Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 690
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Купих два кроасана днес,да се включа за другите награди. Не искам изобщо раницата. 😁
В ИГ играх в 100 игри покрай днешния празник,нищо. Загуба на време само,ама нищо.
Включих се в Орео.
Честито на всички за наградите и честит 8-ми март! 💐

# 422
  • Пловдив
Голяма суша ме е налегнала мен Rolling Eyes Последно с чашката Efty от тук се разписах и оттогава - суша голяма.
Надявам се много на одеялата от Куинс - всяка седмица регвам бележки, даже днес ММ мрънка в магазина, че сме се зарили със сокове, пък аз пак награбих 2 Joy Дано да ми е на късмет, че е писледна седмица.
В 7 дейс регнах една бележка края на миналия месец, че взех 1 кашон кроасани от Метро - не му харесват наградите, пък съм се и зарекла, че в игри с покупка на Монделийз няма да участвам, ама ей на - като съм дежурна и ММ праща кроасани на учениците, когато го в домързи да им приготвя и закуската.
Пиринско традиционно само си регвам кодчета, ама нищо, в Либрес се чудя да участвам ли - нещо наградите не ме блазнят, но така или иначе ползвам ЕДП, а запасите са на привършване, та може и да регна една бележка.
В КК апп само добавям кодове, но не си харесвам нищо - искам мултикукър, кухненски робот,нещо за градината...

...много смеслен (и мрънкащ!) пост написах Joy

# 423
На 30-тата капачка Пиринско даде суичър/приятелка ми даде кодовете и регистрирам за нея/. На Ариана, въпреки спорните награди, регнах 3 капачки - нищо. До тук само награда от форума и един дребосък от ФБ.

# 424
Здравейте и честит 8 март на всички дами Simple Smile
Подарявам ваучер за фотокнига за 200 лв, валиден до 12.03.
!Подарен!

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 22:18 от Ети_

# 425
Нова игра на Costa в Lidl - https://promo.bg.costacoffee.com/ - на линка още има някаква стара игра

# 426
  • Пловдив
Ети_, страхотен жест!
Ако никой не пише до 10, имай ме предвид Simple Smile
Имам фотокнига от Saal и е страхотна! Поръчах и от името на ММ за бабата една - най-много се радва именно на нея Heart

# 427
Днес от Хеппи доставка спечелих този ваучер.

# 428
Честит осми март мили дами! Следя ви от известно време и се спотайвах тук досега, научавайки за различните томболи.

Ехааа, не очаквах да бъда изтеглена в нито една от тези игри! Честит ми осми март и на мен 😄
Някой знае ли за тези награди дали може да се даде доставка до офис на куриер? Спиди или Еконт.

# 429
Освен като изпращаш данните да питаш дали може, или да оставиш и двете опции ( до офис и до адрес)

Скрит текст:
Очакваме печелившите да се свържат с нас до 13.03.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на "Изток-Запад и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:
- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

# 430
Не се занимавай да питаш дали може до офис, според мен. Като ти звънне куриера, казваш му да остави пратката в офис и си я взимаш в удобно време. Не би трябвало да има проблем.

Пиринско с червените лепенки е на промоция в Т-маркет, 1.05лв. Брат ми има един стек, казала съм му да ми събира капачките. Мъжът ми също утре отива да купи. Искам суичър с еделвайс за мен Simple Smile
Някой вече получил ли в суичър? "Мъжки" ли са размерите? Колебая се какъв номер да си заявявам, щом регистрирам кодчетата.

Чисто кога теглят? Имам някакъв спомен, че бяха на етапи тегленията, но не съм сигурна. Там чакам робот да спечеля, аз си имам, ще го подаря на майка ми Blush

Утре ако вече и петата бележка не ми изтеглят от Севън дейс, приключвам завинаги с тях.

# 431
  • Елхово

Рано, рано Relaxed

# 432
  • софия
Честит осми март мили дами! Следя ви от известно време и се спотайвах тук досега, научавайки за различните томболи.

Ехааа, не очаквах да бъда изтеглена в нито една от тези игри! Честит ми осми март и на мен 😄
Някой знае ли за тези награди дали може да се даде доставка до офис на куриер? Спиди или Еконт.
Последно ме бяха молили за адрес на офис (на Спиди). След като дадеш адрес, ако има нещо, ще ти пишат допълнително.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 10:32 от zvаnchе

# 433
И аз от много игри, които имаха тегления на 8-ми март не спечелих отникъде, което показва какво нещо е късметът и колко трудно се печели, особено пък ако се играят игри с покупка.
От игрите с покупка се включих в Монстър, защото така или иначе пия Монстър. Също ще се включа и в играта на Safeguard - отново защото ползвам течните им сапуни.

# 434
Ако някой е играл за Syoss кутия, ето печелившите

Общи условия

Активация на акаунт