Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 117 978
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря, Yo!

# 181
  • Плевен
За тези от Вас които са решили да се включат в тази игра, твърдите им сапуни в Т-Маркет  са намалени на 0,99лв. до 6 Март.

# 182
Някой има ли МБ на Vivacom, които няма да използва?

# 183
Изтеглени са късметлиите, които печелят кутия с продукти Debora Golden Narure.

Flowers Blossom Кутия №1 печелят:

Зори
Accord m
aDream
mmm_st
Elena Atanasova 707909
г-ца Магнетична
zuzu70

Flowers Blossom Кутия №2 печелят:

Ирене
bl00dflowerz
D_e_s_i_t_o
Venislava Todorova
Dorchester
boat
axia

Flowers Blossom Кутия №3 печелят:

danien
an.ilieva
Chloe^
krem4et0
Натуся
* Боби *
BlyaSSSachka

Flowers Blossom Кутия №4 печелят:

Емилия Петрова 684235
Elpidiana
Гелева
NellyG
Елена 6
~Chelsea~
rave

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 08.03.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на Debora Golden Nature и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:
- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

Благодарим на всички за участието в играта

Ами,радвам се,че поне има много познати имена! Мен пак ме няма,естествено....
Благодаря за информацията!🍀♥️🍀 Току-що от вас научих, че съм сред печелившите♥️

# 184
  • Сф
Ей, спечелих ваучер за ескейп стая 70 лв от КК. Имам мейл с ваучера. Чак сложих очилата! Никога не съм печелила от новото приложение , тъкмо им беше последен шанс пред изтриване беше. Те пък ме изненадаха приятно. Имам рожденичка другата седмица, за нея играх. Изненадата ми е голяма! Чаках/чакам от къде ли не, то КК ми бил късмета. 😉🤩

# 185
  • Бургас
Благодаря на Захарчето и Станимир за новата тема!
Много игри и много награди пожелавам !
Колко е хубаво в темата да има спечелили!

Играя във форумните игри и във фейса.
Но,от никъде нищо!
Едно голямо Мрън !

# 186
Ей, спечелих ваучер за ескейп стая 70 лв от КК. Имам мейл с ваучера. Чак сложих очилата! Никога не съм печелила от новото приложение , тъкмо им беше последен шанс пред изтриване беше. Те пък ме изненадаха приятно. Имам рожденичка другата седмица, за нея играх. Изненадата ми е голяма! Чаках/чакам от къде ли не, то КК ми бил късмета. 😉🤩

Честито! В някоя от форумните игри също те срещнах като печеливша. Погледни и там:)

И аз днес получих смс за продуктовия пакет на Здраве.

# 187
Аз още нямам смс от Здраве и започвам много да се изнервям. Още повече, че в списъка за 600 комплекта има още един, същият номер като моя. Ако не съм един от тези два номера, спирам да участвам в каквото и да е било с покупка.
И аз току-що взех същото решение. А и стойността на продуктите, участващи в игри прогресивно нараства.
Винаги участвам в игри на Допълхерц, но сега изискването е покупка на колаген за 60 лв.

# 188
Спечелилите от Крина биха ли ми казали дали са им искали снимка на касовата бележка и снимка на продуктите, които са закупени?
Да, снимка на касовата бележка плюс продуктите.

# 189
Спечелилите от Крина биха ли ми казали дали са им искали снимка на касовата бележка и снимка на продуктите, които са закупени?
Да, снимка на касовата бележка плюс продуктите.
Имам имейл, че печеля книгата на Силвена Роу. В него е упоменат номера на касовата бележка с която печеля. Но има едно изискване, което ме смути-"Моля да ни изпратите актуална снимка на касовата бележка и продуктите от серията Exotic Line,които сте закупили с нея". Снимах продуктите и бележката когато ги купих, трябва ли пак да ги снимам? Това АКТУАЛНА означава ли, че не трябва да си готвим ориза докато не свърши играта или пък, че трябва да се зариваме с опаковки 🙃

# 190
Не разбира се!Аз ги снимах като си ги купих и две седмици по-късно им пратих снимката,когато ме изтеглиха.Не се притеснявай за това.

# 191
Добро утро! Честит празник!
Влязох да се пробвам пак в играта на Аз жената, но много бързо се отказах като ги видях тези 3 секунди на първото място Laughing Смятате ли, че е възможно? Не искам да бързам и да мисля, че има измами, защото аз и за 6 секунди не вярвах докато не ги направих, ама 3 вече ми се струва прекалено

# 192
Скоро и за 1 секунда ще се появи. Имало е в такива игри.
Според мен са намерили начин да измамят в играта 🙂

# 193
Не разбира се!Аз ги снимах като си ги купих и две седмици по-късно им пратих снимката,когато ме изтеглиха.Не се притеснявай за това.
Шегувам се🍀 Крина играят чисто и играта е добре организирана, уведомяват чрез имейл печелившите и искат бележките, след това обявяват на сайта, ако участието  е валидирано. Пиша го за онези, които ( като мен) проверяват печелившите на сайта. Моят номер още не е обявен, разбрах от имейла за наградата,
Успех на всички участващи!🍀🍀🍀

# 194
7дейс публикуваха новите печеливши.
Няма ме.

Общи условия

Активация на акаунт