Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 726
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 330
Sweetmusic, печели форумната игра на Сефора.
Благодаря за споделянето! Това ми е първа награда от форума и съм много щастлива!🌷 .
P.S . Има ли някой спечелил от 1вата седмица на 7 days все още да не си е получил раничката ,виждам ,че вече хора спечелили от 2рата седмица получават :/
Аз съм спечелила първата седмица и все още не съм получила нищо

# 331
7 ДЕЙС 0888422962

# 332
Много, много благодаря, Hellenn!

# 333
А какво стана с кошниците на Кока кола? Изтеглиха ли, че не съм си записала?

# 334
  • София
Успях. Не било Z, а било 7. 😃😃😃

Регистрирах 2 кода, да видим дали ще ги удобрят. Харесвам наградите. 😊

# 335
Моята раница от 7 дейс беше опакована и в куриерски плик.9 неща мисля имаше в нея и не бяха сплескани, дори и сухите пасти бяха ок.
Днес ви се обади любезен господин, за да се извини за продукта с изтекъл срок на годност и да ми каже, че ще изпратят кашон с кроасани за извинение.

# 336
  • София, Дружба 2
Днес получих леглото за котката от Нестле.  Simple Smile

# 337
Честито на svange4. Не знам кой/я потребител е, но я/го тагвам.
Не знам тези тагове в сторитата дали излизат, затова пиша тук.

# 338
Да ви кажа каква съм заспа.... Купих две бележки с Орео за по 4лв, с то било 5 лв:rage:
И не откривам къде да регистрирам сапуните на сеивгард?

# 339
Да ви кажа каква съм заспа.... Купих две бележки с Орео за по 4лв, с то било 5 лв:rage:
И не откривам къде да регистрирам сапуните на сеивгард?
https://assets.ctfassets.net/u36zb5g6hv8z/h2zufj6XUi1CosyO7qPng/ … uard_________.pdf

За да участва в Кампанията е необходимо участникът:
(а) да закупи един или повече продукти с марка Safeguard на минимална обща стойност 4,29
лв. с ДДС в периода на осъществяване на Кампанията;
(б) да регистрира покупката си с изпращане на SMS на номер 108004 с текст “XXXXXXXXXX
ХХ.ХХ.ХХХХ ХХ:ХХ“, където “XXXXXXXXXX” обозначава номера на касовата бележка
/фискалния бон или фактурата от покупката, “ХХ.ХХ.ХХХХ” обозначава датата на покупка, и
“ХХ:ХХ“ обозначава часът на покупка (примерно: 123456789 01.03.2023 12:00). SMS
съобщението до 108004 е безплатно за участника.

# 340
Здравейте!
Минавам аз да се похваля че счупих каръка и спечелих детокс чай от инстаграм. Заедно с това и съответно да похваля като коректна
тъй като е публикувала цялото теглене и печелившите на стори с адекватно тагване.

# 341
  • Б
Как въвеждате адреси в ДМ. Пробвам, но само ми излиза съобщение да си проверя адреса и нищо ? Ето и една игра с награда преса. .

# 342
Виждам  номер как моя, без последните цифри в Здраве, но не съм получавала съобщение.
Разбира се може да е съвпадение. Искам да направя справка, моля за телефон за връзка с тях.

# 343
Виждам  номер как моя, без последните цифри в Здраве, но не съм получавала съобщение.
Разбира се може да е съвпадение. Искам да направя справка, моля за телефон за връзка с тях.

0882618989 - на този номер заявих наградата.

# 344
В IG играта на doma_sweets трябваше да изтеглят на 28 февруари победители. Вече сме 7 март и така и не обявиха печеливши. Ако някой следи тази игра аз ли нещо съм пропуснала или действително не обявиха печеливши?

Общи условия

Активация на акаунт