Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 708
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 375
Да, като бях в гимназията, имах съученици, които брутално ги настъпваха (направо си скачаха върху тях), за да постигнат този резултат. Аз никога не съм го правила.

# 376
Имах една приятелка, тя ги праскаше между дланите си, те гърмят, изкарваше ни акъла.
Това че са сплескани означава, че опаковката е изпуснала и не са Ок да консумация. Дали така са ги пратили или по време на транспорта са ги натиснали е въпросът.

# 377
Вероятно е станало при пренасянето - много пратки, изобщо не са ги пазили и така.

# 378
  • Велико Търново
Занесете ги на надморска височина над 1500 м и ще станат като току-що опаковани. 😁

# 379
Честито на @kosebose36. Сега видях сторито и го постам в случай, че не е видяла 🙂

# 380
Някой за добавяне в инста за отбелязване

# 381
Някой игра в играта на Cocolino.

# 382
Зд.авейте, някой да си спомня игра за брандиране на автомобил от Майна Таун? Пратили са ми имейл, но не откривам никъде условия и се чудя какво ми ще представлява това

# 383
Аз си спомням, че някой тук беше публикувал такава игра, наградата се състоеше в безплатно брандиране на ваш автомобил.

# 384
Някой игра в играта на Cocolino.
Ако питатате дали някой е играл, аз играх, да.

# 385
Много са се изложили 7 Days. Преди, когато бях дете се казваха Смаки и бяха качествени и вкусни. И да, беше много модерно да се сплескват, даже се сядаше върху тях. Satisfied
Сега са някакъв отврат, аз отдавна не ги купувам, а като гледам изцепките им с тази томбола, никога няма да си купя. Не че сплескани не стават за ядене, но така подарък не се прави особено към хора, които им купиха кроасаните за разчистване. Вместо тези промоции с изтичащи скоро срокове едно дарение с тези продукти да бяха направили, повече полезни щяха да са. Ама не, трябва да се печели от разчистване на складове и това, което без това ще се изхвърля се опакова като подарък... Трагични просто.

# 386
Подарен!

Код за Емаг за отстъпка 10 лв при пазаруване над 50 лв, с валидност до 10.03 до 23:59.
Ако някой го иска да пише.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 05:53 от Merelenda

# 387
  • у нас
Честит празник, момичета! Бъдете здрави и неотразими! 🙂

А1 неограничени минути иска ли някой?

# 388
HeartЧестит празник мили дами.  Flowers Blossom Flowers Rose Flowers Tulip
Да сте все така позитивни и упорити, да имате много късмет и щастие и дано получите неповторими подаръци (желани и изненадващи)

Аз също чакам раницата спечелена от ММ от 3-тото теглене , но чак се чудя дали да не им я върна още при получаването Triumph
Кой куриер казахте, че ги доставя?

# 389
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Честит 8-ми март, мили дами!🌺 Пожелавам всяка от вас да се чувства специална и съвършена всеки ден от живота си!
 Носете със себе си женствеността, очарованието, силата на волния си дух, романтиката, космическата енергия и любовта! Жената е слънчевият лъч, светлината върху звездното небе, утринната роса, полъха на вятъра, ароматното цвете, покоя след силна буря!
Бъдете благословени ❤

Вчера ден преди празника си получих наградата от форумната игра на #Cosmetic Plus.Няма такъв кеф.Ароматите са уникални!Чудесно опаковани в торбичка която с удоволствие ще ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт