Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 660
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 080
И аз мисля да се пробвам!

Шегата настрана. Свекървата днес готви супа от коприва,вчера я брахме. И по случайност олиото ми е точно Калиакра. Ще пробвам.

Мъжа ми я постна,че аз нямам фейсбук! Много ни трябва миксер. Стискайте палци.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 14:51 от Shu34

# 1 081
Дано да я дисквалифицират, някои организатори са много несериозни.
За първи път чувам, че се слага ориз и това било традиционно. Моите хора слагат основно сирене (и много коприва).

# 1 082
Олиото на калиакра с билките хич не ми хареса сложих един път на салата и децата не искаха да я ядат.
Сега се чудя какво да го правя.
А и рецептата за супа на калиакра хич не е моята аз на супа от коприва ако не сложа застройка никой няма да яде.

# 1 083
  • у нас
Дано да я дисквалифицират, някои организатори са много несериозни.
За първи път чувам, че се слага ориз и това било традиционно. Моите хора слагат основно сирене (и много коприва).
Класика е коприва с ориз. А за сирене с коприва за пръв път чувам. Но всеки си я хапва както е свикнал и му харесва.

# 1 084
  • при късмета
Моята супа е реална (така се зарадвах като видях копривата на вилата), но аз никога не използвам ориз за супи, а фиде. Доколкото схванах, рецептата не е задължителна за изпълнение, а са я дали само за пример, не е като задължително условие. Снимката ще е напълно реална и моя. Дано мине.
Ваучера се чудех какво да го правя, но детето ми реши проблема. Много е щастлив и няма търпение да дойде. Днес аз имам рожден ден, а подаръците за него. От него само букет Joy
Надявах се на слушалки от 7 дейс, не ме огря.

# 1 085
Леле, как ми се прияде коприва!

Отивам за един миксер, вие готвите и ми пращате, после ще тегля честно и почтено!

# 1 086
  • София
ма ко , честит рожден ден и спожелания за още награди и успехи!

Това с Калиакра ми оправи деня Simple Smile) то за една награда на идиот да се правиш....

# 1 087
Честита бъди Ма Ко! Здрава, щастлива и благословена!

# 1 088
  • София/Търново
Най-накрая здравословна игра с тази Калиакра. Макар че ние сме с алергии и няма да мога да се включа, но адмирации за организатора!

# 1 089
И аз тъкмо за нея влизам да пиша, че е сготвила набързо с фотошопа. Grinning

По скоро с пейнт. Simple Smile

# 1 090
  • Пловдив
Ох, с глас се смея Joy

Ма ко, честита да си! Пожелавам ти здраве, щастие и да си заобиколена от любимите ти хора!

Днес пазарувах за месеца, та се разписах (този път успешно) в доста от игрите Joy Надявам се куцузлията вече да ме е напуснал.
Имам въпрос - четох уж правилата, но не схванах - в играта на Чудо като съм регистрирала бележка за над 20 лв, участвам само веднъж за малка награда, нали? Искам куфар Joy

# 1 091
  • Сф
Мако, Честит празник! Много награди! И всичко най- най пожелавам!
С тая коприва ме разбихте. Аз не ям такова, нито някой вкъщи. Няма да се включа пък!
Нещо напоследък се омешах къде играя. Последно кити кет взех, но не се надявам.

# 1 092
  • Сливен
Честит рожден ден Ма ко -бъди жива и здрава!От сърце ти пожелавам,нещото за което мечтаеш да се сбъдне. Миналата година в играта на Калиакра имаше и други уреди,сега гледам че раздават по 1 миксер за съответната седмица.

# 1 093
Честит Рожден Ден !!! Жива и здрава!!!
Има ли още някой идиот като мен да в участвал в Биотен и Дм https://bioten-face.com/
В правилата пише,че ще теглят до 5 работни дни след като свърши промоцията,а на главната страница са лепнали :-Теглим на 10.04.2023г.
От 15.03 до 10.04 да знаете има 5 работни дена 😂 Уф, как им се вързах да ги купувам,ама ми трябваха кремове.

# 1 094
  • Пловдив
Не е точно по темата, но все пак ще напиша и тук. Освободи ми се 1 билет за театър тази вечер в Пловдив. Представлението е "Догодина по същото време" от 19 часа в камерна зала на Драматичен театър. Ако се появи желаещ го подарявам. Пишете ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт