Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 594
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 570
Като какъв го раздаваш в темата, та редовно размахваш пръст на някой?
Alize не те е засичала, това има предвид, а не, че си жена. Но, както и да е. В тъпи спорове не ми се влиза.

# 571
  • Б
Хайникен играта не се изписва нищо, след като се качи снимка. Така не разбрах какво се случва и една бележка два пъти е въведох.  И честито на всички спечелили от игрите!

# 572
  • Сф
Помагал е и Чревоугодник на мен поне, ама не помня какво точно беше .Не е там работата като че ли. Просто се появиха някои нагли хора последната година може би, които искат да печелят на всяка цена. Както сме обсъждали и някои шмекери. Има някои хора ,които на всяка цена искат да спечелят ,ужас..не ги разбирам. На мен пък скоро ми се наложи да поискам код за абаут ю и толкова съм благодарна, че мила съфорумка ми изпрати и то за 25%. Ама как им нахлух в темата...добре, че не ме погнаха и мен 😂 А истината, е че не знаех нищо за марката, но щерката ме натисна за РД ( днес) та да дойдели нещата. Е, дойдоха и се изръсих подобаващо 🤪.
Та трябва  и такива хора. Аз имам една съфорумка, редовно и пращам Мб. Но да, малко грубичко Чревоугодник, не е нужно. Отивам да чета сега Куинс- а и днес може ли да се регистрира, че ми се върти нещо ,а излизам . Да пробвам за последно. 
Ето мир, почерпете се за малката

# 573
  • Б
Ето една игра https://www.facebook.com/nitrotigershop. Има и колело за въртене. Аз съм 5% отстъпка.  Ако някой иска да пише.

# 574
https://zelenazebra.com/giveaway-orehite/

Мисля,че не е споделяна Simple Smile

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid04QgD6QFtUR51pi … d=100064373484034 Игра с покупка от Фантастико и споделяне на мнение.

# 575
Нека всеки сам си чете правилата и да си търси игри.А уж за това е темата “Помощ и информация за игрите”.Не съм искала да те обидя или засегна.Исках да ти дам пример,че лично ти не си активен в писането в темата,но явно си активен в четенето.Което е много по-лесно.Къмет и всичко най-най!Без лоши чувства 😎(Извинявай,че те цитирах отдолу не знаех,че е такъв проблем 😉)

# 576
Момичета всички ли си получихте наградите от Милка от последната им промоция? Имах ваучер за Шел от последния ден, няма го. Днес звънях, да съм чакала 45 дена, нямала данни вече за играта. Ако не го получа да се обадя пак.

# 577
  • София
Уау! Извинявам се, че съм предизвикала такива чувства и спорове. Извинявам се, ако някой се е почувствал използван от въпроса ми. Участвам в тази тема от поне 8 години, вероятно са повече, защото играя редовно от 10 години и съм споделяла много игри, награди, отговаряла съм на подобни въпроси в темата. За съжаление покрай работата и грижите за семейството нямам толкова много време като преди да помагам на темата, но се опитвам да пиша. Никога не съм се заяждала и не съм искала да използвам някой.

Благодаря на потребителката, която ми даде отговор. Хич не обичам такива игри дето теглят след края, защото минава много време и забравям. 😃 На седмична база за мен е най-удобно или моментна награда.

Между другото покрай играта на Куинс забелязвам, че не пускат соковете на промоция. А преди много често ги намаляха или по не аз не съм видяла никъде. Затова и не съм се включила още, тя играта ще свърши. 😃

# 578
Някой има ли проблем с играта на kinder или причината е в мен?
Първо, не ме прие да влезна в профила си. Направих нов. Започнах да регистрирам код и като се стигна да прикача снимка, изобщо все едно не натискам полето и не ми позволява. Пробвах на следващия ден, пак грешна парола/ нерегистриран... така няколко пъти.
Браузърът ли ( Safari) е проблемът?
Опитах и през Chrome, но там все ми дава грешна парола.

# 579
# 580
Queens обявиха.

# 581
Проблема не е в теб,а в сайта.
Първо когато ти дава грешна парола,а си сигурна,че не грешиш натисни забравена парола.Пращат ти линк и те вкарва директно в сайта и профила.Като регистрираш “Кода “ трябва да ти изпише отдолу  кодът е действителен.Тогава ти позволява да качиш снимка.Качваш я и регистрираш.Изпише ли  Благодаря за регистрирания код,презареждаш страницата и повтаряш процедурата с регистрирането на нов код.При мен само така става,друг начин нямам.И един съвет:-Вкара ли те в сайта да регистрираш.Давай смело всички налични кодове,защото имам случаи когато и това не става. [/b]
Някой има ли проблем с играта на kinder или причината е в мен?
Първо, не ме прие да влезна в профила си. Направих нов. Започнах да регистрирам код и като се стигна да прикача снимка, изобщо все едно не натискам полето и не ми позволява. Пробвах на следващия ден, пак грешна парола/ нерегистриран... така няколко пъти.
Браузърът ли ( Safari) е проблемът?
Опитах и през Chrome, но там все ми дава грешна парола.

# 582
  • София
Има нови награди в Колата. Не ми харесват особено. Раницата е пародия.

# 583
Пренеси магията на Кока-Кола у дома, пишат, да, явно си знаят, че никой нормален няма да излезе от вкъщи с тая смешна раничка. Joy
Аз обаче ѝ намерих приложение, може да се събират в нея найлонови торбички. Няма нужда да ми благодарите, просто жест на доброта от моя страна. Бързо, нападайте ги, преди да свършат. Grinning

Днес Чисто май трябва да теглят, прочела съм условията Joy, но на началната страница пише 13.04. по-скоро смятам, че е някакъв технически пропуск.

# 584
Момичета всички ли си получихте наградите от Милка от последната им промоция? Имах ваучер за Шел от последния ден, няма го. Днес звънях, да съм чакала 45 дена, нямала данни вече за играта. Ако не го получа да се обадя пак.

Не, и аз спечелих ваучер, в последния ден от играта и го няма.

Общи условия

Активация на акаунт