Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 99 760
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Milen™ - големи благодарности за това инфо. Познай от 1 път, кой ще притича днес след работа до Зара Animal Heart Eyes Cat

# 661
Вчера нямаше безплатна доставка. И аз пуснах. Въпреки, че нямам проблем да взимам от магазин, проверявам доставката
Никой като Някой, благодаря за споделената оферта. Снощи поръчах Нарцисото от нотино и пишеше, че за над 42 лв. има БД. Обаче опциите ми бяха взимане от магазин или доставка за 4,95лв.
Скрит текст:
Поръчах и им написах мейл със снимки от менюто. Днес ми звъни заблудена дама от нотино и след няколко разговора стана ясно, че парфюмът ме чака в магазина, а не могат да го изпратят безплатно на адрес. Призна си, че вероятно е техническа грешка, но въпреки това не мога да го изпратят, а трябва да отида до Парадайс за да си го взема. Дайте акъл мога ли да се жаля на някой или да махам с ръка? Много ме хвана яд на тях...

# 662
Deetron, къде си бре, снощи питах една наша позната за теб. Бях се затъжил! Simple Smile

Първото е близо до Imagination на Louis Vuitton, предполагам ще ти хареса много този цитрус.

После ,нали знаеш къде да се изповядаш, в случай че имаш желание! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Цени без аналог:

https://www.notino.bg/lalique/encre-noire-sport-toaletna-voda-za-mzhe/

https://www.notino.bg/lalique/pour-homme-parfjumna-voda-za-mzhe/ … _source=pazaruvaj

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 14:05 от Milen™

# 663
Lion е 45.80 лв през приложението с код app15

# 664
Вчера като правих поръчка имаше надпис под продукта, че се предлага безплатна доставка. Дори отказах първата поръчка, но и на втората пак беше същото. Казаха ми по тел.,че вероятно е техническа грешка това, че не ми е дало възможност за БД до адрес, но въпреки това нищо не могат да направят. Момичето беше доста заблудено и определено не ставаше за тази работа. А не мога да откажа парфюма, защото няма наличност вече...Няма как- ще се разходя до мола, но ми остава горчив вкус от нотино...

# 665
# 666
Вчера като правих поръчка имаше надпис под продукта, че се предлага безплатна доставка. Дори отказах първата поръчка, но и на втората пак беше същото. Казаха ми по тел.,че вероятно е техническа грешка това, че не ми е дало възможност за БД до адрес, но въпреки това нищо не могат да направят. Момичето беше доста заблудено и определено не ставаше за тази работа. А не мога да откажа парфюма, защото няма наличност вече...Няма как- ще се разходя до мола, но ми остава горчив вкус от нотино...
И на мен ми начисли доставка до адрес. Друг е въпросът, че ми изпращат до офис и ми начисляват дразнещите 2 лв за нищо. Рядко поръчвам от Нотино, освен ако много не си струва.

# 667
Уж, скандално,  а яката капачка свърши точно за 5 мин. Simple SmileSimple Smile

https://www.sprayparfums.com/en/marchio-linea/nasomatto-perfumes-en/

# 668
# 669
Ако някой се интересува от Le Gemme  колекцията на Bvlgari , цените са все още старите в Pretty shop.

# 670
# 671
  • София
Ако някой се интересува от Le Gemme  колекцията на Bvlgari , цените са все още старите в Pretty shop.
Може ли линк, че не ги виждам Simple Smile

# 672
# 673
Здравейте, някой да има проблем с влизането в brasty.bg?
От два дни не успявам да вляза в сайта.

# 674
  • Пловдив
И аз не мога да вляза от сутринта в брасти.

Общи условия

Активация на акаунт