Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
В края на всяка вечер Венелин е със сълзи на очите, едва ли е от щастие, че си е направил заготовки, сосове и пр. Редовно неговите неща се връщат, летят и изсипват. Щастието е в очите му.

# 466
Щом казваш...

# 467
Венелин, мисля, е скрита лимонка.
С търпение ще се промъкне напред.
Иначе съм за Кристиян, в конфликта.
Станиславче, пиле шарено, много издиша, а ми беше фаворит, след Теодор.

# 468
Аполончо не само женските сърца вълнува. Дори и Иван падна в плен на чара му.😁 Любов ли , бе да го опишеш.😁😁😁

# 469
Гичка ме е разсмивала, имало е и други участници, които са ме карали да се смея. Цветка изобщо, ама изобщо не ме кара да се смея над простотиите й. Не виждам от серце да се смее и Ангелов, едни рецитации на други участници има по адрес на "бисерите" й. Просто е трагична, ако действително ги приказва такива.
Жалко, че са си внушили, че Цветка ще ни разтоварва. Мен лично ме натоварва с всичко.

# 470
Мацоев много ме кефи и ми напомня на Даниел Брюл.

# 471
Браво на Мацоев. И ако не знаете за Паисии, сега разбрахте. Банскалии ще се за стрелят ако чуят

# 472
  • София
Ох, майко мила, Цветомира е... Rolling Eyes Даже не разбрах защо се натисна на звънеца, като нямаше представа какъв е отговорът. Оммм! Оммм! Добре че беше Мацоев.

# 473
  • София
Писна ми от Дани Спартак Scream
Нали Никола е су шеф, къде е?

# 474
За първи път мога да кажа, че има участник, на който симпатизирам напълно - Виолета. Фин и културен човек, вероятно знаеща и можеща, изобщо, удоволствие ми е да я гледам. Браво на момичето!

# 475
Вероника пак ще реве за нещо.

# 476
Браво на Мацоев! Малко са готвачите с такива енциклопедични знания.

# 477
  • Пловдив
Време е вече да изгърми и някой червен - Вероника наистина издиша

# 478
Тези ръкавици не могат да те предпазят. А от обяснението на Дани-Спартак , ако някой разбра нещо, не съм аз. Две пъти съм гледала видеа в ю тюб за чистене на омари и може много елегантно да се направи.

# 479
  • София
Значи всички са там да се учат, защо не дават на всички да транжират омари?

Общи условия

Активация на акаунт