Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 117 919
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 75
Някой има ли ваучер за отстъпка в озон

# 76
Честита нова тема и честит ни женски месец!Честита Баба Марта!Аз изгубих надежда за награда от Севън дейс ,затова и не играя там.Получих смс и печеля продукти Здраве😀

# 77
И аз си видях цифрите от номера в Здраве за продуктов пакет. Надявам се да съм аз, играя за удоволствие и се радвам на спечелилите награди. Честито на съфорумката, която е спечелила почивката!

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 18:37 от Мама Лиса

# 78
Честито на спечелилите от Здраве! И аз току що получих СМС за комплект, а уж проверих и не се видях .

# 79
  • Б
https://www.facebook.com/cocosolisbg/ Ето едно колело за въртене с награди и отстъпки.

# 80
Намерих номер като моя в Здраве. Нямам смс , чакам с нетърпение и надежда. Играя с една бележка. Купих си шампоана за косопад, че след раждането косата ми капе и е страхотен.

# 81
Сега като валидират бележките ще се разбере.Половината ще са сигурно от кварталите магазини

# 82
Сега като валидират бележките ще се разбере.Половината ще са сигурно от кварталите магазини

Казват ти номера на бележката , с указания да предадеш бележката на куриера при получаването на наградата , доставка до 45 дни. Той ще я свери и даде наградата.

# 83
Има номер като моя Simple Smile , за комплекта Здраве, но нямам още смс.

# 84
  • у нас
Няма ме в Здраве, играхме трима човека и нито една от 666 награди явно не е за нас.
И при нас така. По принцип ползваме продуктите на Здраве, но хубавата тръпка и радост, когато си спечелил я няма, за съжаление.
Честито на печелившите! 😉

# 85
Благодаря за споделянето на колелото на Cocolis. Падна ми се Coco продукта за тен, най-добрата ми приятелка ги ползва редовно,та веднага скалъпихме една поръчка и спечели от цялата работа. ☺️☺️☺️

# 86
Здраве качиха и печелившите на комплектите, за ваучерите все още ги няма.
Не печеля комплект, ще се надявам на ваучер явно Satisfied

Аз и майка ми сме с комплек от Здраве. При първия опит и аз не се открих, трябва да оставите интервал след първите 4 цифри.
Добро началоно на новия месец с награда Simple Smile

# 87
Току що получих СМС ,че печеля ваучер.Simple Smile

# 88
  • у нас
Явно играта на Здраве е имала много участници.

# 89
Преди малко получих съобщение и за продукти.
Аз вече заявих наградата си. С 1 бележка се печели 1 награда и утре ще им сигнализирам да изтеглят друг за продуктите, защото съм участвала само с 1 бележка

Общи условия

Активация на акаунт