Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 97 793
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
С mugler или thierry mugler се презапасявате?

# 721
С mugler или thierry mugler се презапасявате?
Ако въпросът е към мен - с MUGLER в случая. Няма как да страдам за нещо, което не познавам. Презапасяване е може би силно казано, но когато нещо ми хареса и имам възможност в момента си купувам поне още една бутилка във възможно най- голямата налична опаковка.
Наскоро си купих бутилка Alien eau Extraordinaire Тhierry Мugler и чакам да се постопли и да го разнося. И честно казано не знам какво съм си мислела като е спрян и е стар бач. Очаквах много повече, но не ме впечатли особено при първа проба и ще му решавам съдбата тепърва. Нямам намерение да робувам на стари и нови бачове. Много от изказванията по тази тема са крайни, като не се отчита факта, че възприятията ни са променлива величина на база много и различни фактори, както и, че носа "израства" с възрастта и натрупания опит.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 19:43 от •mimoza•

# 722
  • Бургас
Аз питам, защото някъде прочетох, че Мюглер изчазвали и вече били до изчерпване, та се запитах, дали не става въпрос за Тиери Мюглер или аз не съм нещо разбрала?

# 723
Аз питам, защото някъде прочетох, че Мюглер изчазвали и вече били до изчерпване, та се запитах, дали не става въпрос за Тиери Мюглер или аз не съм нещо разбрала?
Aз познавам един  Мugler, който е Тhierry. Дъщеря ми го носи от време на време Extraordinaire Тhierry Мugler, не е лош. Цената на Мюглер скочи главоломно, но мога да пролея сълза само за проуснатата полза от Alien Fusion Mugler for women в личен план.

# 724
  • Бургас
Thierry Mugler бяха продадени и ребрандирани само в  MUGLER . Опаковките със старото лого вече почти не се срещат никъде, както и част от ароматите не се произвеждат вече и съответно цената литна до небесата. Няколко пъти обаче срещам, че Мюглер били вече на изчерпване и  това породи въпроса ми. Да не би пък аз нещо да съм пропуснала?

# 725
Някой да е пробвал новата Аура с бача на L'oreal ? (пишете в другата тема ако сте го пробвали Simple Smile )Взех си рефил от makeup
Сега съм в чуденка да го връщам ли, да го разменям ли или да си го ползвам

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 16:17 от Ghost Quartz

# 726
# 727
# 728
# 729
Бравооооо!

https://parfium.bg/search?search=L%60Arc+

https://parfium.bg/billie-eilish-eilish-parfyumna-voda-za-jeni-edp

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 18:05 от Milen™

# 730
Някой да е пробвал новата Аура с бача на L'oreal ? (пишете в другата тема ако сте го пробвали Simple Smile )Взех си рефил от makeup

Какво Ви притеснява, че малко не ми стана ясно.Да не е реформулиран ?

# 731
И един може би тъп въпрос от мен. Защо тестерите в Мейкъп са по-скъпи от парфюмите?

# 732
Защото като са ги купували, ценага е била по-висока.

https://www.notino.de/roja-parfums/aoud-parfum-unisex/?utm_sourc … data=MXxZfDB8WXww

# 733

Какво Ви притеснява, че малко не ми стана ясно.Да не е реформулиран ?
То не е подозрение а факт, въпросът е L'oreal колко са омаскарили формулата.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 11:49 от Ghost Quartz

# 734

Общи условия

Активация на акаунт