Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 664
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 405
Честит празник, момичета! Бъдете здрави! Heart

Пристигна наградата от Имунис:

# 406
  • Русе

Нивея ме изненадаха много приятно за празника!
Не знам защо снимката е обърната така 🤔

# 407

И тука греда. Ще се надявам на голяма награда.

# 408
За това където играх в сумати игри за 8.03 и покупка и в нета и не печеля нищо хайде добре очаква се.
Ама да се завлека до лидл и да уцеля точно единствения шоколад от марката дето не участва май в играта и не ми се появи участие си беше грубо.
Много ми се иска да спра да се дразня ,че не печеля никъде хем знам,че шанса е малък и едно към стотици и хиляди хем ме е яд за загубеното време.
Преди по-лесно се печелеше май..много хора ли станахме какво ли ,но като сметна вложеното време+пари за покупки  участието ми в игри си е чиста загуба.

# 409
Пробвай след известно време пак. И на мен не ми се появи участие в лидъл първоначално, но след 5 мин се появи.

# 410
  • София
Няма ограничение за видовете шоколади, трябва само да са от тяхната марка.

# 411
Да се похваля с първата си награда от доста години насам Grinning Спечелих доста симпатична ваза от игра в Инстаграм (като пристигне ще снимам). Много се надявах на играта на Коколино, ноооо нищо. Честит празник на всички! Heart

# 412
# 413
  • гр. Кюстендил
Честит празник на всички дами!

И едни печеливши за Homespot:

Честито на всички победители в нашето раздаване!

Победителите в раздаването са: Диана Влахова, Соня Иванова, Неше Юсеин!

Ако не сте сред печелившите, не се притеснявайте! Всеки, който е участвал в нашата игра, може да се възползва от промо код: "GIVEAWAY" за 10% отстъпка при завършване на поръчката си. Безплатна доставка при поръчка над 99 лв. Съветваме ви да побързате! Този код е валиден до 12.03.2023 г. Кодът е валиден и за вече намалени продукти!

# 414
[img]//cdn.bg-mamma.com/BYsl/ImFY6.jpg[/img
Днес пристигна и моята раница от първо теглене.Всичко е в годност,явно са си взели поука.]Весел празник на всички.

# 415

Днес пристигна от първото теглене.Всичко е наред.Весел празник на всички.

# 416
Честит празник на всички дами в темата! Желая ви здраве, и винаги извличайте само позитивите от живота! Flowers Tulip

И моята раница от второ теглене пристигна днес, всичко е годно и не е сплескано или на трохи, доволна съм.

# 417
  • Б
Може ли линк към печелившите на Коколино , Циф Доместос, Саво?

# 418

Е няколко реда по-нагоре съм споделила скройншот! Гледайте малко...

# 419
  • Б

Не скрийншот !

Общи условия

Активация на акаунт