Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 726
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 915
МръЪъъЪъън няма да ги обявят големите награди днес.... Sad
С доста участия сме и аз и ММ... Та се надявам утре за рожденият ми ден да ме зарадват със смс за часовник/ слушалки.

# 916
  • София
Получих потвърждение по мейл за ваучера Glovo,искаха две имена да изпратя и от понеделник ще го получа-електронен е.Проверете си пощата.

# 917
Активия и аз нямам мейл след като изпратих адрес и касов бон.
Моля за линк за играта на Сомат, Бреф и Первол в ДМ
Желая на всички нетърпеливи чудесни награди.
Благодаря Алекс и там с две участия

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 18:56 от JustMila

# 918
Активия и аз нямам мейл след като изпратих адрес и касов бон.
Моля за линк за играта на Сомат, Бреф и Первол в ДМ
Желая на всички нетърпеливи чудесни награди.
https://somat-promo.bg/

# 919
Аз пък много исках раница, но уви. Simple Smile Още ли пращат СМС-и, как мислите? Или г/д наведнъж ги получават всички?
Имате шанс спечекихме раница ма с друга бележка която не е наша и им казах да я дават на друг а номера си седи все в спечелилите Simple Smile

# 920
Имам и аз имейл за ваучер за Глово.

# 921
Честито на всички за раниците с кроасанчета. Аз като голяма бяла птица забравих да регистрирам бележката за това теглене. Ама хич не ме е яд щото с този късмет дето го имам едва ли щях да спечеля от последното теглене 😂

# 922
  • София
Из фейсбук е плъзнала измама от уж KBC Bank с награда 300 лева. Докладвах ги и до КВС и до фейсбук. Не отваряйте.

# 923

Очаквайте от понеделник - 20.03.2023г. Новата Великденска игра на Милка - ( участие в играта - само с регистрация на сайта ) https://potursinejnostta.milka.bg/ 🎁🥳🤩

Награди -

Моментни: 100бр. продуктови пакети Milka ❤️
Седмични: 20бр. Кошници за пикник ( Всяка седмица по 5бр. ) ❤️

Играта продължава до 17.04.2023г. 💥

# 924
  • София

Дойде комплекта на Нивеа.

Печеля от форумната на Гарниер. 😊

# 925
Нищо не спечелих от Кроасаните и Аз , една раница не ми дадоха 😂 За друго не се и надявам Simple Smile
Късмет на всички! 🍀

# 926
Пусти олуейз, пуснах си доставка с глово, ама много искам фотоепилатор 🤞🤞 ей така, закъснял подарък за рождения ден!
Включих се и в Орео, преди малко регистрирах бележката, утре ще редя бисквитки да видя какво има там 🤣

# 927
И аз в тези кроасани не спечелих нищо. Имам регистрирани около 6,7 бележки. Участвам ли за останалите награди ако са регистрирани поетапно в играта?

# 928
Да, участват всички непечеливши бележки.

Колкото до това дали се теглят първо големите или малките награди, както се коментираше по-назад, според мен първо малките се теглят. Иначе как ще е ясно кой с колко участия влиза в играта за големите?

И нещо друго си мисля, до понеделник поне няма да има нито смс-и, нито обявени на сайта печеливши. Според мен ще разчитат организаторите някой да си изхвърли бележките и после, и да има голяма награда, ... супата.

# 929
Мъжо е с раница от последното теглене на 7 дейс. Аз и майка нищо не спечелихме, имам още мъъъничка надежда да оцеля нещо съществено, но квото, такова, здраве да има!
Днес бях бяла патица, защото купих от Кауфланд продукти за Always и за Safeguard. Регнах си бележката в  Safeguard и после съм качила същата и в Always, та ми пратиха мейл, че ми е отказана регистрацията, защото не намерили продуктите на качената бележка. Ми как ще ги намерите, като съм кукувица? Joy Та по-късно качих вече реалната бележка, дано не са ме изхвърлили от системата за измама Joy
Мога да похваля Always за добрата организация и бързото отсяване на нередовните участващи!

Общи условия

Активация на акаунт