Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 39 014
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Наталия играе перфектно ролята, която са и дали сценаристите. Няма как иначе, трябва там да има лагери, врагове, па скандали и т.н.

Станислав според мен изрази много правилно мнението си, че Вероника няма място в кухнята и няма основание да го критикуваме. Впрочем от това, което видях в анонсите за следващата седмица Вероника продължава - интересно тогава кой е изгонения.

Черешката на тортата в Мартин мина много добре. Изпуснах само и не разбрах какво сложи дамата  в тестото за погачата, та в един момент на мен ми изглеждаше много червеникаво.

# 301
Тая питка, всичко чудесно, ама с пипера в нея имаше много странен вид. Пък и хляб с червен пепер... само на циганска баница!

# 302
Наталка е подходящата булка за Асенчо и маман. Ще си живуркат колоритно😂

# 303
Не знам за вас, но за мен цялото предаване ми е едно такова нехигиенично и в прекия , и в преносния смисъл. Не че ме интересува разликата между стек и пържола. Тия дето могат да я направят не ходят в "забегаловки" като тази псевдо кръчма. Що за малоумие е да качиш жена на 60 години на кънки да играе хокей...В Мастър шеф имаше нещо по-аристрократично...  Или се заблуждавам. И сумото с топчетата същата ниска проба. Воче виновна, че направила много гарнитури. А правенето на размазана "комета" в чинията е "висш стандарт на готваческото изкуство". Гнусничко ми  е  всичко това. Единствен Виктор ми звучи искрен, другите си казват думичките.

# 304
А сега си представете как са изгонили наистина можещи и кадърни готвачи за сметка на Вероника, Наталия, Клавдия и нелепите им сценарии. Как Вероника изобщо е минала кастинга? Та тя нищо не може - Шеф, не мога на тази станция. Шеф, не мога да готвя стек. Ами какво правиш там ?!?

# 305
  • Другата България
Аз го гледах по нощите, може нещо да съм пропуснала, но мисля схванах основното.
От промото за следващата седмица и наличието на Вероника в него моето мнение е, че ще покажат пътя на Теодор. Или трети, различен от Наталия, Асен, Клавдия и Цвети.
Прекалено много го нарочиха за сосовете, прекалено много го даваха как /уж/ не се справя. Признавам си, че не помня видях ли го в промото или не, но не виждам кой друг на този етап може да отпадне /няма да е от новите за момента, скандалджиите им трябват/. И то не остана. Което определено не ми харесва, защото от Вероника така или иначе нищо не става, тя е просто един “пълнеж“, освен, че не може, не знае, не прави нищо, не се и опитва да може, да знае, да прави нещо. Една кахърна физиономия, едно кършене на ръцете, едно мрънкане и все някой да я “носи“, ако може...до където може. На страната на Станислав съм, че се възгордя малко - възгордя се, ама пък не е веднъж да се “мъкне“ Вероника на гръб.....
Впечатлена съм от предстоящия мега скандал, който ще избие и на физическа агресия между него и Кристиан. Който също явно е алфа мъжкар, много тестостерон, много емоция, в защита на “беззащитните“...и ще стане . Съвсем целенасочено е и неговото вкарване в играта, и то в отбора, в който е Станислав, психолозите добре са си свършили работата. Освен този, предстои и пореден епизод от сериала Асен - Наталия, там пък ще се забавляваме с епитети от рода на “Онуфри“ /не знам Асен мрази ли клепоухите, може да проверя дали има домашен любимец/.  Ще има ли готвене изобщо в следващия епизод - .

# 306
Не знам за вас, но за мен цялото предаване ми е едно такова нехигиенично и в прекия , и в преносния смисъл. Не че ме интересува разликата между стек и пържола. Тия дето могат да я направят не ходят в "забегаловки" като тази псевдо кръчма. Що за малоумие е да качиш жена на 60 години на кънки да играе хокей...В Мастър шеф имаше нещо по-аристрократично...  Или се заблуждавам. И сумото с топчетата същата ниска проба. Воче виновна, че направила много гарнитури. А правенето на размазана "комета" в чинията е "висш стандарт на готваческото изкуство". Гнусничко ми  е  всичко това. Единствен Виктор ми звучи искрен, другите си казват думичките.

И на мен това не ми харесва. То хокей, то готвене посред поляни, то пренасяне на вода с каски, то кънки,... скучно и досадно.
Като изключа първи епизод, нищо от следващите не ме грабва. И готвене не виждам. В повечето случаи е тряскане на посуда, блъскане, хвърляне на храна и т.н. В промото виждам, че Ангелов ще изсипва някакъв сос върху нечия глава. Ами отврат.

# 307
Някой беше писал напред, че МШ с триото шеф беше класи над това нещо. Мда.

# 308
Така е, да. Аз съм фен на Мастър шеф, с кеф си го гледах.

# 309
Оооо, Кристиян много бързо се ориентира в обстановката и видя, че най можещи там е Станислав. И от двата отбора. Осъзнах че той ще му е конкуренция и то сериозна. И го захапа.

# 310
  • Sofia
Тая питка, всичко чудесно, ама с пипера в нея имаше много странен вид. Пък и хляб с червен пепер... само на циганска баница!
...мислих ,че е с тиква 😁
Странен цвят се получи,явно пипер яко е набухала в тестото 🤔
Изгониха ли някой?

# 311
  • Буркина Фасо
Странен цвят се получи,явно пипер яко е набухала в тестото 🤔
Изгониха ли някой?

Пропуснах края, изгони ли някого или?

Не е. Сигурно ще е в началото на епизода в понеделник.

# 312
Не знам дали ви възмути Наталия, ама предния сезон една такава, която обиждаше наред, го спечели.

# 313
Не знам, за мен Асен само ще спечели ако остане малко без майка си. Много са ми нездравословни тези отношения - мъж над 40г залепен за майка си и само реве за нея, все едно е малко дете...

# 314
  • София
Той реве за нея, ама ѝ крещи. В промото не ѝ ли се разкрещя или се бъркам с Наталия?

Общи условия

Активация на акаунт