Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 412
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 365
Може би сменят капачките - искат да разпродадат старите. А и нали много хора твърдят, че Зерото е гадна (аз само нея пия и ми харесва), сигурно оборотът е по-малък.

# 1 366
Може би сменят капачките - искат да разпродадат старите. А и нали много хора твърдят, че Зерото е гадна (аз само нея пия и ми харесва), сигурно оборотът е по-малък.

Тези, които взех от К. са с нови капачки. На големите бутилки иди дойди, но на половинките е мъчение. Режа ги с ножица, защото е много неприятно докато пиеш, капачката да ти се завира в носа.

# 1 367
  • при късмета
В Била промоцията е малко по-различна. И аз само без захар пия и исках да взема 2 такива, ама не може. Едното трябва да е обикновена кола, спрайт или фанта. Не беше много ясна табелата, та питах една служителка и тя ми обясни. Викам "аз искам само без захар", а тя "аз искам само нормална, ама не става". та се комбинирахме и всяка получи каквото искаше.
В Кауфланд беше с купон и за стек не ставаше, само за 2 бутилки, но там можеше да вземеш 2 без захар. Интересното е, че на другия ден не ми се активира купона, изчезна просто. Изчезна и другия, който не съм ползвала за една обикновена, фанта или спрайт и една зиро. Бяха отделни

# 1 368
В Била промоцията е малко по-различна. И аз само без захар пия и исках да взема 2 такива, ама не може. едното трябва да е обикновена кола, спрайт или фанта. В Кауфланд беше с купон и за стек не ставаше, само за 2 бутилки, но там можеше да вземеш 2 без захар. Интересното е, че на другия ден не ми се активира купона, изчезна просто. Изчезна и другия, който не съм ползвала за една обикновена, фанта или спрайт и една зиро. Бяха отделни

В Кауфланд купоните бяха валидни само от понеделник до сряда. В другата тема също имаше объркване и май връщане на сумата на Информация.

# 1 369
Минавам да се похваля с две награди от ИГ - ваучер на стойност 50 лв. от _mm.collection_, избрах си две тениски, материята е много хубава. Спечелих и албума на Нели Петкова с автограф ♥️
В игрите с покупка съм много зле, никъде ме няма [ освен Крина -книга), в Активия бях с 10 участия, все за голямата награда и накрая едно голяма НИЩО 🙂

# 1 370
  • Под Слънцето
Тц, в К. кк можеха да се вземат до 6 бр на купон + 6  бр. подарък зиро. Ама зиро-то  бе/ е   толкова отвратително, че колежките ми/ дет се втурват на   всякакви почерпки/ , втора седмица не са ги изпили тези 6 зиро-та.

# 1 371
Здравейте,

Идвам с информация за две игри:

1. В Лили с Пантен:

2. В Инстаграм, подаръкът е кутия с козметика.

https://www.instagram.com/reel/CqKrX2DDfkl/?igshid=YjNmNGQ3MDY=

Извинявам се, ако някой ги е споделил вече.

Хубав ден!

# 1 372
Бреййй Grinning Поне пълна да беше.
Скрит текст:
В Милка пробвах през деня,през ноща-нищо. От Лидл играта със шоколадите -3 участия-нищо.

# 1 373
На тази раница и 10 лв са й много!

# 1 374
Със сигурност - като онези ранички Кечуа, които често раздават - стойността й сигурно е около 5 лв.
Което не означава, че не я искам - чакам си я Simple Smile Вчера получих отговора на втория имейл - казаха ми да чакам и да не им давам зор (накратко).

# 1 375
Тези раници се продават и в групата за размяна за скромната сума от 20 лева Simple Smile Още там ми беше смешна високата цена, но 40 лв изби рибата Simple Smile
На Милка тази седмица май дават по 3 дневни награди и ако е така за днес са дали всички бройки, мнооого ранобудни бре Simple Smile
Вчера бях в Лидъл, ама в този нищо няма бе, много му се дразня - китките едни умрели, никой ли не им сипва вода не знам. Но взех шоколоди, оказаха се вкусни и на достъпна цена.

# 1 376
  • София/Търново
40 лв беше ирония на 20 лв за тази раница. Все пак е нужно да има и малко смях в тези безумия.
Иначе, какво чакам... нищо, ама и не играя много, напоследък съм в застои, и без това игрите са ми хоби, а не самоцел. Та, кога човек е зает с по-интересни неща, а и се скъсвам от пътуване, бих приела спада с участията...

# 1 377
Наградата ми от Инстаграм

# 1 378
Кечуа раничката за 5 лева е класа над тази от кросаните😀

На някой пратиха ли Лидл купон за 40 процента отстъпка от 🍫, които са в играта в момента?
Питам, че се разправях с тях за едно неотчетено участие и дали спешъли фор ми е тоз купон или е масов?
Аз първо нямаше да го ползвам, че съм сърдита, но като посмятах малко и видях, че 10 шоколада за 10 лева не са за изпускане😉

# 1 379
  • София
Кечуа раничката за 5 лева е класа над тази от кросаните😀

На някой пратиха ли Лидл купон за 40 процента отстъпка от 🍫, които са в играта в момента?
Питам, че се разправях с тях за едно неотчетено участие и дали спешъли фор ми е тоз купон или е масов?
Аз първо нямаше да го ползвам, че съм сърдита, но като посмятах малко и видях, че 10 шоколада за 10 лева не са за изпускане😉
Специално са те уважили с купон заради разправията 😃 аз нямам такъв.

Общи условия

Активация на акаунт