Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 572
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 585
"Спести време с Fairy и спечели страхотни награди“
Срок на кампанията: 13.03 - 09.04.2023

3.1. Кампанията се организира на територията на България, в мрежата от магазини Kaufland на територията на Република България, посочена в Приложение 2 (оттук нататък наричани „Участващите магазини“), съгласно разпоредбите на настоящите Правила.

5.1. Всички продукти с марка Fairy, продавани в Участващите магазини (оттук нататък наричани "Участващите продукти") участват в Кампанията.

Участникът е необходимо да закупи по време на Срока на Кампанията Участващи в Кампанията продукти от Участващите магазини и да може да предостави доказателство за покупката (фискална касова бележка/данъчна фактура) на стойност не по-ниска от 9,50 лева с ДДС;

https://pgonlinepromos.bg/Fairy

# 586
Една игр от мен

# 587
  • Сливен
Пристигна тениската от Фейсбук-за пръв път виждам XL тениска,да е толкова голяма. Grinning

Скрит текст:

# 588
Да се похваля с картите на Крина и Шеф Роу. Ако някой е получавал, бързо ли се свързват с Вас, понеже им писах, но нямам отговор?
А относно вазата, която спечелих миналата седмица, няколко дни по-късно ми върнаха отговор, че трябва да се вземе лично от шоурума им в София. Това не би ли следвало да се обяви преди това, понеже така има доста голям шанс повечето хора да си останат без наградите, защото не си заслужава да се разкарват...

# 589
имам ваучер / код за 11% отстъпка в хотелите на Шарлопов
валиден е до 30.09.2023г.
Подарявам го!
на лс моля

# 590
Да се пофръцкам с подаръка за 8 март от ИГ
Скрит текст:

# 591
Спечелила съм ваучер 100 лв от играта в Лидл с шоколадите Fin Carre. Heart Eyes

# 592
Как разбра,не виждам публикувани печеливши?

# 593
В правилата пише  , че известяват с известие от приложението и също така прилагат директно наградата в купони както следва - 4 ваучера по 25лв - може би е получила известие , че печели 🙂

Спечелила съм ваучер 100 лв от играта в Лидл с шоколадите Fin Carre. Heart Eyes
Честито! 🙂

# 594

Имам известие в приложението “Честито, ти спечели”.
4 купона по 25 лв са

# 595
лидъл наистина ме "мрази " с 4 участия поредното нищо сега рупам шоколада им дето накупих един тон и се мразя
https://www.lidl.bg/lidl-plus/igra
И като купувах последно шоколади и тоалетна хартия  и бележката не си взех или те не ми я дадоха вече ми се губи тоя момент. Та сигурно ще спечеля в играта на тоалетната х-я колкото да ме е яд като не ми дадат наградата после.

# 596
лидъл наистина ме "мрази " с 4 участия поредното нищо сега рупам шоколада им дето накупих един тон и се мразя
https://www.lidl.bg/lidl-plus/igra
И като купувах последно шоколади и тоалетна хартия  и бележката не си взех или те не ми я дадоха вече ми се губи тоя момент. Та сигурно ще спечеля в играта на тоалетната х-я колкото да ме е яд като не ми дадат наградата после.
Ако си ползвала приложението, бележката ще ти е запазена там.

# 597
Опитвам се да регистрирам бележка над 200 лв в играта на метро и постоянно ми дава грешка.От три браузъра пробвах и телефона и пак едно и  също.Направо си умрях от яд специално се завлякох до там и естествено що играта да не прецака.Отделно бях купила продукти престиж и те се разделили на 2 бележки за да ми падне сумата под 6 лв а за разкош съм взела и тези които не са с  промоционалните кутии.

И на мен не ми даваше и вчера им писах. Днес ми отговориха:
Здравейте,
Поради възникнал технически проблем със сайта, ще помолим да ни изпратите следната информация, за да можем да въведем участието Ви ръчно:
Име и фамилия
Клиентски номер
Имейл адрес
Сума и дата на покупката
Център за контакт с клиенти
 Метро Кеш енд Кери България ЕООД
бул. Цариградско шосе 7-11 км
1784 София
 Телефон:  070010071
Имейл:  info@metro.bg
www.metro.bg
Find us on Facebook

# 598

7 days се реваншираха с 20 макси кроасана!Адмирации за постъпката!

# 599
E аз от там я регистрирах,но в условието на играта пише пазете бележката и сигурно ще я искат при получаването на наградата.
То както в нищо не печеля все едно имам бележки или нямам .
zh_NaDeto и на мен ми писаха същото от Метро,ама хич не ми се вярва че някой ще се занимава ръчно нещо си да прави сигурно просто го пишат това да се отвърват от нас.

Общи условия

Активация на акаунт