Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 741
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 855
Най-накрая съм с Раница с продукти 7DAYS. Получих смс. Simple Smile

# 856
И аз с раница,бях с три участия и ми замина шанса за часовника.А бях толкова сигурна че ще го спечеля 🤣

# 857
Аз пък много исках раница, но уви. Simple Smile Още ли пращат СМС-и, как мислите? Или г/д наведнъж ги получават всички?

# 858
  • Пловдив
Аз нямам раница,чакам часовника😉

# 859
Аз нямам раница,чакам часовника😉
Късмет! При мен раница да долети, при Вас- часовник Wink 😊

# 860
Абе, остана ли някой, който не е получил раница Simple Smile Ще взема и аз да участвам Simple Smile

Получих си наградата от ИГ и Стефи. Аз отново нямам думи! ❤️🙏
Може ли линк към профила на тази Стефи Simple Smile Много хубав подарък!

# 861
Аз до сега не съм печелила от 7 дейс, сигурно съм спечелила часовник иле слушалки (надявям се)

# 862
И аз нищо от кроасаните. А съм с много участия Sad

# 863
Чакам раницата от 7дейс от второ теглене. Мисля, че тези, които сме с раница може да спечелим и от големите награди.

# 864
Оххх мръЪъънн... Айде 7 дейс да качват печелившите и да се приключва, че ми е нещо напрегнато Grinning

# 865
Аз се надявам на часовник. Имаме годишнина с мъжО скоро и много искам да го зарадвам.

# 866
Ама днес и големите награди ли ще теглят? Мислех, че е само последното теглене за раници. Е, ще чакам тогава. С две участия съм.

# 867
И аз с раница. Обадих се да я заявя, казаха да пазя и другите бележки. Големите награди са изтеглени, поетапно изпращат съобщения.

# 868
# 869
Ами в правилата пише три непечеливши бележки за целия период участват за часовник.Утре ще звънна аз,другият път ще се застраховам с една бележка плюс 🤣.Играта свърши иначе,който спечелил спечелил.Стискам ви палци за часовниците и слушалките  🤗

Общи условия

Активация на акаунт