Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 39 015
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Не знам дали ви възмути Наталия, ама предния сезон една такава, която обиждаше наред, го спечели.

нищо подобно не помня аз, неуместно сравнение. тази наталия обаче наистина изглежда отровна.

# 316
Той реве за нея, ама ѝ крещи. В промото не ѝ ли се разкрещя или се бъркам с Наталия?
Да, разкрещя се на майка си "Абе, я млъквай ти!".

# 317
  • София
Не е добре Асен. Дано някой му помогне, ако наистина прекалява с чашката. Предаването ще го употреби за рейтинг и сеир и ще му бие шута. Надявам се да намери изход от проблемите си.

# 318
Как ще намери?! Той си въобразява, че е най-добрия, като го изхвърлят, един такъв човек... какво ще се случи с него?! Едва ли ще промени живота си на 180... по-зле ще стане.

# 319
На мен Асен ми прилича на агресор. Има нещо в изказа му, в лицето му....говора, не знам. Но така го усещам. Започнах да се ядосвам на себе си, че въобще коментирам. Както писах, гледа ми се кулинария, а не ББ, за чий се мъча Sad

# 320
И аз така виждам Асен и ми изглежда че посяга към чашката, вчера пак го даваха догоре нашата бира.. Толкова червен в лице за мен говори за това че има проблем с алкохола

# 321
  • София
Не знам за вас, но за мен цялото предаване ми е едно такова нехигиенично и в прекия , и в преносния смисъл. Не че ме интересува разликата между стек и пържола. Тия дето могат да я направят не ходят в "забегаловки" като тази псевдо кръчма. Що за малоумие е да качиш жена на 60 години на кънки да играе хокей...В Мастър шеф имаше нещо по-аристрократично...  Или се заблуждавам. И сумото с топчетата същата ниска проба. Воче виновна, че направила много гарнитури. А правенето на размазана "комета" в чинията е "висш стандарт на готваческото изкуство". Гнусничко ми  е  всичко това. Единствен Виктор ми звучи искрен, другите си казват думичките.
Аз се учудих,че на Воче върна пържолата,че била кървава, а после искаше такива пържоли. За мен стек и пържола е едно и също.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 12:38 от Тайна

# 322
Скрит текст:
Не знам за вас, но за мен цялото предаване ми е едно такова нехигиенично и в прекия , и в преносния смисъл. Не че ме интересува разликата между стек и пържола. Тия дето могат да я направят не ходят в "забегаловки" като тази псевдо кръчма. Що за малоумие е да качиш жена на 60 години на кънки да играе хокей...В Мастър шеф имаше нещо по-аристрократично...  Или се заблуждавам. И сумото с топчетата същата ниска проба. Воче виновна, че направила много гарнитури. А правенето на размазана "комета" в чинията е "висш стандарт на готваческото изкуство". Гнусничко ми  е  всичко това. Единствен Виктор ми звучи искрен, другите си казват думичките.
Аз се учудих,че на Воче върна пържиолата,че била кървава, а после искаше такива пържоли. За мен стек и пържола е едно и също.

Пържолата не беше ли свинска? Свинското никога не трябва да е сурово.

# 323
На Воче беше агнешко по мои спомени.

# 324
Вчера Воче имаше  свински котлети

# 325
Не знам дали ви възмути Наталия, ама предния сезон една такава, която обиждаше наред, го спечели.

нищо подобно не помня аз, неуместно сравнение. тази наталия обаче наистина изглежда отровна.
Слагам ги в скрит текст, че ми е неудобно да ги припомням
Скрит текст:
овцо, дрисло, пикло, лигло, мърда

# 326
Аз се учудих,че на Воче върна пържиолата,че била кървава, а после искаше такива пържоли. За мен стек и пържола е едно и също.
Стековете са телешки,а на Воче беше свинско, което не е никак ок да е сурово

# 327
  • София

Стековете са телешки,а на Воче беше свинско, което не е никак ок да е сурово
Тя каза 12 минути, аз телешки не съм яла, винаги свински ям, пека по 4 минути от всяка страна на чугунен нагрят тиган.Никога не са ми били розови или кървави, а и сочни си остават, Пекат ли се повече - изсъхват.

# 328
  • София
Таз Вероника е за гонене, все да не може нещо. Не мога да разбера смисълът на тези състезания/игри и кому са нужни. А да попитам тази година има ли изявен сладкар?

# 329
  • София
Таз Вероника е за гонене, все да не може нещо. Не мога да разбера смисълът на тези състезания/игри и кому са нужни. А да попитам тази година има ли изявен сладкар?
Перничанинът е сладкар.

Общи условия

Активация на акаунт