Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 974
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Другата България
Познах ли? Аз съм още на резервацията.....

# 541
Много връзкари и много калпави образци този сезон. Разумните хора , които не са в някоя от двете категории бързо , бързо си заминаха. Защо всичко трябва да го побългаряват не разбирам ? Цял свят гледа този формат с наистина амбициозни и добри готвачи, а ние гледаме Биг Брадър отново. Вариант ББ в кухня, ББ на плажа , ББ във ВИП обстановка. Е стигааа деее. Ако не ми беше един от любимите формати още преди седмица щях да съм му ударила хикса. За съжаление тази година любимец нямам. Поне Виктор и Цанко ме разсмиват.😁

# 542
  • София
Точно! Много слаб каст тази година. Трима-четирима знаят за какво са там, останалите са пълнеж и са ги взели да правят скандали и сеир. На мен обаче не ми е приятно да гледам Вероника, Цветомира, Наталия и мама. Нямат какво да ни покажат и ако някой си мисли, че са забавни и интересни за зрителите, дълбоко се заблуждава.
Цветка няма да е лошо да си свали тези метли от очите, защото толкова са се разрошили, че отдавна изглежда разногледа, и да вземе да спре да вербализира всяка тъпа мисъл, минала през главата й. Малко скромност и обраност ще й се отразят отлично, че има много какво да учи.

# 543
Чудя се как някои хора се навиват да се правят на гости, знаейки, че няма да ядат?Още миналата година писаха,че храна за гостите няма, само за виповете.

Бях чела някъде, че май им плащат. То и аз бих отишла да гледам сеир и да ми платят (ако е така наистина) пък ще си хапна после вкъщи Joy

# 544
  • Другата България
Догледах.
Да, Павлин се самоизгони. Дали доброволно напусна не знам, но има нещо “гнило в Дания“. Беше готов, беше се примирил, просто си чакаше без грам желание да се бори или да покаже някакъв хъс за оставане. Чак му се ядосах. За два дни двама от харесваните от мен участници си тръгнаха, останаха абсолютно неприемливи хора, половината от които е ясно, че са само за пълнеж и нищо повече. С оглед на останалите в предаването вече симпатизирам на Иван и на Кристиан. Като гледам, и Мартин ще изпуши, значи следващия изгонен ще е той вероятно.
Станислав вече ми е тотално на дъното, досега просто не го харесвах.
Сега е още по-надолу. Дори Асен не ми е толкова досаден.
Но в личния ми ред за напускане първото място е запазено лично и еднолично за Наталия, следвана от Вероника, после вече Станислав, Васил, Клавдия и вече Цвети, която се поизчерпа като че ли.

# 545
  • София
Аз пък си мисля, че Станислав и Васил още има какво да покажат.

# 546
  • Брюксел / София
‘Начи няма такъв смях: Тото гледаше като препикало мушкато, когато Мацоев ги попита “с какво се занимават”. Дори след като разбра, че момчето живее в чужбина, пак беше сърдит. Няма такава измислена звезда!
Потребителката, която още вчера каза, че ще излезе Павлин я поздравявам, не помня никове. Според мен, нещо е станало тази година: и Богомил (не съм сигурна в името), и Теодор, тази вечер и Павлин излязоха по собствено желание. То, в тази сезон “достоен” победител ще е Вероника, която сигурно и да изпържи две яйца не може. Ужасен ужасон е тази девойка: то мрънкане, реване, недоволство и после пак същото по много.
Венелин е изключителна мижитурка! Наталия  е мн нагла! НО всичко е сценарий. Явно обаче е толкова токсична обстановката, че нормалните хора просто си тръгват и остават разни некадърници да “забавляват” драгия зрител.

# 547
Тази година има нищо напълно сбъркано в този формат Rolling Eyes хора които имат някаква идея от готвене като Павлин, Теодор и Богомил са аут,но пък гледаме Вероника, Венелин и Клаудия. Вече се ядосвам като покажат Венелин и Вероника с вечните им погледи на бито кученце,а злобата на Наталия ми докарва киселини дори  през екрана. На фона на останалите дори Асен и Васил почнаха да изглеждат не толкова лоши, не знам по какви критерии са ги подбирали този път,но досега никога не е имало толкова дразнещи персонажи  накуп Rolling Eyes

# 548
  • Другата България
Аз пък си мисля, че Станислав и Васил още има какво да покажат.
Аз пък съм и направо сигурна, че ще останат още доста време и двамата, просто на мен не ми харесват.
Иначе са очеизвадни и на Ангелов дори намеците по оста Васил - Асен при сините, и Кристиан - Станислав при червените. Много “хляб“ има още в тези четиримата.
Това с Мартин и Венелин се чудя откъде се пръкна?
Скрит текст:
‘Начи няма такъв смях: Тото гледаше като препикало мушкато, когато Мацоев ги попита “с какво се занимават”. Дори след като разбра, че момчето живее в чужбина, пак беше сърдит. Няма такава измислена звезда!
Потребителката, която още вчера каза, че ще излезе Павлин я поздравявам, не помня никове.
Скрит текст:
Според мен, нещо е станало тази година: и Богомил (не съм сигурна в името), и Теодор, тази вечер и Павлин излязоха по собствено желание. То, в тази сезон “достоен” победител ще е Вероника, която сигурно и да изпържи две яйца не може. Ужасен ужасон е тази девойка: то мрънкане, реване, недоволство и после пак същото по много.
Венелин е изключителна мижитурка! Наталия  е мн нагла! НО всичко е сценарий. Явно обаче е толкова токсична обстановката, че нормалните хора просто си тръгват и остават разни некадърници да “забавляват” драгия зрител.
Остави това, ами и че ще е за сметка на Вероника нацелих.
Хич не ми се искаше да съм права, защото го харесвах Павлин, в спам темата има потребителка, която го познава, и писа, че е страхотно момче. Но наистина мисля, че си беше почти доброволно напускането му.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 23:51 от Merri_An

# 549
  • София
(14.03.2023) - част 1 и 2
ЧАСТ - 1

Hell's KitchenСезон 5 Епизод 8

ЧАСТ - 2

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 02:16 от Mari_Mar

# 550
  • София
Единственото полезно нещо от това шоу са мастер класовете.

# 551
До снощи се чудех Цвета тъпа ли е само или има забавяне в растежа, после се появи Мартин с Паисий, първия кулинарен писател от края на 20 век, и си отговорих на чуденката.. просто нивото на масовия участник е абсолютно дъно. Няма ниво! Нула! Същото видяхме и във Фермата, когато отговаряха на седмичните въпроси. Същото потресаващо ниво е във всяко предване. Обидно ми е като зрител да си мислят, че би ми харесало да гледам разни Цветки, Наталии, Клавдии, Мартиновци, Вероники, Венелиновци и.. и списъка е безкраен. Виктор Ангелов ми е много голям любимец, но вече доста почвам да се разочаровам от него, защото води това жалко подобие на предаване за готвене, където Павлин, Богомил и Теодор си тръгват първи, преди някакви тотални некадърнаци и тъпаци... Не всичко е пари обаче, хубаво е човек да има достойство! Направо съм на път да се откажа да гледам, защото то тези вътре дори не са смешни, само се напрягам от простотията им. Ако ще и самият Гордън Рамзи да направи мастър клас, за да е по-интересно, няма да е... защото участниците са супер зле с мнооого малки изключения. Голямо разочарование е този сезон и си мисля, че е време да си вземат почивка следващата година.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 06:52 от Ели-Мели

# 552
Ели-Мели, много бързо можеш да си вземеш почивка от предаването с помощта на дистанционното. Аз така правя, когато ме напрегне.

# 553
  • ГО
Гледам клипчета в тик ток, където се вижда кои участници остават. 4 на 4. Няма да издам, спокойно Simple Smile

# 554
Ели-Мели, много бързо можеш да си вземеш почивка от предаването с помощта на дистанционното. Аз така правя, когато ме напрегне.

Така и правя, няма серия, която да съм изгледала цялата, освен първата.

Общи условия

Активация на акаунт