Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Искам да гледам заради идеите, рецептите, правилата в готвенето. Понякога си правя неща, за които вземам идея от такива предавания. Но Ели е права. Подбирането на хора, които нямат грам образователно, поведенческо ниво, е просто недопустимо.

# 556
  • София
Това беше епизода на ревлите и нито една от тях не си тръгна. Нямам думи. Какво още правят в предаването Вероника, Цветка и Наталия? Нищо не могат, само реват и мрънкат. То добре сценарий, но това не се трае вече.

# 557
Това беше епизода на ревлите и нито една от тях не си тръгна. Нямам думи. Какво още правят в предаването Вероника, Цветка и Наталия? Нищо не могат, само реват и мрънкат. То добре сценарий, но това не се трае вече.
Плюс мрънкащата Клавдия им е време да си ходят една по една

# 558
Не ми хареса как Цанко почна да хвърля лук в главата на Клавдия и соса върху Асен. Нещо много си повярва. Наталия като си върна куртката и забрави веднага какво е правила, баш го съботираше, че и беше много нагла.

# 559
Цанко се държа много гадно

# 560
Накарали са го. Изглеждаше напрегнат човека, надали сам е решил да прави подобни глупости. Личеше си, че няма избор, пък и Асен щеше да го опердаши, ако не беше сценарий. Без замисляне.
Цвети беше ядосана от сърце, но определено са й палили фитила.
А Наталия просто такъв й е речника. Когато се подплати с чувство, става недостижима. Какви приказки изговори за пилето, на пилето, докато готвеше. На тази храната е просто попита от отрова.

# 561
  • European Union
Гледам клипчета в тик ток, където се вижда кои участници остават. 4 на 4. Няма да издам, спокойно Simple Smile
Може ли да ги напишеш в темата за спойлерите, моля. Аз искам да знам кои остават.

# 562
Продължавам да съм фен на Станислав, Виолета и Иван.
Станислав може и да е фукня, да има огромно его, но се старае. Видяхме го снощи на комарите. За пръв път работеше с омар. И се справи чудесно. Иван има знания и умения, а и ми изглежда точен човек. От жените само Виолета става.

# 563
тази година е доста зле предаването. аз съм му фен, но го гледам доста спорадично. биг брадър не ми се гледа, срамота. както и няакви олигофрени, които държат за сеир и пълнеж.

# 564
Гледам клипчета в тик ток, където се вижда кои участници остават. 4 на 4. Няма да издам, спокойно Simple Smile
Може ли да ги напишеш в темата за спойлерите, моля. Аз искам да знам кои остават.
Видях го. Лек потрес.

# 565
И това предаване стана фон... Толкова идиоти на едно място, е просто непоносимо. Верно шеф Ангелов, когото не харесвам особено, му залязва имиджа с толкова простотия, която се е навил да ръководи.
Фета сирене не си ли спомняте? Още пò мажещо се от Дунавия и в тетрапак кутии.

# 566
Ако това от другата тема е вярно, а сигурно е - едва ли ще гледам до финала. Просто остатъците са потрес и вече съм на 99% сигурна кой ще спечели. Този филм мисля го гледахме вече.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 12:13 от pticasprujina

# 567
Имаше два вида саламурено сирене-овче и краве. В тенекийни кутии. Дунавия излезе много по-късно, а тетрапак кутиите бяха края на 90-те.

# 568
  • Другата България
А аз не искам да знам кои остават.....все още.
Започнала съм го, смятам да го догледам, та макар и с превъртане.
Интересно ми е докъде се простира или ще се простре продуцентското безсилие.

# 569
Моля някой да ми напише спойлера на ЛС, сега прегледах темата за спойлери и не видях информация.

Общи условия

Активация на акаунт