Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 517
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Сливен
Пристигна парфюма,от Фейсбук играта на Lilly drogerie.

Скрит текст:

# 1 231
И аз искам, ама за Виваком, а те нямат такава опция Sad
Имат! Ако плащаш онлайн ти дават 2000МБ, които можеш да подариш на друг номер, ако не ти трябват

Как става подаряването?
https://www.vivacom.bg/online/bg/myvivacom/gifts ето тук се въвежда номер.
Джина, прати ми на лс номер, ако не са ти пратили още.

# 1 232
  • София
Пристигна ми ваучера от Орео
Скрит текст:
Лео -куриер го донесе
сутринта получих смс да чакам пратка
като ми звънна куриера каза че иска и бележка +протокол
без бележка няма да ми го даде.

# 1 233
# 1 234
Вчера ми доставиха награда, спечелена на 8.3. Играта беше във Фейса на страницата на Ребела България. Наградата е кутия хумус.

# 1 235
Днес присригна дългочаканият от мен подарък от игрите на Бг мама. Много съм доволна
Подарък от Acer и ОМВ игривъв фейсбук

# 1 236
Много, много, щастлива идвам да ви се похваля. Спечелих първата си награда от ИГ. Въпреки огромната ми радост (защото награда е голяма и хубава) нещо не спира да ме гризе. Дамата, която прави играта пише, че ще изтегли на 23, и днес още не беше изтеглила. Преди час попитах, кой е спечелилият,( защото реших, че вече ще питам задължително) и час след моят въпрос, ме тегли като печеливш 🤔. Дали е нагласена работа или реално съм спечелила, не знам, но ме терзае.  Иначе, коректно ме тагна дамата, и ми писа веднага на лс.

# 1 237
  • София
Много, много, щастлива идвам да ви се похваля. Спечелих първата си награда от ИГ. Въпреки огромната ми радост (защото награда е голяма и хубава) нещо не спира да ме гризе. Дамата, която прави играта пише, че ще изтегли на 23, и днес още не беше изтеглила. Преди час попитах, кой е спечелилият,( защото реших, че вече ще питам задължително) и час след моят въпрос, ме тегли като печеливш 🤔. Дали е нагласена работа или реално съм спечелила, не знам, но ме терзае.  Иначе, коректно ме тагна дамата, и ми писа веднага на лс.
Честито,прекрасна награда!
Няма от какво да се притесняваш,твой си е бил късметът! Вероятно,понеже си коментирала от последните,а някой инфлуенсъри не "джуркат" дълго с програмата,си се паднала ти! Още веднъж честито и като дойде наградата да се похвалиш със снимка😊
Веднъж така следях една награда на Галя Симеонова и попитах кой печели,защото тегленето се забави...изтегли мен точно с коментара ми "кой печели?",получих си наградата и всичко беше наред.Още късмет и награди ти желая!
Вчера ме изтеглиха от ФБ с комплект хумуси,ще папкам.

# 1 238
Много, много, щастлива идвам да ви се похваля. Спечелих първата си награда от ИГ. Въпреки огромната ми радост (защото награда е голяма и хубава) нещо не спира да ме гризе. Дамата, която прави играта пише, че ще изтегли на 23, и днес още не беше изтеглила. Преди час попитах, кой е спечелилият,( защото реших, че вече ще питам задължително) и час след моят въпрос, ме тегли като печеливш 🤔. Дали е нагласена работа или реално съм спечелила, не знам, но ме терзае.  Иначе, коректно ме тагна дамата, и ми писа веднага на лс.
Не помрачавай късмета си с излишни мисли, зарадвай се на наградата си! Щом нещо е за теб, то ще си дойде при теб! От мен имаш едно честито, ползвай си козметиката със здраве и мисли позитивно, всичко останало е излишно!
И както каза Лили, чакаме снимки, а и отзиви за продуктите!

Аз да докладвам за тест продукта от ДМ, засега се представя добре, проблема с кир ефекта го няма, когато не нанасям кремчето след слънцезащитата.

И нещо извън темата, но зная, че има мацки, които са на ти с счетоводството и данъците, моля, ако някой разбиращ от подаване на данъчни декларации по повод даначно облекчение за деца, да ми пише, та да го питам дали съм подала всичко правилно, защото ми е за първи път. Благодаря предварително!

# 1 239
zlplst , честито! Видях те сред спечелилите и даже щях да ти пиша, но видях че коректно си тагната.  Ето сега ще ти тръгне късмета и в инстаграм! Simple Smile

# 1 240
Здравейте. Има ли все още кодове за отстъпка за Практис или някоя подобна верига? Пътувам в момента към областния град за спешна извънредна покупка. 😒 Ще бъда благодарна, ако ми съдействате да спестя някоя стотинка.

# 1 241
Получихме калъфите за лаптоп от Кока Кола и Кауфланд от първата седмица на играта. Офиса на Еконт, който бяха подали за получаване беше друг. Нямаше протокол за попълване. Калъфите са неопренови и с двоен цип. Отпочиват на терасата, докато се отмиришат.

# 1 242
Някой има ли валиден код за Практис? На каса съм, а този който ми изпратиха е невалиден.

# 1 243
# 1 244
Не ме бяха блокирали в Инстаграм от миналата година, е, явно на някои му преча, така и не разбрах защо се блокира даден профил, дали наистина някои докладва....
Вчера ме изтеглиха за еърфрайер в Инстаграм, желана и много хубава награда. Благодаря на всички, които ми писаха за да ми кажат.

Общи условия

Активация на акаунт