Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 656
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 020
И аз да се похваля с часовник!

# 1 021
  • София
Честито на всички за наградите!
В кроасаните бях с 12 бележки на мое и на името на ММ, но дори и раница нямам.
Но най-много исках от Орео ваучер за Озон, но и там нищо.
От утре почвам да ходя по магазините за продукти, за игри. Децата бяха болни и почти 20 дни не съм излизала, а и нямах желание да играя, че имахме бая бели нощи. Чакам и играта на Кока кола с тенджерките, винаги ще се намери място за такива неща в една кухня.

# 1 022
Мрън, мрън, мрън. Нито либрес, нито 7дейс, нито орео.
Честити да са ви и слушалките и часовниците и със здраве да си ги ползвате 😀.
Аз като участвам все съм предубедена, че няма да ме изтеглят за голямата награда. Някак си нереално ми с е вижда, но като ви чета, виждам, че не е нереално  и много ви се радвам🙂. Честито

# 1 023
Честито на всички спечелили,а на останалите не се ядосвайте другия път сте вие 🤞🫶
Имам въпрос за играта на Кока Кола и Кауфланд по имейл ли ще се свържат с печелившите или направо ще изпратят наградата.Защото гледам,че има поле за въвеждане на адрес в профила.

# 1 024
Мрън мрън и мен ме няма в 7days но играя в либрес дано ме угрее на 23.03 ще се включа и в Милка играя и в киндер буено ще се включа и в Кока кола Честита пролет на всички бъдете живи и здрави .

# 1 025
Честито на всички спечелили,а на останалите не се ядосвайте другия път сте вие 🤞🫶
Имам въпрос за играта на Кока Кола и Кауфланд по имейл ли ще се свържат с печелившите или направо ще изпратят наградата.Защото гледам,че има поле за въвеждане на адрес в профила.
Изпращат имейли и при попълнено поле за доставка.

# 1 026
Прочетох ви сега за Лидл и викам да проверя и аз. Ами печеля 100 лв от шоколадовата игра. 😍🥰 Отделно,че доста харесах един шоколад със солен карамел,та ще си похарча 100-те лева с кеф! 🥰
Честито на всички! 🍀

# 1 027
Имам смс за слушалки от 7 days в 18.59. Направи ми впечатление, че са почнали към 17.30 със уведомяването. Явно съм от последните със слушалки, видях, че има с часовник в 18.46ч.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 22:18 от rosicapi

# 1 028
Видях номер като моя при ваучерите за Озон от Орео, но нямам СМС. Дано да съм аз

# 1 029
Нямам смс от 7 дейс.
Нямам мейл от Либрес.
Обаче неочавано спечелих от Healthy Hair Project в Инстаграм страхотна козметика за коса.
Чак не мога да повярвам, че съм изтеглена в Инстаграм изобщо, и още повече с един таг, и то за много готина награда 😂
Много се зарадвах 😁

# 1 030
Еххххх.... така се надявах за слушалки или часовник....Много тъжно МрЪъъЪъъъън Sad

# 1 031
И аз да се похваля с раница от Кока- кола и Кауфланд. От приложението все греда, ама и наградите им не биват. От Кауфланд обаче явно ми върви- предната игра бях с топка, преди това барбекю / много измислено между другото/. Дано да е хубава раничката!

# 1 032
  • Б
И аз нищо не печеля от последните награди на кроасаните. НО нищо и утре е ден. Успех на всички, които чакат! Дано е късметлийски ден.   

# 1 033
SmileНямам смс от кроасаните, нормално за мен. Равносметката 4 регистрирани бележки- съответно без раница и две нерегистрирани поради заболяването "заплес". И съответно без часовник или слушалки! Явно нямам нужда от такива вещи. Smile

# 1 034
Изпращат имейли и при попълнено поле за доставка.

Спечелих първата седмица калъф за лаптоп. В сайта полето за адрес ми беше попълнено, подадох и същия адрес в отговор на мейла им, но в петък получих обаждане от тях за адрес на офис на Еконт, на който да изпратят наградата.

Общи условия

Активация на акаунт