Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Аз харесвах Нина - в сравнение с част от червения отбор тогава беше доста прилична. Освен това не помня да е обиждала чак толкова жестоко.

# 361
аааа това била Цветито. много преработена.

# 362
Еееее нееее немога да повярвам това неможе да е истина,изгони Теодор а остави Клавдия

Аз не гледам внимателно, ама това ми се стовари като палет с тухли на главата. Какво точно стана? Защо, какви аргументи?  Досега поне спазваха някакви привидности като гонят, а това тук е директна гавра със зрителите.

Предаването стана на жълто скандалджийско, а направо се наакаха...

# 363
  • София
Наталия какви грозни татуировки има по целия гръб.

# 364
Ох, Цвети-"шефа, станал войвода"

# 365
  • София
Вече си мисля,че майка и син са влезли с някаква уговорка, иначе защо толкова ги пазят?

# 366
  • Пловдив
Като си спомня колко кофти дни са имали участниците в предишните сезони, това си е наистина гавра. Миналата година така безумно рано си тръгна и Емил, а можеше да се разгърне много според мен

# 367
  • София
Цветка започна с умотворенията Grinning

# 368
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Цвети хем ми е забавна, хем на моменти простотата и ми идва нанагорно.

# 369
Чехов и Пушкин са ловци. евала бе Цвети.

# 370
  • Другата България
Аз го гледах по нощите, може нещо да съм пропуснала, но мисля схванах основното.
От промото за следващата седмица и наличието на Вероника в него моето мнение е, че ще покажат пътя на Теодор. Или трети, различен от Наталия, Асен, Клавдия и Цвети.
Скрит текст:
Прекалено много го нарочиха за сосовете, прекалено много го даваха как /уж/ не се справя. Признавам си, че не помня видях ли го в промото или не, но не виждам кой друг на този етап може да отпадне /няма да е от новите за момента, скандалджиите им трябват/. И то не остана. Което определено не ми харесва, защото от Вероника така или иначе нищо не става, тя е просто един “пълнеж“, освен, че не може, не знае, не прави нищо, не се и опитва да може, да знае, да прави нещо. Една кахърна физиономия, едно кършене на ръцете, едно мрънкане и все някой да я “носи“, ако може...до където може. На страната на Станислав съм, че се възгордя малко - възгордя се, ама пък не е веднъж да се “мъкне“ Вероника на гръб.....
Впечатлена съм от предстоящия мега скандал, който ще избие и на физическа агресия между него и Кристиан. Който също явно е алфа мъжкар, много тестостерон, много емоция, в защита на “беззащитните“...и ще стане . Съвсем целенасочено е и неговото вкарване в играта, и то в отбора, в който е Станислав, психолозите добре са си свършили работата. Освен този, предстои и пореден епизод от сериала Асен - Наталия, там пък ще се забавляваме с епитети от рода на “Онуфри“ /не знам Асен мрази ли клепоухите, може да проверя дали има домашен любимец/.  Ще има ли готвене изобщо в следващия епизод - .
Както казах и тогава, той беше на станция сосове и през цялото време наблягаха как не се справя /уж/. Очеизвадно беше. Много ме е яд и мен, защото беше един от фаворитите ми. Безличната Вероника и сеирджиите останаха, очаквано.

Нина Малакова дори идваше тук в темата /когато беше в Мастършеф май, или тук...не помня/, и обиждаше и всички, които пишеха против нея.

# 371
Чехов и Пушкин ловци... Надявам се, че Цвети го каза на шега. В противен случай не е смешно, трагично е.

# 372
Ужасна беше Нина, но най-вкусното ризото с манатарки, което съм яла, беше приготвено от нея.

# 373
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Крайно време е червения отбор да започне да се чисти,
има двама, трима дето им е време да си ходят.

# 374
  • Другата България
Отсега като гледам как са нарочили Павлин....хем му е ред, хем му се пада на червения отбор да е със загуба на човек.
Естествено, за сметка на нищонеможещата Вероника и вечно кахърния Венелин.

Общи условия

Активация на акаунт