Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 975
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Вземи тва продуктово позициониране на Билла 🤣🤣

# 526
Станислав играе ролята на хубавия зубрач. 😂😂😂

# 527
Наталия е отвратително същество!
От Вероника ми писна. Крайно време е да си ходи.

# 528
Незнам за Вероника , но това зло Наталия е време да си ходи. Направо ми кърти нервната система. Не стига , че нищо не може , ами и нагла.Поне онова другото девойче "саде циври". Ако не я гледаш не дразни чак толкова много.😁 Докато онова зло Наталия е и арогантна, и не спира с обидите, и само от погледа и ме побиват тръпки.🥵

# 529
Нaтaлия ме дразни повече от Асен и мама , днес беше пълен провал , откъде я вади тази наглост да коментира не знам .

# 530
  • София
Чудя се как някои хора се навиват да се правят на гости, знаейки, че няма да ядат?Още миналата година писаха,че храна за гостите няма, само за виповете.

# 531
  • Другата България
Значи може и Цанко да си тръгне тази вечер.
Заложила съм на Павлин, вече имам втори кандидат.

Вероника е тотал щета, тотал.
Наталия обаче води класацията за мега гига противен участник.
Самозабравила се е, много се е самозабравила.

“Вероника, какво обикаляш като разгонена мачка...“

# 532
  • София
Продължавам да недоумявам какви са тези професионални готвачи, които не знаят елементарни продукти и понятия от кухнята. Наталия така и не успя да запомни, че е "направила" аранчини, обаче по наглост няма равна. Не знам откъде извади това самочувствие, като не става за нищо. Явно се чувства силна, че има гръб в лицето на Иван и Васил. Много грозно държание, много!
Вероника пък се държи като малоумна. Няма й шефмобила, но изобщо не понечи да си го потърси, седи и мига като мишка в трици: "Ми няма го". Като я накарат да свърши нещо, се чувства лично обидена и гледа като натровена. Изобщо не й е мястото там.
Цанко също се изложи с това изливане на сос върху Асен. Много си повярва и той нещо без време, а не е блеснал с нищо до момента.

# 533
Ако изгони и Павлин вече чисто съм на 90% , че ще има втори шанс за изгонените. А за жените нормално е да си ги пази те са изчезващ вид в това предаване.Ще ги запишат скоро в Червената книга.😁 Може пък всички да са отишли тази година при розите или оцеляващите на плажа.😁

# 534
Ясно е, че Павлин си тръгва. Ангелов най-много мрази тези, които нямат мотивация и не се признават грешките.

# 535
  • Другата България
Ето ми го поста от снощи, “направо ги убивам...“.
Отсега като гледам как са нарочили Павлин....хем му е ред, хем му се пада на червения отбор да е със загуба на човек.
Естествено, за сметка на нищонеможещата Вероника и вечно кахърния Венелин.

Дори Венелин ми е симпатичен вече.
За сметка на Станислав. Аман от его и самочувствие.

А Вероника ще си я гледаме и още, и още, и още....

# 536
вероника днес трябва да я гонят ..писна ми от ревливата ѝ физиономия
Как се зарадва тъпата ревла, че се спаси ..гняс

# 537
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Павлин пред Вероника сириъсли!?
И Павлин, и Теодор според мен излязоха по собствено желание друго обяснение нямам.

# 538
  • София
Добре де, защо още държат тази ревла?Досега нищо не е показала, а Павлин го изгониха на първата издънка.

# 539
  • Пловдив
Силните си тръгват слабите остават да си ги дундурка шефа.

Общи условия

Активация на акаунт