Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 413
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София/Търново
Или има минимална сума, за да важат.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 17:07 от 8Eos8

# 1 351
Вероятно доставчикът не е Емаг.
И аз си го помислих...

# 1 352
Получих наградите от Пиринско-материята е много хубава,постарали са се...Като размер обаче дамската тениска М /аз съм S-M/ ми идва тясна,а суитчъра пак М ми е голям и ще зарадва ММ/ имайте го предвид като си отбелязвате размерите/

# 1 353

Това е от играта на Калиакра във фейсбук. Крадат се чужди снимки и се участва с тях. Надписвайте си снимките, за да не ги ползва  и някой друг
Чакам раница от 7 Days от последното теглене и комплект от Чисто.

# 1 354
Милка са изтеглили и публикували печелившите с кошниците за отминалата седмица.

Кошница за пикник печелят:

Период 20.03. – 26.03.2023 г.

0892 479 ХХХ
0885 771 XXX
0893 002 ХХХ
0895 353 ХХХ
0884 301 ХХХ

# 1 355
Няма ме отново 🙄 Но пък получих 2000 мв от съфорумка😊 Точно да закърпя положението до 31 😀
Ето една томбола и от мен
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02TEJyvDYDfxSrz … 09967640&sfnsn=mo

# 1 356
Днес теглят ли нещо?
Имам пропуснато от +359897520556, но видях след 17ч и никой не ми отговаря. Познат ли ви е?

# 1 357
  • Пловдив
Ако някой,ще купува бижута подарявам код за 20 лв от https://invoke.bg/.

# 1 358
Преди 1-2 години имаше игра на FB страницата на Ozone.bg, ако не се лъжа, в която условието беше на снимката за участие да има и лист с името на участника, написано на ръка. Предполагам, че така са искали да избегнат кражба на чужди снимки. И аз видях тази кражба в играта на Олио Калиакра, и си помислих, че ако се включа, ще си напиша името на листче, за да не ми я откраднат. Някои хора са толкова нагли, че не се трогват дори и след като ги изобличат.

Суичърът от Пиринско все още е мираж за мен. Въпреки че не обичам бели дрехи ми се иска да го спечеля, пък може и да го боядисам. Май няма определени часове, в които се падат тези награди, а е до късмет.

Това е от играта на Калиакра във фейсбук. Крадат се чужди снимки и се участва с тях. Надписвайте си снимките, за да не ги ползва  и някой друг
Чакам раница от 7 Days от последното теглене и комплект от Чисто.

# 1 359
  • Сливен
За тази игра на Ozone.bg -Така беше.Трябваше да се качи снимка/видео, с някой от пъзелите или играта "Горда България",както и на едно листче да се напишат две имена.Аз бях тогава с голямата награда-ваучер на стойност 100лв.Към края на играта имаше доста забавно видео/ако не греша/-как се вкарва разпръснат пъзел в тава,във фурната и се изважда нареден. Grinning На мен лично много ми хареса,така де -забавно видео си беше,а пък и на мен лично нямаше да ми хрумне тази идея.Дори си мислех,че това видео ще е победител.След което видях,че няколко човека бяха качили подобно видео или снимки.

# 1 360
Днес рано сутринта ми дойде много една страхотна награда от Инстаграм, еър фрайер и 10 пакета по 1 кг бланширани картофки Simple Smile Играя само за неща, които наистина искам и имам нужда
От Лидл с 3 участия за шоколади, нищо Sad

# 1 361
  • София
Кока Кола и Кауфланд са публикували вече и печелившите за раниците и калъфите за лаптоп.
Честито!

Скрит текст:
Печеливши теглене 27.03.2023 г.
Eпично Disneyland пътуване за двама
Божидар
bbo***@mail.bg
Раница
Мария
kambero*******@abv.bg
Янко
ykaf****@abv.bg
Атанаска
nas***@abv.bg
Мария
mariya.h********@gmail.com
Искра
is0***@abv.bg
Пламен
pta***@yahoo.com
Росицаа
rosi****@abv.bg
Иванка
lak***@abv.bg
Симона
simon*****@abv.bg
Каролина
sweet_******@abv.bg
Десислава
desi****@abv.bg
Лиляна
lil***@abv.bg
Семра
semra*****@gmail.com
Galya
krem_ka*******@abv.bg

Калъф за лаптоп
Милена
milena******@abv.bg
Росен
qgod****@abv.bg
Златка
zlat****@abv.bg
Памела
p.vasi******@abv.bg
Станимир
ma**@abv.bg
Евелина
evch****@abv.bg
Пламен
pta***@yahoo.com
Десислава
desi****@abv.bg
Мартин
bul***@abv.bg
Николай
nikis*****@mail.bg
Иван
im**@mail.bg
Радослава
licheva_********@abv.bg
Росица
ross****@abv.bg
Дечко
dechk*****@abv.bg
Изобщо не знаех за тази игра. Преди 1-2 седмици пазарувах Кока-Кола и тъй като имаше промоция купуваш 1 и ти подаряват 1 без захар, а ставаха гафове с купоните, щедро показах снимки на касовите бележки в темата за Кауфланд. Joy  Като нищо някой ги е използвал за регистриране в играта. Joy Поне се утешавам, че нито раница, нито калъф ми трябват. Simple Smile

# 1 362
Еее, ако знаех, че в Кауфланд са раздавали кола, щях да взема два стека (т.е. един безплатен). Така си взех, когато имаше същата промоция в Лидл.
Обаче не следя много внимателно брошурите на Кауфланд и рядко ходя там Sad

# 1 363
Еее, ако знаех, че в Кауфланд са раздавали кола, щях да взема два стека (т.е. един безплатен). Така си взех, когато имаше същата промоция в Лидл.
Обаче не следя много внимателно брошурите на Кауфланд и рядко ходя там Sad

Има сега същата промоция в Била в сегашнага брошура 1 + 1 безплатно двулитрова бутилка.
Аз писах в другата тема, че явно нещо има проблем с партидите на зеро колите щом се изредиха всички вериги да пускат тази промоция 1 кола + 1 зеро безплатна.

# 1 364
  • София
Да, в Била промоцията е до утре. В Кауфланд беше с активиране на купони. И то имаше програмни недомислици. Наложи се да се разправям на информация.

Общи условия

Активация на акаунт