Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 576
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 110
7 дейс продължават да пращат sms със слушалки съм. От доста време не бях печелила и много се радвам.
Супер, и аз чакам. Има номер като моят, но нямам sms. Кофти организация! Първо трябваше да пратят всички sms-и, и тогава да публикуват. А така, стой и чакай ! Може и да не съм аз, но надеждата умира последна Wink

# 1 111
  • у нас
Аз не треперя за 7Дейс. Не очаквам смс, не намерих подобни номера, за съжаление. Бях с 6 бележки.
Честито на печелившите! Ползвайте си със здраве готините награди!
Но играта беше хубава, хареса ми, въпреки неуредиците.

# 1 112
Никъде ме няма, 7 дейс нито мен, нито мъжа изтеглиха. Орео, олуейс - нищо. Включих се в Сомат и в бебешката на ДМ,
От Клевърбук детето си хареса книжка, че им пуснахме поздрав, те пък сменили условието и вече пращат само карти, та го излъгах детето малко.

# 1 113
Вчера нямах време да пиша, но да кажа за Милка - на 20 и 21-ви дадоха по 4 награди. От сутринта са дали 1. По нощите днес не стана, легнах късно и пробвах, но 12:30 явно не е много през нощта Simple Smile
Не печеля от големите награди на 7 дейс, няма да казвам с колко участия и колко кашони продукти Simple Smile Лошото е, че без да искам разбрах, как изтеклия срок става годен в някой магазини и скоро няма да купя от тях. Вярно че това могат да си го правят за всякаква стока, но е много тъпо да се пренапечатват срокове и ние да си ядем боклуци. Пренапечатаните срокове са с по-едър шрифт.

# 1 114
Здравейте, всеки ден въртя колелото на А1 някой, ако иска мб, смс и минути да ми изпрати мобилен номер и ще ви ги изпращам.
Подарени
Няколко човека ми пуснаха мобилен номер и ще гледам да ви редувам с МБ. Хубав ден На всички!

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 09:28 от litalcheto

# 1 115
Вчера нямах време да пиша, но да кажа за Милка - на 20 и 21-ви дадоха по 4 награди. От сутринта са дали 1. По нощите днес не стана, легнах късно и пробвах, но 12:30 явно не е много през нощта Simple Smile
Снощи към 21-22 часа дадоха 2 награди.

# 1 116
  • София
ПОДАРЕНА!
Подарявам двойна покана за Премиера на детско филмче днес от 18.30ч.в The Mall-София.
Детето реши,че филмчето е женско...

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 12:22 от emli

# 1 117
Доставят наградата NIVEA Q10 Targeted Wrinkle Filler Серум от ДМ. Преди малко я взех.

# 1 118
  • Велико Търново
ORAL-B са публикували печелившите в Инстаграм от играта им с продукт, закупен от Кауфланд. Прави ми впечатление, че някои от спечелилите нямат нито една публикация в Инстаграм.

# 1 119
Публикували са седмичните печеливши от кампанията на Юниливър

https://unileverpromo.seen.bg/?fbclid=PAAaZMKLbHxHJqnsRc117fNINa … _VaJq72Mg#winners

# 1 120
Да се пооплача от еконт, не съм очаквала такова нещо. Получих си днес тениската от играта на Марвел и кока кола. Куриерът ми е доставя тениската и ми казва "с надпис е". Позачудих се, откъде знае, погледнах на пакета, само тениска пише, но си замълчах. Пакетът беше отворен, извадих я директно от него и беше навита на руло със следи от оригиналното й сгъване. Да не говорим, че служителят ми я даде докато яде мазна закуска.
Смисъл, да, безплатна е, награда е, но не е нормално според мен.
Със Спиди не съм имала такива проблеми, имам наблюдения в няколко града, много съвестни служители.

# 1 121
  • Стара Загора
Куриерите на Еконт са много зле от известно време и то не само, когато доставят награди. Гледат ме криво и сърдито, когато подам сигнал, но да се стегнат.

# 1 122
Имала съм проблем и със Спиди - от Ревалид наградата беше опакована освен в плика на куриера и в картонена луксозна опаковка. Куриерът беше разкъсал плика и картонената опаковка да търси нещо (не се изискваше връщане на документи) и съответно си получих пратката в насипно състояние Confused

# 1 123
Някой получил ли си е наградата от Пиринско? Много си я искам. С голям кеф е спечелена. 😁

# 1 124
  • Бургас
Аз бих подала оплакване от куриера.

Общи условия

Активация на акаунт