Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 99 733
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Антония от Парфюмните ентусиасти е от Петрич и каза, че ще ги провери за надеждност

# 707
# 708
Първите минути така беше. Докато се чудя кое да поръчам, при поставяне в кошницата на същия продукт останаха 5 мостри. А при втората ми поръчка ми даде само една
Как ви изпращат токова мостри?На мен едвам едвам една мостра имам .

# 709
В неделя срещу понеделник ,не ми се спеше  и влязох в приложението около 1.30 часа.Работеха кодовете и за 2-те седмици,миналата и тази и можеха да се комбинират.Отделно имаше доста мостри /подарък за повечето парфюми.

# 710
Търся еднорог! Някой срещал ли го е? Kenzo Tokyo

# 711
# 712
Страхотна оферта от официалния сайт на марката, за съжаление бързо се изчерпа

# 713
# 714
  • ново
https://www.notino.bg/paco-rabanne/discovery-mini-kit-for-girls- … omplekt-za-zheni/

Ако някой като мен колекционира миниатюрки 😀

# 715
https://www.perfume.bg/originalni-damski-parfyumi
 Моля за съвет за сайта?Цените са малко по-ниски !Не го видях на първа страница.

# 716
# 717
Най-скоростната ми поръчка вече е при мен! Smiley Пусната вчера в 15.20ч - пристигна днес в 9.00ч.
Не пазарувам често от parfumi-shop.net, но ще поправя грешката 😊
Chanel Allure edp Heart
Тук е момента да благодаря и на момичетата, които много бързо се включиха и ме насочиха при избора Flowers Hibiscus Много ми харесва, а и нямам нищо подобно като аромат. Ще го нося с удоволствие!
Парфюма пристигна непокътнат и без абсолютно никакви забележки по отношение на опаковка и кодове. Като добавим и поръчка през кеш бек сайт/-4.31лв/, цената стана чудесна смятам.

Скрит текст:

Подаръчето
Миналата седмица взех и бекъп 100-тица на Mugler Angel edp от Венера - доволна съм и от тях за пореден път! Flowers Cherry Blossom Трябва да спра да се презапасявам Joy

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 11:16 от •mimoza•

# 718
# 719

Общи условия

Активация на акаунт