Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 571
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 125
В началото на месеца почнах да чета темата и да играя в някои игри,най-вече тези от форума.И сега си имам награда топка от една игра Simple Smile И във ФБ играх в играта на Милка(за нея не се иска покупка, нали,но не мога да схвана на какъв принцип се печели, няколко пъти пробвах и все пише,че не печеля).

Играта на Милка не е във фейсбук, а в специален сайт. Тя е без покупка и вие избирате за дневна или седмична награда да участвате. Ако играете за дневните награди веднага разбирате дали печелите, ако играете за кошница за пикник, тегленето на награди е седмично.
Как се играе за дневна? Аз май все за кошница съм играла, не видях друга опция.

# 1 126
  • Пловдив
Само си мечтая за награда от Пиринско Joy Наливам от пусто в празно кодове - надеждата умира последна!
По спомен от миналата година - доста време си чаках наградата.
Относно куриерите - пишете оплакване, поне в Еконт са доста адекватни в това отношение, за разлика от МБМ Rolling Eyes За мен те са дъното!

# 1 127
  • При децата ми
Зарежда ли ви сайта на "Либрес"? От снощи се опитвам, но ми дава това "Page not found".

# 1 128
От Пиринско имам спечелена тениска в 0.04ч и суитчър в 7.04ч.Пробвайте в тези часове Blush
И аз още ги чакам

# 1 129
Нямам проблем със сайта на либрес ето линка https://www.libresse.bg/promotsii/budi-sebe-si-s-libresse-prez-d … ya-i-preznoshtta/
Някой получил ли си е 1кг шоколади от инстаграм и Милка?Не помня 45 работни дни ли казаха?

# 1 130
  • При децата ми
Нямам проблем със сайта на либрес ето линка https://www.libresse.bg/promotsii/budi-sebe-si-s-libresse-prez-d … ya-i-preznoshtta/
Някой получил ли си е 1кг шоколади от инстаграм и Милка?Не помня 45 работни дни ли казаха?

Alize!, благодаря! Аз опитвах през линка, който Станимир е дал на 60 стр.

# 1 131
IKEA
Играта се провежда в периода от 18.03.2023 г. до 28.03.2023 г., включително.
правила: https://www.ikea.bg/game-rules/find-inspiration-terms?fbclid=IwA … YuEssRr8e4WALcqLY

# 1 132
  • Велико Търново
ММ е с кило шоколад от Милка и Инстаграм.

# 1 133
Да се пооплача от еконт, не съм очаквала такова нещо. Получих си днес тениската от играта на Марвел и кока кола. Куриерът ми е доставя тениската и ми казва "с надпис е". Позачудих се, откъде знае, погледнах на пакета, само тениска пише, но си замълчах. Пакетът беше отворен, извадих я директно от него и беше навита на руло със следи от оригиналното й сгъване. Да не говорим, че служителят ми я даде докато яде мазна закуска.
Смисъл, да, безплатна е, награда е, но не е нормално според мен.
Със Спиди не съм имала такива проблеми, имам наблюдения в няколко града, много съвестни служители.
И моята тениска пристигна на руло.

# 1 134
От Пиринско имам спечелена тениска в 0.04ч и суитчър в 7.04ч.Пробвайте в тези часове Blush
И аз още ги чакам
Как се регистрира за суитчер? Аз все за тениска играя. Що бири изпих и нищо
Довечера съм на друго питие, в знак на протест, че не печеля :beer

# 1 135
Където ти излиза тениската има стрелка надясно и от там се въртят наградите,и си избираш за какво да играеш

# 1 136
Чета, чета и или съм кьорчо или не пише. Олуейз бележките във всички тегления ли участват или са за седмицата, в която е регистрирана ?

Като не съм доволна от куриер подавам оплакване. Няколко пъти ми се случва да не иска да се качи на етажа, понеже нямало къде да паркира, но последния много изнагля. Бях поръчала 15кг храна на кучето, бременна в 9месец и оня ми вика изкълчен ми е крака и не мога да се кача, в друг ден да ви преместя пратката... Пренасочи си я към офис и после Такова хубаво оплакване му пуснах после на всички възможни имейли на Спиди.

# 1 137
И аз подадох оплакване, но получих само “благодарим за сигнала”. От там нататък нищо повече.

# 1 138
Ако някой иска минути или МВ от колелото на А1 пишете.

# 1 139
Always обявяват ли някъде печелившите, че аз не намирам?
Тази сутрин си получих тест продукта от ДМ и книга от Розали. Доста са бързи. Тези от Розали ми писаха вчера, че печеля и днес книгата вече беше при мен. Продуктът от ДМ за бръчки също пристигна доста бързо. Преди малко даже реших да го мацна на гневните ми бръчки, първоначално ми се стори, че наистина ги запълва моментално и изглеждат доста загладени, но след няколко минути, като си пипнах челото ми се получи кир ефект и мазилото ми остана по пръстите на парцалчета. Ще пробвам да го нанеса и вечер, когато нямам слънцезащита на лицето, дано и тогава да не се получи, че не знам иначе какви отзиви бих оставила.

Общи условия

Активация на акаунт