Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 760
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Чисто любопитство на А1 има едно колело дето се върти, от Юли/Август та до днес когато както и да мина през сайта все си има колело и награди. Сега питането ми е "Реално"- къде е списъка на печелившите?? Никакъв шанс да влезна и да прочета имена.. говорим за награди
- телефон
слушалки
часовник
Изобщо някоя от вас да е печелила от изброените ?! Около мен колкото хора въртят колелото , как пък един за 9 месеца не спечели.?!

Аз спечелих слушалки февруари месец .

# 826
  • София
И една жена от форума се похвали, че са се обадили на мъжа ѝ за телефон. Може би беше при първото колело, което пуснаха. Но си е съмнително. Трябва да обявяват някакви списъци.

# 827
  • у нас
Pinko, в страницата на А1 публикуват печелившите. Първо се свързват с тях и после публикуват ми се струва.

# 828
Един номер за блокиране +35929041513, звънят с поредната покана за откриване на рехабилитационен център... Не е наясно в кой град живея, как се казвам, но упорито говори като робот. Едва я прекъснах, за да питам как са се сдобили с номера ми. Отговорът беше, че е случайно генериран. Вдигнах с надежда за добри новини, а нацелих чист Спам.

# 829
https://instagram.com/cvetifit?igshid=YmMyMTA2M2Y=  Игра за хранителен режим.

# 830
# 831
Да моя мъж спечели от А1 и си имаше списъци. На другия ден беше наградата у дома. А колкото за игрите и аз играя само за такива награди, които искам. Тези пуфове от КК не ми се падат и не искат да се паднат. Иначе за изминалата седмица съм с тениска от Пиринско, а от вчера с ваучер от ИГ 100лв за сайт за бижута (Благодаря на съфорумката, която беше ми писала). И аз се старая когато видя познато име и да му пиша

# 832
+359 2 906 0767  Тези вчера ми звъняха за представяне на нинам си к’во 🤦🏻♀ Ама Вие във Варна ли живеете ме пита. Казах не се интересувам и ми затвори . Преди около месец ми бяха звъняли за друго представяне на продукти този път в София и като питах от къде ми имат намера ми издиктува някакъв сайт за случайно генериране на номера 🤦🏻♀
Мисля си Аз, дали е възможно нЯкоя агенция да продава номера .. ддз.. странно ми е. От години никой не ми беше звънял.. Преди звъняха на домашните телефони 😂😂😂

ПС : В петък ми звъняха от Арома , за Ваучера от Здраве, поискаха да изпратя снимка на КБ. От Хотела сега изготвяли ваучера и до края на месеца да го очаквам ми казаха.

# 833
  • Пловдив
Здравейте, някой да има код за букинг?

# 834
  • Б
Една игра в инстаграм за хранителни добавки
https://www.instagram.com/p/CpmjiGao7ce/

# 835
Преди седмица някъде получих имейл от А1, че печеля награда 304,02 лв 😀
Трябваше да отворя някакъв линк за да си получа наградата. Изтрих имейла, помислих, че е някакъв вирус още повече, че не съм и абонат на А1. Сега като  ви чета може и да съм въртяла колело, но нямам спомен.

# 836
Преди седмица някъде получих имейл от А1, че печеля награда 304,02 лв 😀
Трябваше да отворя някакъв линк за да си получа наградата. Изтрих имейла, помислих, че е някакъв вирус още повече, че не съм и абонат на А1. Сега като  ви чета може и да съм въртяла колело, но нямам спомен.

Не е от колелото този имейл, точно фишинг измама е. Колелото е само за абонати на А1.

# 837
  • София
Това е измама.
В колелото на А1 има участие в томбола за предметни награди или мб и минути.

# 838
  • Тук и там
Пристигна и подаръчния ваучер от Лидъл, някой питаше за него.
Скрит текст:

# 839
Това си е баш фишинг измама, аз не съм абонат нито на А1 нито на Пощенска банка, а получавам постоянно, от днес сутринта имам 3 съобщения от А1 че печеля 304.49 , да ама не

Общи условия

Активация на акаунт