Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 713
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 960
Здравейте! Да се похваля с една от най-любимите ми награди от спечелените този месец в Инстаграм.  Наградата е направена по мой избор на дизайна  и за да е отличителна има индивидуален акцент "луна". Simple Smile

# 961
Супер е! Дайте координати на човека, който прави тази красота!

# 962
Супер е! Дайте координати на човека, който прави тази красота!

Ще ви напиша инстаграм данните на лични Simple Smile

# 963
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Дайте координати и на мен,много е красиво!

# 964
Много е красиво. Heart Eyes Честито!
Ще помоля и аз за кординати.

# 965
В Метро Благоевград вчера имаше кутии, камиончета и купи на КК прикрепени към Капи - ако някой иска 😉
Има банери и на играта на Коколино, Доместос.... и всичко е на промоция. Купих и орео и сухи пасти на престиж, всичко на една фактура 😂😂 Имаше и изгоден Куинс, но играта свършила.
Взех и молпед и евридей, хайде да им пускат игра, че наградите им ми харесват повече от на Либрес и Олуейс 😉🍀

# 966
Два въпроса имам:

На КК, като регистрирам кодовете, ги пълня в една голяма туба на общо основание с останалите капачки. Има ли вариант да ми ги поискат за верификация, ако някой ден спечеля награда или мога да си ги предавам за рециклиране на Капачки за бъдеще?

На Буено-то, освен опаковките с кодовете, трябва ли да пазя и касовите бележки? Че са ми на купче в една кутия и ме дразнят Joy

# 967
И на двата въпроса- НЕ

# 968
Някой ще ме светне ли как се сканират бисквитките Орео? Слагам я в кръгчето, чакам, нищо не става, опитвам се да натисна някъде-нищо не става.....
Едит: всъщност не ме интересува, сега видях че е за играта в xbox нещо, пък ние нямаме xbox.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 22:45 от Малечка90

# 969
А всички бисквити Орео ли влизат в промоцията?

# 970
За бележките участват всички, за сканирането си има промо опаковки.

# 971
Игра на Флорина в определени обекти

# 972
Благодаря на жената,която сподели за играта на кексове Алка.Купих си кекс и той стана от любимите на семейството.Вярно е,че е малко по-скъпичък 350г за около 6.50лв ,но пък си заслужава.
Пс: Играта свърши.

# 973
  • при късмета
Нова игра на Милка
https://potursinejnostta.milka.bg/

# 974
  • Сливен
Почвам да се тревожа,че няма коментари във форума,но след публикуваният Линк от Ма КО ,предполагам че всички сега играят като луди и се регистрират Grinning . Междувременно-получих СМС за "подарък" до офис на СПиди/Меридиан Експрес ЕООД/,а чакам 2 награди до личен адрес.Случвало ми се е ,да чакам награда до адрес,а да я доставят до офис-една такава беше,картата от Зайците.Мисля,мисля и още не мога да се сетя,дали чакам и друга награда.

Общи условия

Активация на акаунт