Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 701
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 990
И аз съм с тиган за палачинки! 🤗

# 991
  • Велико Търново
Съвсем ясно са си написани правилата. Имаш право на 10 регистрации за период. След като се регистрираш избираш дали участваш за моментна или седмична награда. Ако не спечелиш продукти това участие се нулира, тоест не можеш повече да се надяваш на него(което е съвсем логично), ако пък избереш седмична награда, просто чакаш тегленето.

Не са им съвсем ясни правилата на Милка. За еднократна и седмична награда имаш право на десет участия за период. В същото време пише, че ако не спечелиш моментна награда, "регистрацията се нулира". Как да го разбирам това?

# 992
  • Сливен
Наградата била от ОМВ - на мен се падна ножица 😀

# 993
Коя е била тази игра на Тефал, как съм я пропуснала Simple Smile
Всички награди тази седмица май към сряда ги публикуват, голяма скука Simple Smile

# 994
Можеха просто да напишат, че имаш право на десет опита седмично. А не "регистрацията се нулира". Нулира се, когато започваш отначало, от нулата.

# 995
Либрес кога публикуват второ теглене? Някоя да се похвали с имейл? Аз нямам, но тая някаква надежда Simple Smile

# 996
https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/loyalni-programi.html?cid … use_1679296891397

Игра в Кауфланд.
Но да вметна - като любител на Джейми Оливър - това не са препоръчвани от него кухненски помощници и Тефал би трябвало да го знаят, защото той им рекламира съдовете по принцип (но може би само във Великобританския Тефал, знам ли Simple Smile )

# 997
  • София
Либрес първо звънят на печелившите, пращат им мейл.
и чак тогава публикуват печелившите.
Поне така процедираха в предишната томбола ноември 2022 година.

# 998
Здравейте, намерих сиво езиче на кенче със 7-цифрен код. Не ми прилича да е такова за приложението на кола кола, там май цифрите бяха 10. Можете ли да ми подскажете за някоя от актуалните игри ли е? 😅

# 999
  • София
Здравейте, намерих сиво езиче на кенче със 7-цифрен код. Не ми прилича да е такова за приложението на кола кола, там май цифрите бяха 10. Можете ли да ми подскажете за някоя от актуалните игри ли е? 😅
Пиринско, може би.

# 1 000
  • Сливен
Чуден ден-с награда парфюм съм от Фейсбук . По принцип се включвам във няколко/или много малко по-скоро/, игри за козметика Relaxed .

# 1 001
И пак ме няма в лидъл въпреки заричането накупих още шоколади..важното е че Страхил Божикравов  печели ..абе вярно ли някой се казва така или от лидл се гаврят Simple Smile

# 1 002
  • Велико Търново
И пак ме няма в лидъл въпреки заричането накупих още шоколади..важното е че Страхил Божикравов  печели ..абе вярно ли някой се казва така или от лидл се гаврят Simple Smile
Има такова име в социалните мрежи. JoyJoyJoy

# 1 003
Ще взема да се прекръстя явно с това скучно име не ме харесват програмите за теглене.
Именцето Късметлийка Печелитомболова трябва да ми донесе повече късмет си мисля?

# 1 004
Добре, че споменахте Лидл и реших да вляза да разгледам печелившите и странните им имена. Влизам в приложението и "Ти печелиш един от 1000 купона". Много приятна изненада Blush За пръв път печеля от Лидл, въпреки че участвам в повечето им игри.

Общи условия

Активация на акаунт