Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 558
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 140
Днес преди обяд ми доставиха раницата от кроасаните. Изненадаха ме много, защото е от предпоследното теглене, а някои чакат от второто още. Всичко с продуктите е наред, няма нито един смачкан. И са в срок на годност, едни до 16.05.23 г., други до юни месец.

# 1 141
Олеболе, това им е от условията на олуейз 9.9. Победителите ще бъдат обявени чрез публикуването им на Уебсайта на кампанията и на https://pgonlinepromos.bg/ в раздел, специално предназначен за тази Кампания в рамките на максимум 30 работни дни от датата на тяхното валидиране.

# 1 142
И на мен това с кир ефекта ми е много неприятно, не знам от какво се получава, за съжаление го разбирам след като съм си купила крема...

# 1 143
Днес получих пратката от DM и кутията на продукта беше скъсана.

# 1 144
Имам един въпрос,но ще съм благодарна за бърз отговор.Аз участвах за ваучер за 70лв за смартбаг.Не си спомням дали съм участвала за 30лв.Кодът ми започва с кокакола70-*****.Дали  ваучерът е за 30 или 70лв отстъпка?Ще поръчвам,но ме е страх да не ми остане голяма сума за доплащане.Благодаря ви

# 1 145
И моята тениска дойде сгъната на руло. ММ си я хареса

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 19:52 от Marsia_K

# 1 146
Имам един въпрос,но ще съм благодарна за бърз отговор.Аз участвах за ваучер за 70лв за смартбаг.Не си спомням дали съм участвала за 30лв.Кодът ми започва с кокакола70-*****.Дали  ваучерът е за 30 или 70лв отстъпка?Ще поръчвам,но ме е страх да не ми остане голяма сума за доплащане.Благодаря ви
Според моя скромен опит е 70 лв.

# 1 147
  • Дупница
70 лв. е ваучера.Питах кола и се извиниха за грешката.

# 1 148
А от кое теглене са тези ваучери за Смарт Баг, които получавате? Изтеглена съм в тегленето от 03.03 и публикувано на16.03. Със сигурност съм аз, нямам мейл, вчера писах на КК в Месинджър, но никаква реакция.

# 1 149
70лв е ваучерът.Вече поръчах.Но благодаря за отговорите😘😘😘

# 1 150
Явно има нещо,което са търсили или нещо,за което са проверявали с пратките на КК.
Аз лично НЕ вярвам на такова съвпадение,че да се отварят в различни Еконти,в различни градове.
Явно така им е наредено.
От КК може да са започнали да пренасят нещо нелегално покрай мижавите награди, които раздават. 😁😁😁

# 1 151
  • София
Дормео са изтеглили победител, вместо имена, директно имейла Grinning ...

Няма такава суша при мен, от никъде нищо... че на всичкото отгоре като "награда" скъп ремонт на колата, но здраве да е.. надявам се скоро отнякъде да ме зарадват с нещо. Като малките деца се радвам на всяка спечелена награда.

# 1 152
# 1 153
Моята пратка не е отваряна. Спореляме на съфорумката, че всички получени тениски са сгънати по този начин - на руло Hands V

# 1 154
Здравейте! Да дам обратна връзка за ваучерите 20 лв. за Глово от Joberty. Преди малко получих моя код. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт