Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 546
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Пловдив
И моята награда от ИГ ,от петъчната игра на An Korean дойде.Страхотна козметика🙂

# 1 201
A тази кошница за пикник  на Милка - ми седи празна?!
или е пълна с лакомства.. ако не е е егасиму тъпата награда..
Спорен мен вътре трябва да има прибори(вилици, лъжици, ножове и чинии) а за лакомства едвали😁

# 1 202
А какво са малките мишоци?

Днес дойде наградата ми от Инстаграм от Росица Келевчиева и Малките мишоци. Бях спечелила ваучер за 50 лв, доволна съм, избрах 2 неща общо за 46 лв, изпратили са ми допълнително клинче и доставката е безплатна, стана ми приятно определено.

# 1 203
A тази кошница за пикник  на Милка - ми седи празна?!
или е пълна с лакомства.. ако не е е егасиму тъпата награда..
Спорен мен вътре трябва да има прибори(вилици, лъжици, ножове и чинии) а за лакомства едвали😁

еми..аз искам в игра на Милка - лакомства - това е награда, ако ми дадат кошница с чинийки и посуда и т.н. това е пак награда, ама ако участвам в томбола на ..мебелен магазин Wink примерно

# 1 204
Тази игра на Милка много ме дразни. Снощи по случайност не бях заспала и гледам около 00:12 имаше 12 печеливши за моментна награда. Да бяха я направили с теглене като кошниците.
Това са печелившите от началото на играта (20 Март) до момента, а не 12 печеливши за деня (в случая от 00:00 часа до  00 часа и 12 минути) както Вие сте го изтълкували. Wink
До момента си седят все още 12, което означава, че наградите за 23ти са паднали още снощи. Наясно съм, че са от началото на играта (3-4 на ден, 25 за седмицата).

# 1 205

И Аз да се похваля с награда от IG, днес я получих Simple Smile
Още си чакам ВаЛчера от Здраве :/
С покупка нищичко..

# 1 206
Здравейте! Кой разнася наградите от Чисто?

# 1 207
Днес получих пратката от DM и кутията на продукта беше скъсана.
Извиниха се с имейл и се обадиха по тел. да кажат, че ще изпратят нов продукт.

# 1 208
+35929041522
На някой да му е познат този номер?
Звъняли са ми, но не съм чула.
Не позволява да върна обаждане.

Не е от игра: https://www.krasimi.com/2021/11/demonstracii-s-podaryci-izmama.html
Напоследък са се активирали и звънят почти всеки ден. Затварям и те след малко пак от друг номер.

В играта на Милка кошниците са за пикник, не са с лакомства, но ако ми се падне, няма да я откажа Simple Smile

# 1 209
  • Елхово
Здравейте! Кой разнася наградите от Чисто?
Когато заявявах наградата казаха, че МвМ Експрес ще ги носят!

# 1 210
А как разбирате, че сте спечелили от Чисто, че всеки път си търся номера по 10 минути? Изпращат ли смс или имейл? Simple Smile

# 1 211
клавиш ctrl + F  от лаптоп  и пишеш номера на телефона си

# 1 212

А Тереза Ралева изобщо не е инфлуенсър,не.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Еми...смешни са ми!

# 1 213
  • София
Днес си взех 2 награди
раницата на 7 дейс от трета седмица-искаха бележката
и бутер масло за тяло от форумната игра(това ми е втора награда от Бг-мама)
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 20:43 от lite16

# 1 214
На мен чак сега ми направи впечатление,че днес някой каза,че е получил тениска  от Пиринско, спечелена Март месец. Аз съм спечелила суитшърт още Февруари..и още го няма. Някой друг спечелил рано рано?

Общи условия

Активация на акаунт