинче, ти пък ще вземеш да станеш много красива с тази епилация, ще имаш двоен ефект - красива и излекувана /дано, дано!/ Heart Eyes

AnMary, беше споменала за някакъв сандвич на Скалата с яйца и авокадо. Къде си го чела, че "ние" /разбирайте детето/ сме в групата кльощави искащи да напряват мускули.

ПП. Станала съм и аз романист - като започна да пиша и не се спирам. Извинете ме!

# 677
  • в очите на дъщеря ми
Оффф, аз май и таз война съм я загубила ☹️ девойката пие, ХЕЛ ли беше, кво беше, не често ама пие...и аз говоря, плаша, пяна ми излезе ма... говори си, не ми пречи....

# 678
Моят не проявява интерес към енергийни напитки(имаха лош случай в старото у-ще и от тогава е наплашен),но сподели,че съученици пият кафе с родителите си.Схванах намека,но го предупредих или кафе сутрин у дома или кола в у-ще,двете не и отказа категорично кафенцето.
Протеини и добавки са табу за момента.

# 679
  • София
И моята щерка слава богу не я привличат енергийните, нито цигарите.

# 680
Имс, давай с романите, да не съм само азе, че кат си единак е малко дразнещо и натрапващо. Ммм тъй де, като ша мъ следваш, да е до край, а не до средата и обратно.

Като казах за напитките, моето диване ги консумира като се прибере от училище. Сипва си в чашата, отпива по малко, втора чаша сипи ли си, все е недопита, чашите са в различна височина. Понякога нормални за безалкохолно,понякога от ниските, тези дето бяха към сок Капи.
Ся дъ я пофаля, почвам от началото.
Отиват пред кабинета по Информатика ( имат днес два часа, блок ), и какво да види, две съученички от старото у - ще, седят и съ потят над някакъв код, питам я - ти отиде ли да им помогнеш, а тя - защо да ходя, тя уч - ката уж им помагаше, аз - добре де, тя като им е помагала, в крайна сметка направиха ли го, а тя - не, нищо не направиха.
Почва първия час, нашата слуша и внимава, записва на диска всичко, както и в тетрадката явно. Втория час, трябва да направят на C# някакъв триъгълник, моето диване почва, прави го, но вижда, че е сбъркала числата в първия ред, поправя, забелязва, че и другите редове ги объркала, и тях оправя. Почват да показват сой какво е сътворил, едните направили някакви прави, ма не където трябва, други пък само двете ( щот уч - ката им ги показала ), трети пък само до една права стигнали, на едното момче му казала уч - ката, че за този чертеж, може само най - много 3 - ка да му пише. Диването прави и показва последна, едно от момчетата казало - Браво бе Н..., успя, ехаа. Уч - ката поглежда чертежа на диването и вика - Браво, от всички само Н.... успя да го направи и да се справи със задачата. Писала и плюсче, ся ша ги трупа, а накрая и грахчето ша получи. Питах я, а те не успяха ли от теб да препишат, а тя - ми то как да препишат, като компа ми е най - скапания, пак правеше проблеми, но все пак го направих, а и аз свърших последна. Та макар и на развален комп, и препятствия, единствена от нейната група се е справила. За др. група, по нейни думи, май са по - назад с материала, и няма инфо кой как се справя. Та как ся да не съм доволна, по др. предмети може да не е много на ти, но тук поне, тъй като и е и профил, засега е о'к. Дано и занапред да е така. Има защо учителката да я хвали. На следващата РС, хич нема дъ си говоря с нея, и не само с нея, даже и с класната, предварително ша и кажа да мъ прескача, освен ако няма нещо различно от обичайното. Мммм тъй де, да не си губим времето взаимно.

# 681
Набора пие само кафе, не редовно. Цигари, енергийни напитки, алкохол...не. Във родният ми град преди около 3г. едно дете почина след консумация на енергийна напитка ( може да е имал проблеми с сърцето, не знам), но го ,,осветлих"  за това и е категоричен,  че енергийните напитки са вредни. Знам,  че прекалявам с примерите, но кока кола пие и му е достатъчна. 😁

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 19:19 от tatatuni

# 682
  • София
Моят ми призна, че е пробвал Хел. Кола пие много рядко, по една-две глътки. Не му разрешавам... а забраненият плод е най-вкусен. Пепси пие.
Алкохол, цигари и кафе - не.

# 683
  • Майничка
Карз, малкият дявол е бил! Дано не се повтаря!

Момата пие мляко с нес, мре да прави пяна, да ароматизира, да прави рисунчици.
Чака да стане на 18 и да се запише на курс за барист, обещала съм да я финансирам.
Коктейлите също я вълнуват, редовно ни прави и понякога опитва и от алкохолните.
Енергийни не пие, а откакто видя офиса на Хел в Будапеща (на улицата с посолствата) пък, съвсем няма мерак да ги спонсорира.
Газирани пие рядко, предпочита студен чай или домашна лимонада.

# 684
  • София
Наборката реши да се храни здравословно и дори кола не пие само фрешове.И баткото и тя не пият енергийни напитки,обясних им за вредата и явно схванаха.А баткото като е по голям му казах да прочете за съставката таурин откъде идва.Та може и това да е подействало.

# 685
Диването, пепси, студен чай - xixo ( класната му вика хахо - хихи ), нат. сок, алкохол съм писала преди, че хич не ще да помирише даже, вино, детски напитки тип шампанско някво ли беше, също не пие, вино и бира абсурд, за пробване, пробвала е, стига до аромата отдалеч и почва с мръщенето, цигарите същата работа. За вейповете също писах преди време, за тях тогава и казах, ако иска, ще купя един, пробва, и до там, тя отказа. Още по - добре. Като ме види с цигарата и лошо и става, вкъщи има алкохол, но никой не пие, тъй чеее, дано и в бъдеще си остане така.

Гери, щом обича да експерементира, и ще финансираш таз чудна професия давай, със сигурност ще се справи и ще и се отдава.

Ако има празнуващи днес, честит празник, байрям било.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 19:44 от Тони🍀

# 686
  • Пловдив
Здравейте момичета. Аз се включвам с първите добри новини. Операцията мина успешно. Не направи кръвоизлив, не направи инфаркт каквито бяха притесненията. Сега чакаме хистологията и се надявам всичко да е наред.
За девойката няма да пиша-идея нямам какво се случва-оправя се явно.
Момичета, искам да ви кажа ,че всички тук сме едно голямо семейство. Хиляди благодарности на Ра, която ми е морална подкрепа и на Мамзелчето ,която ми предложи всякаква помощ  в София. Благодаря и на двете от сърце.
Карз, стискам палци.

# 687
Рени, браво, и другото ще е наред. А наборката щом не се оплаква, значи е както казваш.

На мен тази вечер, ми идва да ступам диването, като килим, както навремето ги тупахме. Ти му викаш млъкни, то съ хили и приказва. Не ми стига туй, ами и ми трови въздуха, да е яла нещо от което да ги върши и двете, иди доди, за капак гледа тиктока и съ хили пак, и защо, защото някъв се орига кат гаменски простак. Полудявам вече.

# 688
reny, радвам се за добрите новини! Все такива да споделяш! 🤞🍀

# 689
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Рени радвам се, че операцията е минала успешно. Време е и на вашата улица да изгрее слънце! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт