Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 634
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря Ви. Определено имах нужда. На стария, тъкмо му бяха свършили импулсите.
Моят мъж беше спечелил от Техномиск, ще ти отговорят, но по бавно. Той тогава писа веднага, но мисля че на другия ден отговориха, после бързи изпратиха наградата. Честита да ти е Simple Smile

# 481
Има печеливши в Oreo - мен ме няма , ще пробвам още 1 път за да мога да се включа за ваучера за Емаг

Печеливши - https://stay-playful.oreo.eu/bg/the-winners
И мен ме няма. Но не разбрах за тези седмични награди и за ваучер за емаг трябва ли касовия бон да е с новите бисквитки (орео xbox) или те са необходими само за другата игра (в която се нареждат бисквитките)
За либрес нямам имейл

# 482
Днес пристигна наградата от
и

Много коректни и много бързи. На единия ден ме изтеглиха и ме тагнаха в стори  на другия ми изпратиха наградата. Ето я и нея:
Скрит текст:

Доста е ароматен за другото не знам. Обичам детоксикиращи продукти, обичам и чай. Не търся ефект, ще го пия за удоволствие Blush

# 483
Опитвам се да следя редовно темата, но през седмицата наистина ми е трудно. Получих раницата от 7 days от втората седмица, продуктите са със срок на годност до юни/ юли, в отлично състояние са и раницата изглежда прилично. Така и не разбрах драмата покрай тази игра. След многократното писане тук относно малките награди, приех че наградата е раницата и реших да не се ядосвам, ако продуктите са с кратък хоризонт(седмица например) или са в насипно състояние. Познавам много хора,които КУПУВАТ продукти с изтичащ срок на годност от веригите заради ниската цена, наскоро в темата се сподели за кроасани от 0.60. Така че, за себе си реших, че ще се радвам на раницата, ако е хубава и в движение ще решавам за продуктите. В крайна сметка залогът е 3 лв. 🙂 Да споменавам ли игра, където купувахме уиски от 30 лв. и даже шапка от 10лв. не спечелихме🙃
Тъй като бях неразположена в почивните дни и прекарах голяма част от времето в хоризонтално положение,  успях да се включа в много игри в ИГ, не съм сигурна дали числото е трицифрено, но определено бяха доста. Спечелих серум за коса от galen.bg, откакто играя в ИГ участвам във всичките им игри и тъкмо щях да се отказвам. Печелят първо място в личната ми класация за експедитивност, получих серума в рамките на 24 часа.
Втората награда е от друг сайт, който следя -az_jenata.Днес получих наградата, стилно опакована, изглежда качествена козметика, но нямам лични впечатления все още, ще приложа снимка.
Очаквам и една награда от wildbaby,комуникацията с тях е лека и приятна, изработват персонализирани артикули за деца.Продуктите, които видях на страницата им, изглеждат страхотно, отвсякъде се забелязва професионализъм.
И в трите случая организаторите се свързаха с мен чрез съобщение, така че, за мен, те са в списъка на коректните организатори на игри. Дори да съм спечелила други игри в ИГ, няма как да разбера, защото нямам време да проследя всички сторита или да записвам. Ще бъда благодарна на съфорумките, които тагвам, ако ми пишат забелязвайки името ми сред печелившите. Бих направила същото за онези, които тагвам.🍀🍀🍀

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 21:33 от NellyG

# 484
Току що видях, че съм спечелила награда от любимата ми влогърка, Галя Симеонова в Инстаграм. Много се зарадвах, защото аз наистина използвам продуктите за коса.

# 485
Днес дойде наградата от форума - кутия за бижута Pandora. У-Н-И-К-А-Л-Н-А Е!!!
Супер много ѝ се радвам. Дори мисля да я ползвам като портмоне. Имаше и черно тефтерче към него и сребрист химикал. На всеки пожелавам желаната награда, но и такава глезотийка за изненада Kissing Heart

# 486
Уауу, прекрасни награди, дами!

Ако някоя от вас е така добра, ще съм благодарна в лично съобщение да ми обясни как действат игрите в Инстаграм, защото никак не съм наясно, като в замяна мога да се предложа за тагване. Joy

# 487
  • София
Страхотни награди, момичета! Честито!  🙂
Ето и моите награди, които пристигнаха тези дни.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 488
https://bg.iqos.com/bg/igra
Всеки месец 15 човека печелят IQOS
На някой ако му е нужен,аз лично предпочитам добрите стари цигари.

# 489
  • София
Днес си получих раницата от 7 дейс. Всичко беше в много добро състояние. Самата раница в прозрачен плик и после в такъв на куриера. Доволна съм. 🥰 Дано и мм спечели.

# 490
Малко печеливши

# 491
Вече са качени печеливши от кроасаните

# 492
  • София
Публикувани са новите печеливши в 7дейс

# 493
  • Велико Търново
Вече са качени печеливши от кроасаните
Този път май съм в списъка. Smile

# 494
  • Стара Загора
Днес получих раницата от 7 days (1-ва седмица). Добре беше опакована, но за съжаление bake rolls-a е на сол.  Годността на продуктите е до 05-06.2023г.

Общи условия

Активация на акаунт