Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 671
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 450
След близо месец, днес книгата ми от ИГ, от Димитър Калбуров пристигна. Бях на ръба вчера да ви кажа да го включите в списъка с некоректни.
Наложи се да намеря скрийншот на печелившите, да им пиша лично и да ги питам те дали са получили нещо. Оказа се,че отговора е еднакъв... и накрая направих общ чат с момичетата и Димитър,попитахме го какво става и вчера ни изпрати книгите.
Срамота е,при положение,че раздаваш 5 книги, а не 500, цял месец да те молят да ги изпратиш. Нов тираж чакал,забравили били...Във всяка книжарница има книгата,егати! 🙃

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 15:09 от Shu34

# 451
  • Sofia
Не им се връзвайте на тези от edna.bg - миналата година спечелих награда и 'случайно или не' не се свързаха изобщо с мен. Тези са ми в черния списък - явно си разпределят наградите помежду си.

# 452
Жалко, аз бях останала с впечатлението, че са коректни.

# 453
Имейл на Монделийз за 7Days намери ли някой?

Ето ти и един телефон, аз като се жалвах нещо казаха, че не е в България.

08013500

# 454
1001 пантофи са изтеглили, може би случайно happy mama, която явно  е инфлуенсър, и която междудругото не виждам да е изтеглила в нейния гивъуей. Където видя, че не са изтеглили или обявили под поста, вече питам кой печели

# 455
Имейл на Монделийз за 7Days намери ли някой?

Ето ти и един телефон, аз като се жалвах нещо казаха, че не е в България.

08013500
Телефонът всъщност е 080013500

# 456
Да,тези Пантофките и на мен ми направиха впечатление. За мен си е нагласено от всякъде.

# 457
Изтеглени са късметлиите, които печелят кутия от Lil's Box! Това са:

1. hintt
2. Dodkokoni
3. Анита Крамарска

# 458
Игра на Юск. Не ми зареждат обаче правилата да видя ваучерите дали са само за новия магазин.

https://game.jysk.com/jbg-new-opening-50th-store-2023

# 459
Днес получих раницата от 7Days Hug От второ теглене е

# 460
3 пъти се пробвах в играта на Юск и нищо, както и миналата година. Има ли някой, който изобщо е спечелил от тях? Simple Smile

# 461
Да се похваля - аз съм спечелила в Куинс, звъннаха ми вчера, днес протокола беше при мен, сега до 5 дни чакам превод на 200 лева. Много сложно са го измислили с тези фактури на физическо лице, пък пращане към тях, социален разход ли ще е, реклама ли ще ги дават не знам, но си е разправия. За клиентите е по-добре ваучер, харчи се по-лесно Wink
Днес чакам Орео да изтеглят, искам ваучерче за Озон, да зарадвам децата с книги Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Чакам игра с кухненска ролка или домакинско фолио Simple Smile И по-смислени награди - кафероботи, ваучери за Технополис, размечтах се ....

# 462
  • При децата ми
Първата наградата за месеца дойде! От томболата на "NAOS".

Много са бързи!
В понеделник или вторник /не помня точно/ заявих наградата, и днес е при мен. Simple Smile
Браво на организаторите! Видях, че ретинолът е 59 лв., 15 мл.

# 463
От Либрес да се похвали някой с мейл?
Преди първо пускаха мейли до обяд, а следващите дни прозвъняваха.

# 464
  • Бургас
Датите, когато теглят, си ги отбелязвам е календара като слагам една @ пред името, за да знам, че в ИГ трябва да следя Innocent Не е някакъв уау-метод, но свикнах така и не изпускам игра, в която съм се записала.
Ако видя, че печели някой познат, му пиша на ЛС, защото в доста от игрите не тагват печелившите

За днес съм отбелязала Техномикс

Здравейте.
Това съм аз.
А някой има ли идея, дали те ще се свържат с мен, защото им писах, но не отговарят?

Общи условия

Активация на акаунт