Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 99 736
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Преди около час сложих този Allure в кошницата, заедно с Chanel Coco Mademoiselle L'Eau Privee и преди малко получих обаждане от parfumishop. Помислих, че съм финализирала поръчката без да искам, а се оказа, че дамата иска да ми съдейства в избора. Много мило, отивам да търся мнение в другата тема.
На мен така пък не ми вървят нито поръчките с тях, нито комуникацията. След като ми отказаха арабската Делина ( Ексклузив) дамата с руски акцент ми се обади да ме уведоми, че отново го имат наличен. Отказах го, тъй като нямах представа дали физически ще мога да го получа.
Вчера поръчах Шанел 5 Премиер, никакво движение по поръчката няма, звънях няколко пъти вчера на първия от изброените телефони в сайта, тъй като ми трябва за петък и исках да съм сигурна, че го имат наличен, но никой не вдигна, нито върна обаждаме.
На Мейкъп пръстите са им по - бързи от нашите Joy

# 692
# 693
# 694
Ее, тъкмо натискам поръчай, и изчерпано, вече се съмнявам имало ли го е изобщо

# 695
mechetaishan, понеже току що пуснах поръчка и се чухме отново, очаквам я утре.
Звъняха ми от този номер +359888893780

# 696
Солена Луна, съжалявам. Frowning1  Аз дебна Exclusif, но когато видях La Rosee моментално пуснах линк. Бяха налични 2 броя.
Дори и някой да е успял да поръча - пак не е гаранция. Преди 2 седмици поръчах 50 мл. от Coco Noir и поръчката беше (уж) в процес на обработка, за да ми се обадят и да ми кажат след 2 дни, че е “грешка в системата”.
Скрит текст:

# 697
mechetaishan, понеже току що пуснах поръчка и се чухме отново, очаквам я утре.
Звъняха ми от този номер +359888893780
Обадих се, благодаря. Искаше да ме препраща към колежка дамата от телефона, но на моето изпуфтяване каза, че утре ще получа парфюма.
Тази поръчка е малко в стил имам си копче трябва ми палто. Имам 5 leau 100 тица, но имам нова малка чанта и изведнъж ми потрябва и парфюмче за нея Joy
Делината ми свърши. Къде е най - изгоден? Каква цена да гоня?

# 698
# 699
Доста щедри са Нотино.

# 700
Как ви изпращат токова мостри?На мен едвам едвам една мостра имам .

# 701
Тези познава ли ги някой ?
https://www.vedo.bg/?s=Louis+Vuitton+&post_type=product

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 16:41 от Milen™

# 702
  • Бургас
https://makeup.bg/product/611785/ 2 бр
Parfums de Marly Layton
Комплект (парф. вода/пълнител/3x10ml) 135 лв

Balenciaga Florabotanica 30мл за 137 https://makeup.bg/product/41383/?gclid=EAIaIQobChMIy433tt_-_QIVh … EYASAEEgJ2E_D_BwE

# 703
  • Стара Загора
Как ви изпращат токова мостри?На мен едвам едвам една мостра имам .

Поръчките от понеделник сутрин съдържат изобилие от мостри. Това ми е наблюдението, когато аз поръчвам в понеделник. В следващите дни няма такова нещо.

# 704
Освен това, както многократно е казвано, мострите се отразяват в профила, след финализиране на поръчката. В кошницата виждате само една част от тях. Вчера споделих офертата за Womanity (с мостри, като показаните). Да, вероятно в понеделник и вторник мострите са в изобилие, докато има.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 17:30 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт