Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 99 807
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
Да дам отзив за монна.бг. Преди десетина дни купих от тях Memo French leather на много добра цена. Кодът за 10% при абониране за бюлетина много ме измъчи, получих такъв едва, когато пробвах през телефона. Опаковка, кутия, бутилка изглеждат безупречно, а миризмата я познавам, защото имах фабрична мостра. Поръчката пристигна за 2 дни.

# 541
А ти пазаруваш ли редовно от мона, че ги препоръчваш?

Скрит текст:
Всичко наред ли е в този магазин. Последно си спомням други отзиви. Да не говорим, че скоро, никой, нищо не е писал за тях?

117 лв 80 мл. тестер
https://parfium.bg/givenchy-l-interdit-rouge-parfyumna-voda-za-j … -bez-opakovka-edp

Аз така и нищо не поръчах защото регистрирах два мейла и на нито един не дойде код за отстъпка

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 08:04 от lurtzchen

# 542
# 543
  • София
Кодът на дъното, както и вида на етикета, нямаха нищо общо със стандартните етикети на парфюмите от марката. Пуснах снимките в група и доста хора си дадоха мнението , както и направихме сверка с други аромати на Соспиро. Самия код беше отпечатан върху велура на бутилката! Даже не сме и проверявали кода. Други неща бяха притеснителни.
Намерих този пост, който предполагам, че визирате и прегледах коментарите. Не видях някой да се е обосновал с нещо солидно, едната дама дори е написала, че самата бутилка изглежда ок (като се абстрахираме от бач кода на дъното). Това, че ние не сме виждали конкретен формат на етикет/бач код, не доказва нищо, съмнявам се, че стандартен потребител е в състояние да знае как изглеждат етикетите за всеки един пазар в даден отрязък от време. Помолих приятел да ми покаже 2 дъна на Соспиро от личната си колекция - бач кодовете са в различен формат (черно vs бяло мастило, различен шрифт) и не съвпадат с формата на етикета (като тип печат на бач кода и разположение на останалите надписи), който е публикувала една дама под Вашия пост, т.е. дотук стават 3 различни формата при преглед само на 3 бутилки, обявени за "легитимни". Всеки преценява за себе си, разбира се, но ме учудва с каква лекота нещо се заклеймява категорично като менте само на база снимка на дъно. А за съжаление никой производител няма да седне да верифицира за нас, че през 2016 г. например етикетите са изглеждали еди-как си за еди-кой си пазар, пък иначе за друг или през друга година. Стандартният им отговор е, че ако не е купен от тях или от официален стокист, не се ангажират с оценка на автентичност.

# 544
Имам код от Мона,който няма да използвам,ако някой го иска да пише.

# 545
При мен също веднага дойде кода от Мона в папка Рекламни и трябваше да вляза, за да го видя, т.е. известие нямах. Ако на някого му трябва може също да ми пише, защото няма да го ползвам.

# 546
  • София
Елинор вече не предлагат ли Мансера или в мен е проблема, че не ги откривам Rolling Eyes

# 547
Елинор не предлагат Монтал и Мансера от края на м.Ноември 2022г., когато последно поръчах Монтал от тях. Броени дни след това изчезнаха безследно.

# 548
В parfium.bg се е появил тестер на прелестният Поем на страхотна цена.Тази оферта не е за изпускане! https://parfium.bg/lancome-poeme-eau-de-parfum-za-jeni-bez-opakovka

Благодаря Ви за споделения линк! Днес вече е при мен!

# 549
Има ли парфюмерии в София, в която може да се пробват Robert Piguet, Memo и Franck Boclet?

# 550
В Парадайз Белодоре може би? 🤔
Има ли парфюмерии в София, в която може да се пробват Robert Piguet, Memo и Franck Boclet?

Този нов Ели Сааб много искам да го помириша. 🥰 Но не съм го виждала никъде да се продава еле пък тестер. Simple Smile

# 551
# 552
  • виртуално

# 553
# 554
И тук има Womanity, тестер 80 мл., 168 лв.: http://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=1914

Общи условия

Активация на акаунт