Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 564
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 600
ММ печели от играта на Лидъл и шоколадите. И двамата бяхме с по 1 участие. Това ни е първата награда от Лидъл Simple Smile
Много ми харесва играта, защото убожавам шоколад и аз ще продължа да играя.

# 601
лидъл наистина ме "мрази " с 4 участия поредното нищо сега рупам шоколада им дето накупих един тон.
Аз съм с 8 участия 😅 и рупам шоколад. Не се оплаквам, че трябва да ям шоколада, а че ме няма сред печелившите 😀

# 602
И аз съм с награда от Лидл. Това ми е първа награда от тях до сега. Бях с 1 участие. Не се надявах изобщо. Взех 2 шоколада да ги пробваме, понеже ги похвалихте тук. Харесаха се и днес взех още 2, а по обяд дойде известието и заредените ваучери в приложението.

# 603
Честито на спечелилите!
Тези участия за седмицата ли са, или за цялата игра?
Аз съм с две, естествено не печеля, но и не знам кога ще ми е удобно да отида за още, защото съм малко болна.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 15:43 от pppqqq

# 604
pppqqq, за цялата игра - до спечелване.

Активирано участие, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта. Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

И още нещо от правилата:
Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели повече от една награда.

# 605
Здравейте!
Още нямам смс от 7days. Незнам някакъв проблем ли има системата, а съм сигурна, че съм аз защото не съм засичала подобен номер на моя в игри. Ще помоля ако някой е получил да напише номера за да им звънна. Благодаря ви предварително!

# 606
# 607
На Кока Кола са изтеглили, мен ме няма, но някой e с  2 награди, егати късмета Simple Smile
На Активиа обичайно не ме теглят. В орео също ме няма, сега чакам 7 дейс да ме изтеглят Simple Smile

# 608
Казуса с 7days и им звъннах. И ми казват, че не бил моя номер е малко странен и както казах преди не съм виждала друг номер да се повтаря такъв. И девера ми също има като неговия номер и сега и на него кажат, че не е неговия номер, не ми се вярва. Не знам какво става и как да процедирам по нататък. Спомням си, че преди имаше пак някой с 7days с подобен случай на моя и се оказа, че е неговия номер. Ако трябва да звънна на ценралния номер или да им пиша на мейл?

# 609
  • София
първата седмица в 7 дейс имаше телефон подобен на моя
0899 009 ХХХ
Звъннах не съм аз, не получих смс
на мястото на ХХХ може да са цифри от 000 до 999
същия номер  го има и в Нестле-Кит-кат за таблет, ама касовата бележка не е моята -друг номер е
Скрит текст:
Печеливши за 23.02.2023:
0899009*** (450894) печели таблет Fire 7
 не съм аз, нямам такава касова бележка
7 дейс можеше  в скоби да напишат
номера на касовата бележка -както пишат Нестле
или поне инициали.

# 610
  • Сф
Кундера ми одобриха кодовете най- накрая днес. Получих мейл. 2 броя
 Че някой питаше колко се бавят. Ами бавят се с одобрението. И моите кодове бяха от миналата седмица началото. 🙄

# 611
Чисто са изтеглили,пращат СМС-си. Направо не мога да повярвам на цялата суша се оказа ,че ще си чистя прозорците на пролет с нов уред. Урааа...

# 612
  • София, Дружба 2
И аз имам 5 въведени кода в киндер от миналата седмица и още чакат одобрение. Simple Smile Имам и един одобрен в сайта от преди това, но така и не получих мейл за него.
В лидл шоколадите участвах с 4 бележки и не печеля.

# 613
И аз съм със смс от Чисто Heart

# 614
Малко печеливши ми попаднаха
Скрит текст:

[\spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт