Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 647
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 035
И мен ме няма никъде, мрън мрън.
Късметчеее, къде си?? Върни се при мен 😘😊

# 1 036
Добро утро, честито на печелившите, все такива хубави и желани награди да печелите!
Включих се в Лидл и шоколадите, но към момента нямам късмет.
Снощи обаче от  Росица Келевчиева съм спечелила ваучер 50 лв за дрешки, та ще поръчам нещо на малката.

# 1 037
Ако някой има излишни МБ към Виваком, моля да ми пише!

# 1 038
Дали пък са изпратили кроасаните СМС на всички? 😀 Сиреч, да има още вероятност да бъдем включени, направо ми е странно толкова каръци при:
170 малки награди
50 от един и 100 от друг вид големи ( дано не бъркам цифрите)

# 1 039
Има ли някой спечелил от Момент да се похвали, отварям печелившите и показва само трима с ваучери по 30лв.

# 1 040
  • Дупница
Дали пък са изпратили кроасаните СМС на всички? 😀 Сиреч, да има още вероятност да бъдем включени, направо ми е странно толкова каръци при:
170 малки награди
50 от един и 100 от друг вид големи ( дано не бъркам цифрите)
Качили са всички печеливши.

# 1 041
# 1 042
Ако някой има излишни МБ към Виваком, моля да ми пише!
И аз да помоля само че за А1. 🙏

# 1 043
  • София
В сайта на Орео има телефон като моя без последните  3 цифри
печели ваучер 50 евро за Стийм от 2 седмица, но нямам смс.
Има ли  някой който е получил смс?

Едит: Моя телефон е получих смс и заявих наградата.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 22:11 от lite16

# 1 044
Откъде да намеря коприва? Thinking

Леле, за Тея наградички, какво ли не правим. Joy

Струва ми се доста възможно да се спечели нещо от тази Калиакра. Едва ли стотици ще започнат да готвят и снимат супа от коприва, а това олио с билки изглежда добре, може да се ползва или най-малкото да се бутне за подарък на някого. Simple Smile

# 1 045
  • Елхово
В сайта на Орео има телефон като моя без последните  3 цифри
печели ваучер 50 евро за Стийм от 2 седмица, но нямам смс.
Има ли  някой който е получил смс?
Един номер е като на моя син, и той няма смс

# 1 046

Струва ми се доста възможно да се спечели нещо от тази Калиакра. Едва ли стотици ще започнат да готвят и снимат супа от коприва, а това олио с билки изглежда добре, може да се ползва или най-малкото да се бутне за подарък на някого. Simple Smile

Освен коприва ти трябва и Олио Калиакра Първа преса, което е към 5 лв и нагоре. Те не са посочили, че играта изисква покупка, ама надали всеки ползва това олио и го има налично да го снима. Иначе не се съмнявай, че ще има участници, като нищо цяло семейство ще се изредят с вариации на една и съща супа...

# 1 047
Мисля, че има грешка в публикуваните номера на 7days.
Моят номер го има 2 пъти за слушалки и 2 пъти за раница! Още си чакам СМС-а.
ММ също го има за слушалки, че и на един ред сме обявени, също няма съобщение. Не вярвам да е дублаж на номерата, не съм срещала други като нашите досега...

# 1 048
  • При децата ми
защото Не ми трябват, исках продуктов пакет.

С най-голямо удоволствие бих разменила раницата за слушалки! Smile
Честито на всички за наградите! Flowers Four Leaf Clover Със здраве да ги ползвате!

С над 10 бележки бях в "7дейс", и много се надявах на часовник или слушалки, но здраве да е!

# 1 049
  • при късмета

Освен коприва ти трябва и Олио Калиакра Първа преса, което е към 5 лв и нагоре. Те не са посочили, че играта изисква покупка, ама надали всеки ползва това олио и го има налично да го снима. Иначе не се съмнявай, че ще има участници, като нищо цяло семейство ще се изредят с вариации на една и съща супа...
Дайте линк за тази игра. По случайност имам супа от коприва в момента, готова, а олиото не е проблем да взема.
Копривата си я набрах на вилата в неделя, имаше вече, а в плод и зеленчука до нас продават повече от седмица

Общи условия

Активация на акаунт