Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 39 016
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
И мен ме учуди питката на жената на Мартин. При хлябовете трябва да се внимава с подправките. Аз мисля, че после трябва да се добавя цвят и миризма на питка или хляб. Аз не обичам така.
Наталия е просто гад. Отвратителна е. Такива думи при храната е просто недопустимо. Не знам майка и син кого и как дразни, но мен Наталия ми е просто гадост. Да се скара с някого е едно, съвсем друго е с такава злоба да се каканиже над храната. Пфу. Мръсна работа.
Не одобрявам постъпката на Станислав. Витория може да е всякаква, но не е ок. Шефът, всички виждат издънките й, просто е излишно.

# 286
Мале какъв речник! И тия хора приготвят храна да нахраня други хора. Ми, че тя ще е отровна, пък както ще да изглежда на вид! Отвратително.

# 287
Съгласна за ученето под стрес. Но пък Вероника все очаква някой да й показва и да й помага. Като сгафи, веднага слага милите очи, брадичката трепери. А когато беше номинирана и водеше кухнята показа съвсем друго лице.

Ох, няма един епизод без сълзи и сополи. Днес Гваделупето плака, утре Станислав.

Показват си вече рогата май, не си подбират думите.

# 288
Точно това помислих и аз. "Продънена тенджера"... И то не е в пряк конфликт с нея. Тази жена дали е изобщо нормална?

# 289
Когато и да изгони Вероника и Клавдия все ще е късно

# 290
  • София
Hell's Kitchen (07.03.2023) - част 1и 2

част 2

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 00:17 от Mari_Mar

# 291
Гледам малко назад, ама наистина започвам да се чудя тази Наталия дали е с всичкия си, каква е тази злоба, какво е това чудо. Не харесвам Клавдия, но искам това зло Наталия да я изгонят, не се търпи.

# 292
Не бих стъпила на мястото, където готви тази жена.

# 293
  • София
Когато и да изгони Вероника и Клавдия все ще е късно
И Наталия с тях.

# 294
Пропуснах края, изгони ли някого или?

# 295
  • Велико Търново
Не е. Сигурно ще е в началото на епизода в понеделник.

# 296
Много ме дразнят хора като Вероника. Пред камера много отворени и устати, но иначе нищо не могат и не знаят, все някой трябва да ги носи на гръб и да ги побутва.
За Наталия съм без думи... откъде го изкопаха това злобно същество...

# 297
  • София
Не знам защо Ангелов не изгони Вероника още веднага, егати мрънкането. Нищо не знае и не може. За Наталия всичко сте казали, но се потрисам колко е злобна. Маман е ясна, мисля, че другата седмица ще я изгонят и Асенчо съвсем ще избухне. Тоя човек не е добре с нервите.

# 298
Ми аз заспах. На питката.

# 299
Сигурно са му спрели алкохола.Имаме един алкохолик в рода-като няма алкохол около него е същия агресивен тип.Дано по-скоро да си заминат двамцата с мама,и Наталия,и Вероника ,че ми идват в повече.

Общи условия

Активация на акаунт