Зимно чувалче за количка ?

• 1 536
  • 13
  •   1
Отговори
Малко можеби тъп въпрос, но нямам представа зимните чувалчета за количка до кога се ползват смисъл за дете на година и половина ще става ли . Моя бебок става на 6 месеца след 2 дни и ми се ще да го сложа в спортната седалка за да може да гледа ,защото в бебешкото кошче плаче и се налага да спирям и да сядам по парковете да го кърмя за да заспи и тогава да го сложа в количката,та  въпроса ми е дали ако сега купя зимно чувалче идната зима ще може ли да го ползваме, ще му става ли или ще бъдат пари на вятъра ,защото тази зима е към края си и не ми се ще да купувам и да се ползва 2 месеца макс

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 18:16 от Radii99

# 1
Ние няма как да знаем, дали ще става чувалчето.
Нито знаем каква количка имаш, нито какъв чувал ще купиш, нито колко голямо ще е детето ти.
Аз си купих оригиналният чувал за моята количка и си го ползвах до 1.6г.
Точно февруари го купих и ползвах и следващата зима.

# 2
Не знаех,че има значение каква е количката  нито какъв ще е чувала изобщо нямам никаква представа дали има към количката и чувал за това зададох въпроса си тук ,защото съм майка за първи път и няма кой да питам ,майка ми преди 25 години естествено не е ползвала такива неща ,но Благодаря за отговора
Ние няма как да знаем, дали ще става чувалчето.
Нито знаем каква количка имаш, нито какъв чувал ще купиш, нито колко голямо ще е детето ти.
Аз си купих оригиналният чувал за моята количка и си го ползвах до 1.6г.
Точно февруари го купих и ползвах и следващата зима.

# 3
  • София
Виждала съм доста големи чувалчета, но за тази зима вече няма смисъл. Мисля, че бебе на 6 месеца може и с космонавт и дебело одеало да покриеш, а и зимните студове ще са най-много още 2-3 седмици.

# 4
Според мен, не рискувай. Има хубави якенца, гащеризони, космонавтчета. Има доста алтернативи, а и времето вече не е толкова студено.

# 5
Вариант1
Продават и едни чувалчета с цип и козинка отвътре за зимата, където мушкате бебето. Стават и за големи деца, само, че те са седнали и краката зимата са в чувачето. Две, три зими се ползва. Размерът е към 110-115 см. По-малките деца не го изпълват цялото.
Прилагам снимка:
Скрит текст:

Вариант2
Някои колички се продават с такъв ботуш, да го нарека, за зимата, може да се сваля.
Скрит текст:

С едно от тези неща, дори човек не трябва да купува кош за новородено, а само една спортна количка - седяща част+ положение за лежане.

# 6
Аз лично не бих инвестирала пари. Количка на 1г и 6м вече не ползвахме, сега същото се очертава и с второто дете. На 1г е, а вече не го свърта в количката, усещам как до лятото ще сме купили някакво друго превозно средство.
Все пак не знам в кой край сте, но времето се затопля. Скоро ще стане горещо за космонавт дори.

# 7
Продават универсални чувалчета за колички. Сещам се за марката KikkaBoo, а цената беше от сорта на 40-50лв. Аз бих взела чувалче, което ще влезе в употреба и за следващата есен/зима.
Дете на 1г и половина също се вози в количка, особено когато е студено и сте навън. Така че чувала ще върши работа и за следващия зимен сезон.
Смело взимай чувалче за количката!🙂

# 8
после може да се продаде чувалчето, даже вземи по-качествено, скъпо. От опит скъпите качествени неща се продават по-лесно и накрая като сметнеш, хем ти е било ново, хем ти излиза без пари.

# 9
Количката има такова ботушче, за което говориш , но ми се струва,че няма да топли достатачно ,прикачвам снимки на количката , а междудруготоаз именно за токова чувалче мислех като това ,което си прикачила ,благодаря за отговора много ми помогна    
Вариант1
Продават и едни чувалчета с цип и козинка отвътре за зимата, където мушкате бебето. Стават и за големи деца, само, че те са седнали и краката зимата са в чувачето. Две, три зими се ползва. Размерът е към 110-115 см. По-малките деца не го изпълват цялото.
Прилагам снимка:
Скрит текст:

Вариант2
Някои колички се продават с такъв ботуш, да го нарека, за зимата, може да се сваля.
Скрит текст:

С едно от тези неща, дори човек не трябва да купува кош за новородено, а само една спортна количка - седяща част+ положение за лежане.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 10:12 от Radii99

# 10
Тези според мен са направени да спират вятъра. Определено не мисля, че топлят.

# 11
Догодина детето ти може и да не иска да стои в чувал, защото ще е голямо, ходещо, с обувки и ще рита и блъска ако го закопчаеш в това нещо. Моето е на 1г8м сега и не е слагана тази зима в чувал. Има си хубави ботуши и плътни панталони, които са достатъчни. То и количка не ползваме.
Има достатъчно бюджетни чували, които да купиш, които са универсални. Аз например миналата година ползвах на Кика Бу. Топли много, става за всяка количка. Чувалът ти трябва сега, не разбирам логиката, че имало още 2 месеца зима, ами не са малко. Якета пак ли купуваш, за да стават и за след година? Не се прави така, отделно, че и на теб и на детето със седящия кош ще ви е доста по-комфортно.

# 12
Radii99
ботушът не топли, но спира ветрове. Чувалчето с кожа отвътре топли.
Ботушът замества коша един вид, защото няма да купуваш кош.

# 13
Навремето ползвах универсален зимен чувал докато детето навърши три години и половина, тоест около две години и половина. Много удобно ми беше.

Нещо такова беше, на същата марка във всеки случай.

https://www.amazon.de/Odenwälder-Fußsäckchen-Muck … WFyY2hfYXRm&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт