Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 119 233
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 615
  • В страната на бурите
Не печеля от Лидл, но... печеля фотоепилатор  Braun Pro 5 - седмичната награда от играта на Aways и Кауфланд! С една бележка регистрирана вчера, понеже я бях забравила!Някой знае ли какъв модел е фотоепилаторът?

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 20:10 от Wonder woman

# 616
# 617
# 618
Аз спечелих от Коледните късмети Двойна покана за Театър София.
Е.....То няма постановки уикенда. Те са 2-3 като цяло. И като им влезнеш в сайта пише все "Театър София гостува на..." Общо взето нищо не разбирам. Някой ако си е използвал наградата,ще бъда благодарна,ако ми "даде акъл".

# 619
Гледам в играта на "Аз жената" има невероятни рекорди дори под 2 секунди. На тези наистина ли ще им дадат награди? 2 секунди са точно 2 кликвания...

# 620
  • София
Е.....То няма постановки уикенда. Те са 2-3 като цяло. И като им влезнеш в сайта пише все "Театър София гостува на..." Общо взето нищо не разбирам. Някой ако си е използвал наградата,ще бъда благодарна,ако ми "даде акъл".
Още в заглавния текст на темата за театър София бяха уточнили, че театърът е в ремонт и постановките се играят на различни сцени. Дори в описанието на всяка постановка бяха посочили в кой театър се играе. Затова са написали "Театър София гостува на..."

# 621
Да. Ще си получат наградите.

# 622
Още в заглавния текст на темата за театър София бяха уточнили, че театърът е в ремонт и постановките се играят на различни сцени. Дори в описанието на всяка постановка бяха посочили в кой театър се играе. Затова са написали "Театър София гостува на..."

Хубаво е,че четете повече от мен!
Наистина съм благодарна за отговора. ❤️🙏

# 623
  • Стара Загора
Гледам в играта на "Аз жената" има невероятни рекорди дори под 2 секунди. На тези наистина ли ще им дадат награди? 2 секунди са точно 2 кликвания...

Тези, които са участвали в играта, да кажат какви програми ползват. Joy

# 624
# 625
Май съм с продукти в Чисто, ама докато не дойде СМС не бързам да се зарадвам.

# 626
Пак като миналия път с играта на Здраве, има два номера като моя, смс нямам, но надявам се поне единият наистина да е мой. Simple Smile

В списъка с продукти, не за робот, както много ми се искаше, но все пак се вълнувам Simple Smile

# 627
https://m.facebook.com/100054469210002/ не знам дали е споделяна Simple Smile

# 628
И като моя номер има в Чисто за комплект продукти, но все още не съм получила смс.
Чудесно ми идват препаратите, защото отново сме в ремонт и има доста за чистене, после пък пролетното почистване…

# 629
И като моя номер има в чисто за комплект препарати ама още нямам смс

Общи условия

Активация на акаунт