Когато светът се променя... и всичко придобива нов смисъл

• 115
  • 8
  •   3
Отговори
Pampers споделя с теб всички първи моменти

Родителството е цял един нов свят – изпълнен с промени, вълнение, безброй първи моменти и много любов. Свят, за който трудно можем да се подготвим напълно, защото с появата на бебето не просто се променя ежедневието ни – променяме се и самите ние. Започваме да откриваме света през неговите очи и той сякаш придобива нов облик – става по-вълшебен, по-пъстър, по-щастлив и по-смислен. Всеки ден носи нови открития и моменти, които изведнъж придобиват съвсем различно значение и остават с нас завинаги.

С тази нова роля идват и много избори – някои съвсем малки, други по-важни, но всеки от тях е част от грижата, която даваме всеки ден. И нещата, които преди са изглеждали незначителни – първите дрешки, вечерният ритуал преди сън или моментите на гушкане, започват да имат своето специално място, защото са част от комфорта, спокойствието и щастието на бебето. А именно в тези малки решения се крие голямата грижа, която всяка майка дава всеки ден.

Ние от Pampers® вярваме, че всеки такъв момент е част от новия свят, който се разкрива пред теб. Знаем, че решенията, които взимаш всеки ден, постепенно изграждат родителя в теб и те учат да бъдеш всичко, от което твоето бебе се нуждае – нежност, сигурност, спокойствие и любов. Защото родителството започва именно с тези първи стъпки в един напълно нов свят – когато осъзнаваш, че всяка мисъл, всяка грижа и всеки избор вече имат един нов център – твоето бебе.

Нашият фокус винаги е бил един и същ – бебето. Неговият комфорт, защита и спокойствие стоят в основата на всичко, което правим. Знаем колко нежност и грижа са необходими, за да се чувства добре, колко деликатна е бебешката кожа и колко важно е усещането за сухота, комфорт и защита във всеки момент. Затова сме до вас още от първите стъпки в този нов свят – с грижа за неговия комфорт и мисъл за твоето спокойствие.

Всяка пелена Pampers® Premium Care е създадена с внимание към най-малките детайли, които имат значение за нежната бебешка кожа:

-   Горният слой Dermacomfort™ има над 1000 пори, които помагат за бързото отвеждане на влагата далеч от нежната бебешка кожа.
-   Абсорбиращото ядро мигновено попива влагата и осигурява дълготрайно усещане за сухота и защита.
-   Джобчето Stop & Protect Pocket™ в задната част на пелената помага за предотвратяване на протичането в зоната на гръбчето.
-   Меките еластични маншети прилягат нежно около крачетата и осигуряват допълнителна защита от протичане.
-   Новото Flex&Protect коланче се адаптира към извивките на бебешкото коремче за удобно и сигурно прилягане.
-   Еластичните лентички за закопчаване се разтягат и прилягат плътно, като осигуряват допълнителен комфорт около коремчето.
-   Индикаторът за влажност помага лесно да разбереш кога е дошло време за смяна на пелената.
-   Изключително меката и дишаща тъкан допринася за усещането за сухота и комфорт и помага деликатната кожа да остане защитена.
-   Специалната форма около пъпчето при размери 1 и 2 е съобразена с нуждите на най-малките през първите седмици.

В новия свят на родителството всяка малка грижа има значение, а Pampers® е до теб, за да посрещаш с увереност и спокойствие всички нови моменти, които тепърва предстоят.

Разкажи ни:
Кои са онези малки неща за бебето, които избираш с най-голямо вълнение и внимание? Кое е онова малко решение, което преди не би ти направило впечатление, а днес означава толкова много?

Сподели ни твоя отговор в коментар под темата до 20 септември и можеш да спечелиш един от 10 пакета Pampers® Premium Care №1 за новородени (26 бр.), 2-5 кг. Успех!
Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 09:30 от Жaклин

# 1
Преди раждането много неща изглеждат незначителни, но впоследствие се оказват ключови за ежедневието и спокойствието на родителите. Малко решение, което днес означава толкова много, е изборът на вида закопчаване на бебешките дрехи.Докато преди родителството естетиката е водеща, впоследствие се разбира, че дрехите с цип или магнитни копчета спестяват ценно време и нерви по време на среднощните смени на пелени, в сравнение с десетките стандартни тик-так копчета.

# 2
  • София
Цялото ми внимание е насочено към моето майчинство и здравето и комфорта на бебето. Всеки детайл, начин на правене, проучвам, питам, чета във форума, за да съм подготвена, но разчитам и на майчиния си инстикт. Някои моменти, като кърменето, къпането и смяната на пелените са ключови за ежедневието и спокойствието на родителите и бебето. Безсънните нощи си остават обаче

# 3
Всичко, което няма да причини дискомфорт на бебето, е важно. Пелените, козметиката и дрешките са от най-важните неща, защото се използват непрекъснато. След раждането ми е най-важна връзката с бебето и изграждане на спокойна и сигурна среда.

# 4
Преди да родя първото си дете съм гледала на много от бебешките неща, като незначителни.  Например кошче за изхвърляне на памперси ?!?! Чудила съм се защо изобщо се продават такива неща, до момента, в който бебето ми започна да пълни в големи количества памперсите и съответно се чудех в колко торбички да ги увивам,  за да не умирисват целия дом.. 🫣😅 .
Сега с втората бременност избирам внимателно какво и как купувам, гледам също и да не се нахвърлям да взимам неща, които могат да не ми влязат в употреба, например ако кърмя(какъвто е планът), няма да купувам скъпи комплекти шишета и нагревател за вода/мляко, а пък ако се наложи по всяко време мога да си взема. Имам неща от каката, които ще ползвам, а други ще трябва да купя или да кажа на близките ми от какво точно имаме нужда за подарък, в случай, че ни попитат.

# 5
  • Sofia
Вманиачена съм на тема бебешки дрешки, за пелените отдавна съм направила своя избор и той е Памперс Хармони! Обръщам внимание на комфорт и максимално удобство за смяна на пелени и дрехи, качествена козметика, както и уреди, подпомагащи бързина в по-малко човешка намеса, за да смогна с двамата без много чужда помощ!

# 6
Кои са онези малки неща за бебето, които избираш с най-голямо вълнение и внимание? Кое е онова малко решение, което преди не би ти направило впечатление, а днес означава толкова много?
Нещата, които предстои да изберем с особено внимание са столче за колата, консумативи като козметика, сет за лична хигиена, както и памперси.
От роднини имам доста дрехи, играчки, шезлонг, количка, както и нови биберони, шишета, стерилизатор, което ни улеснява за момента.

# 7
Най-голямо вълнение и внимание отдавам на времето с децата ми, местата, които посещаваме, предаването на светоусещането ми, важните моменти на споделяне, как попиват от моите страсти и емоции. Нищо материално не ми остава за дълго, може би някоя дрешка, към която се привързват силно и не спират да носят, любима играчка за гушкане и книга, която не искат да спрем да четем дни и седмици наред.

# 8
Най-голямото вълнение носят първите миниатюрни чорапчета, био козметиката и играчките за гушкане.Малките решения с огромно значение днес са изборът на памперси  - да бъдат меки, дишащи и с индикатор за влага и закопчаването на бодито. Тези детайли спасяват съня и се превръщат в най-чиста форма на грижа.

Общи условия

Активация на акаунт