Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 98 047
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Имам  само една мостра, защото помолих за нея. Малко разочароващо от Sephora. Сметка над 300 лв. Приемам го като знак убиващ парфюмния ми ентусиазъм…, крещящ спри се! 😎

# 227
От парфюми шоп се обадиха за арабската Делина. Не можели да изпратят парфюма, който поръчах, тъй като “били влезли” 300 поръчки за него 😂 Ще се обадят при ново зареждане.

Аз го поръчах от perfume, Милен онзи ден сподели доста добра оферта. И отново му се доверих, Hug

# 228
Скрит текст:
От парфюми шоп се обадиха за арабската Делина. Не можели да изпратят парфюма, който поръчах, тъй като “били влезли” 300 поръчки за него 😂 Ще се обадят при ново зареждане.

Аз го поръчах от perfume, Милен онзи ден сподели доста добра оферта. И отново му се доверих, Hug
Oхооо, моята "арабска" ( това определение не го бях срещала)  Делина вече е при мен,  Satisfied , благодарение на споделената оферта от миналата седмица. Още не мога да преценя парфюма, беше много студен. Имам и оригиналната Делина, така, че ще има голямо фъскане.
И също искам да Благодаря за офертата на Khamrah от нотино.де, но го чаках повече от месец и половина. Етикета на пратката който беше залепен, едвам се четеше, много много избледнял и превозвача ме забави доста.

# 229
Цена без аналог + код  https://www.starcorp.bg/nishane-tuberoza-unisex-extrait-de-parfum

Ето как изглеждат тестерите на NISHANE в любимата ми парфюмерия starcorp.bg:

Турско качество, поднесено с бургаски професионализъм!  Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 14:59 от Milen™

# 230
  • Бургас
Да, аз го видях в Старкорп, но нали ме знаеш как съм с тестерите.Bowtie Много блг. за снимката, Миленски, блести.Sparkling Heart

# 231
Можете ли да ми кажете каква е цената на Chanel Chance eau Tendre EDP в Сефора?

# 232
Отново бих искала да благодаря, тъй като от темата научих за Starcorp. Отново изключително любезни. Писах им вчера има ли вариант да получа мостра на определен аромат и откликнаха веднага. Сега чакам с нетърпение няколко мостри на Mancera и на Mon Guerlain intense ❤

# 233
Арабската Делина ще има в Monna.bg другата седмица. Така ми казаха, когато се извиняваха за изчерпана наличност. Цената там беше 62лв.

# 234
  • Тополовград
И на мен ми отказаха парфюма.

# 235
Получих си пратката от Елинор на цена без аналог за мен (94 лв), тестер е, но пак мисля, че е много добра цената, а ароматът е още по-хубав от този, който пробвах в Дъглас (там явно тестерът е започнал да се разваля).

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 19:43 от vermilion21

# 236
Купих за колежка от ония комплекти на Армани, които бяха 3 мини парфюма за около 50 лв. май по Коледа беше. Сега не мога да й намеря толкова изгодно никое от My way, нито Armani SI. Моля да пишете, ако попаднете на по-голяма отстъпка за някое Армани.

# 237
Голямо разочарование от Елинор. Реших сутринта да си поръчам комплекта на Givenchi. Започна да ми иска регистрация. Като се опитах да си вляза в профила, ми даде грешна парола. Не можах да поръчам без да вляза в профила. Пращаха ми нова парола. Сто пъти ми връщаха офиса на Спиди. Накрая, като успях да им покрия всички изисквания, ми даде изчерпана наличност. Повече от Елинор - само в много краен случай.

# 238
Арабската Делина изчезна за един ден от всякъде заедно с другата "скъпа" миризма.
Скрит текст:

# 239
Сега последно “арабската” Делина ли е или Делина ексклузив?
При първоначалното представяне беше написано Делина Ексклузив и аз за това се въздържах, но ако е повече Делина, да дебна и аз.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 18:59 от stasha_s

Общи условия

Активация на акаунт