Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 626
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 050
Откъде да намеря коприва? Thinking

Леле, за Тея наградички, какво ли не правим. Joy

Струва ми се доста възможно да се спечели нещо от тази Калиакра. Едва ли стотици ще започнат да готвят и снимат супа от коприва, а това олио с билки изглежда добре, може да се ползва или най-малкото да се бутне за подарък на някого. Simple Smile

Освен коприва ти трябва и Олио Калиакра Първа преса, което е към 5 лв и нагоре. Те не са посочили, че играта изисква покупка, ама надали всеки ползва това олио и го има налично да го снима. Иначе не се съмнявай, че ще има участници, като нищо цяло семейство ще се изредят с вариации на една и съща супа...
Дайте линк за тази игра. По случайност имам супа от коприва в момента, готова, а олиото не е проблем да взема.
Копривата си я набрах на вилата в неделя, имаше вече, а в плод и зеленчука до нас продават повече от седмица

https://www.facebook.com/kaliakraoil/

# 1 051
Току що получих смс за слушалки от 7 дейс!Има надежда още!
Говорих с момичето като заявих награда и тя каза,че не са изпратили смси на всички още.По етапно го правили.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 10:28 от Alize!

# 1 052
  • при късмета
Благодаря, Алекс!

# 1 053
Най-малък проблем ми е олиото. Ние ползваме по максимум бутилка на месец и половина, два, така че не ми се свидят петте лева. Проблемът е, че не знам къде да намеря коприва. Ще обиколя после да потърся по пазарчето до нас. Отделно ще търся и София Мел със стикер, обещала съм на мъжа ми да правя един тутманик за понеделник в работата и ще направя с него някаква арт-инсталация, колкото за снимката, ако намеря брашно.

Мисля да купя и Чисто, тоя робот няма да го изтървам пак :joy

# 1 054
За мен надежда няма за слушалки или часовник от 7 дейс. Проверих номерата. За статистиката - 20 регистрирани бележки (още 3 нерегистрирани, защото не пишеше 7 дейс на тях), разделени по равни на моя и на половинката номера, 2 печеливши - раници от втората седмица. Честито на всички, със здраве да си ги ползвате!  А ако не ви харесват - приемам подаръци Simple Smile

Взех брашна на София Мел от Лидл със стикер великденско яйце. Надявам се да ми одобрят бележката. Не видях качени снимки на сайта им от тази кампания.

И още от Нивеа
УЧАСТВАЙ ЗА ИНОВАЦИЯТА ПРОТИВ БРЪЧКИ СЕРУМ NIVEA Q10 WRINKLE FILLER
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/q10-serum-protiv-brachki?utm_ … 39508A88EB667F4B2

# 1 055
Със слушалки съм от 7дейс. Вече спечелих и раницата, от последното теглене. С 2 награди, доволна съм  Bowtie

# 1 056
И аз проверих, няма ме в кроасаните. Бях само с 3 бележки, така или иначе. Честито на спечелилите!

# 1 057
И мен ме няма в 7дейс,а много се надявах на голяма награда. Същото е положението и в Либрес, лидл, чисто също не ме хареса, абе от никъде - нищо...

# 1 058
  • Б
A, виждам си номер като моя в кроасаните. Чакам СМС. Късмет на всички ,които чакат днес!

# 1 059
Има повтарящи се номера в 7 days за големите награди

# 1 060
В така обявените номера в 7 дейс, никакъв шанс. Бях с поне 5 участия и 2-3 на ММ. Никога не съм вярвала в късмета си, та сигурно е затова.

# 1 061
  • Дупница
Има повтарящи се номера в 7 days за големите награди
Пишете им.

# 1 062
# 1 063
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Може да не са повтарящи се номера.Все пак не се виждат последните цифри.Ние сме с номера на името на фирмата ми и се различават само в последната цифра.

# 1 064
Моите родители ядат готвена коприва, но нямам намерение да ги карам да си купуват специално олио. А аз не обичам.

Общи условия

Активация на акаунт