Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 544
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 720
Напълно пълноразмерни.

# 721
Пише, че ще обявят печелившите във  Facebook, но все още не са.
...

Ще ги обявят, но като приключи валидацията на печелившите.
... Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на официалната страница на Tefal България във Facebook - https://www.facebook.com/TEFAL.Bulgaria/, в отделен пост, в рамките на 30 календарни дни от датата на валидиране на всички печеливши. ...

Сега получихме и ние нашите 2 комплекта "Здраве", но не пожела касови бележки куриера. Също ваучера, който спечели мъжът ми не бе доставен с тези пратки.
Скрит текст:
Пълноразмерни са продуктите.

# 722
Ето тези също не изтеглиха печеливш в ИГ

# 723
Теглят всяка седмица и ги обявяват на стори.

# 724
Игра за умеещите да рисуват https://grey2great.sofiamel.bg/

# 725
thedubaiperfumerybg качиха тегленето на стори, на датата, когато трябваше, тагнаха ме ... и днес даже получих парфюма. Много съм доволна, напълно коректни са.
Хубава е идята за черен списък, но нека наистина да е с некоректни организатори, които не пращат наградата.

# 726
  • София
В играта на кроасаните 7 days при регистриране на трета бележка изписва ли нещо различно? Първата бележка я регистрирах преди 3-4 дни, а днес допълних с още две. Всеки път ми изписва едно и също, без да потвърди, че участвам за голяма награда. Телефонът със сигурност е еднакъв, но тъй като имам два имейла, които използвам за игри, имам леки съмнения да не би първия път да съм написала различен от днешния. Но пък в правилата пише, че идентификацията се прави по телефонен номер.

# 727
Не,не изписва нищо по-различно

# 728
# 729
Току що дойде и моят комплект от Здраве.
Пълноразмерни са продуктите, не са мостри.

# 730
Да се оплача от играта на Кауфланд и Always - ясна бележка въобще не може да се качи при регистрация, отгоре на всичко някак регистрацията ми се е дублирала и ми анулират участието... Ето линк pgonlinepromos.bg/Always . Дано някой успее!

# 731
Bamzita_new, аз нямах проблем. Първо си направих регистрация и след това направих снимка, по-скоро няколко снимки, докато се получи "идеалната", която да отговаря на условията. Имам потвърждение, че е одобрена и участва в томболата. Мисля, че няколко дами от темата се похвалиха с награди от тази игра.

# 732
Здравейте ,
За първи път бях изтеглена от игра на Форума -Wooden Spoon Simple Smile
Писах имейл ,но нямам нито отговор нито пратка от тях.Забавяне ли има дали знаете?
Днес получих кутията с куриер на Спиди.

# 733
На кой имейл пишете на 7 дейс? От куриерската фирма казват, че няма награда за мен от тази игра, а я потвърдих отдавна (от втората седмица е).

Същата ситуация, само че раницата е от първото теглене. На 22.02. е изпратена към куриер. Те
обаче твърдят, че в момента няма нито една раница при тях Rolling Eyes
Поне девойката, която приема данните за доставка, обеща да провери случая. Иначе срока бил 45 работни дни,
но предвид срока на годност на продуктите ще има пак проблеми накрая.

# 734
  • София
Днес пристигна наградата ми за 8-ми март от ФБ😊

А вчера ме изтеглиха от ИГ за 200 лева ваучер за дрехи+селекция бири-супер изненада,последно спечелих паста за зъби от ИГ,а това за мен е много голям жест за игра без покупка!
Честито на всички за хубавите награди,мисля да се включа с шоколадите в Лидл,защото по принцип са предпочитани у дома.
Една игра и от мен...
https://inmotion.dhl/en/formula-e/team-dhl

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 13:48 от emli

Общи условия

Активация на акаунт